קטנה!אני עדיין לא הבנתי מה רצית מהרגל שלי. 😕
היא באותו גודל שכשעוד שקלתי איזה 86 לפני שידעתי מה זה חדר כושר.
פצפונה!
קיסם!!!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קטנה!אני עדיין לא הבנתי מה רצית מהרגל שלי. 😕
היא באותו גודל שכשעוד שקלתי איזה 86 לפני שידעתי מה זה חדר כושר.
או שאתה אישה או שאני לא יודע מה אתה רוצה. אני רחוק מאוד מלהיות שחיף.קטנה!
פצפונה!
קיסם!!!
בדיוק באתי לאכול גלידה 😁ברור לי, אבל שכח מכל החרא שאכלת, תתנקה קצת מכל הגלידות עוגות שוקולד וכל השיט שאכלת בחצי שנה האחרונה.
משקל 71.2 גובה 176~סבבה. תזכיר לי את הגובה והמשקל שלך?
תותח!! כל הכבוד!!!x7haim עדכן/ה את הלוג ״הלוג של השחיף ~ המסע לשלוש פלטות סקוואט״:
עדכון לוג: 13/08/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
לתלה
דווקא נראה שובר, תראה יחסית למוט בטחוןלא שובר
לך תבכה
זה היה בצחוק חחחאחלה משקלים!!!
תגיד אתה עושה SS נכון? אתה עושה עזר כלשהו? מקבילים או משהו? פשוט הבנץ' ממש בחוסר פרופורציה לסקוואט ודדליפט
דווקא נראה שובר, תראה יחסית למוט בטחון
כן.. הוספתי לא מזמן טרייספס פעמיים בשבועאחלה משקלים!!!
תגיד אתה עושה SS נכון? אתה עושה עזר כלשהו? מקבילים או משהו? פשוט הבנץ' ממש בחוסר פרופורציה לסקוואט ודדליפט
חחחח זה כזה קטע אצלנו.. נגיד מישהו עושה חימום אז אנחנו צועקים לו ״אין לך״ ״אתה יכול״דווקא נראה שובר, תראה יחסית למוט בטחון
לא שברתי, קברתילא שובר
אצלנו? אני מכיר אותך?כן.. הוספתי לא מזמן טרייספס פעמיים בשבוע
חחחח זה כזה קטע אצלנו.. נגיד מישהו עושה חימום אז אנחנו צועקים לו ״אין לך״ ״אתה יכול״
לא שברתי, קברתי
שתקי יחלאהאצלנו? אני מכיר אותך?
4-5שתקי יחלאה
עופק מתי אתה הולך לישון? אני יוצא ב 1 לשדה תעופה 😲
עוד אחד עם המשפט המפגר הזה?לא שברתי, קברתי
טוב הגיוני שאם הבנץ' חלש גם הפרס יהיה, הם בד"כ בפרופורציה מסויימת אחד לשני.ולא רק אצלו הבנץ' נורא חלש ביחס לסקוואט והדד, גם הפרס חלש.. וזה גם אצלי..
להוסיף נפח ללחיצות, למשל מקבילים בתור עזר ולא טרייספסאין מה לעשות חחחח
כן.. הוספתי לא מזמן טרייספס פעמיים בשבוע
משהו לא מסתדר לי עם המקבילים.. אני מרגיש יותר את הכתפיים והמרפקיםלהוסיף נפח ללחיצות, למשל מקבילים בתור עזר ולא טרייספס
למה מקבילים? כי זה גם עובד על החזה?טוב הגיוני שאם הבנץ' חלש גם הפרס יהיה, הם בד"כ בפרופורציה מסויימת אחד לשני.
להוסיף נפח ללחיצות, למשל מקבילים בתור עזר ולא טרייספס
אז תה לאדע למקבלמשהו לא מסתדר לי עם המקבילים.. אני מרגיש יותר את הכתפיים והמרפקים
כי זה עובד על שרירים משותפים לבנץ' אז זה מחזק לך אותם ואתה בתקווה תעלה משקלים.למה מקבילים? כי זה גם עובד על החזה?
:(כי זה עובד על שרירים משותפים לבנץ' אז זה מחזק לך אותם ואתה בתקווה תעלה משקלים.
shut the fuck upעוד אחד עם המשפט המפגר הזה?