הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של השחיף ~ המסע ל 180 דדליפט [הוסר]

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
למה שתהיה רעב כל הזמן? למה שתהיה רעב בכלל?
אני שורד יפה מאוד 8 שעות של עבודה אחרי שכח מה שאכלתי בבוקר זה סנדביץ׳ מחורבן ואחרי משמרת אני בד״כ לא רעב.
אני אוכל אחרי עבודה רק כי אני יודע כי אני חייב (בד״כ כי יש לי אימון ואני צריך שיהיה כוח לאימון) אבל אם אין אימון אני לוקח את הזמן ועושה הכל באיזי.

כל החרא המעובד הזה רק גורם לאנשים לאכול ללא הפסקה, אף אחד לא רעב ועדיין אוכל בכוח כי הוא רוצה עוד מהרעל הזה שנקרא בימינו ״אוכל״, אנשים הורסים לעצמם ולסובבים אותם את החיים מגיל קטן מאוד, ואני רואה את זה כל הזמן בעבודה, ילדים ששוקלים כמעט כמוני בשליש גובה ממני שלא מפסיקים לאכול לרגע.

זהו. פרקתי. אולי עוד בהמשך.

למה שתהיה רעב כל הזמן? למה שתהיה רעב בכלל?
אני שורד יפה מאוד 8 שעות של עבודה אחרי שכח מה שאכלתי בבוקר זה סנדביץ׳ מחורבן ואחרי משמרת אני בד״כ לא רעב.
אני אוכל אחרי עבודה רק כי אני יודע כי אני חייב (בד״כ כי יש לי אימון ואני צריך שיהיה כוח לאימון) אבל אם אין אימון אני לוקח את הזמן ועושה הכל באיזי.

כל החרא המעובד הזה רק גורם לאנשים לאכול ללא הפסקה, אף אחד לא רעב ועדיין אוכל בכוח כי הוא רוצה עוד מהרעל הזה שנקרא בימינו ״אוכל״, אנשים הורסים לעצמם ולסובבים אותם את החיים מגיל קטן מאוד, ואני רואה את זה כל הזמן בעבודה, ילדים ששוקלים כמעט כמוני בשליש גובה ממני שלא מפסיקים לאכול לרגע.

זהו. פרקתי. אולי עוד בהמשך.
התרגלתי למסה+אני שחיף
ישמן תעדכן כבר אימונים

שווארמה 😍
ד״א @OFEKHA001 נגמר הבן&ג׳ריס בהיפר דודו :97:מחר אני אלך לחנות בסגולה

שווארמה 😍
ד״א @OFEKHA001 נגמר הבן&ג׳ריס בהיפר דודו :97:מחר אני אלך לחנות בסגולה
ידוע שנגמר.. איזה חנות? המפעל? אולי אני גם יעבור שם מתישהו..
וחיים בוא להתאמן היום.. תפמפם או משהו, משעמם לי לבד שמה חחח

ידוע שנגמר.. איזה חנות? המפעל? אולי אני גם יעבור שם מתישהו..
וחיים בוא להתאמן היום.. תפמפם או משהו, משעמם לי לבד שמה חחח
לאאא יכול
ז״א אין לי כוח
בוא מחר

גם ככה לא יצא לך להתאמן בשישי כי אתה קם מאוחר

תכלס...
אבל אני מקווה שאני לא אאבד ת100 סקוואט בגלל החרא הזה
המכון שלכם נסגר ב 4 ואתה מתבכיין שאתה קם מאוחר ולא ייצא לך להתאמן?
סתם שתדע, יום שישי האחרון הלכתי לישון ב 9 בבוקר אחרי משמרת לילה וקמתי ב 14:00 כי רציתי להספיק להתאמן (המכון נסגר ב 17:30). תקום קצת יותר מוקדם ולא תצטרך להפסיד שום אימון.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית