- פותח/ת השרשור
- #1,221
ממשיך ss למקסימום חודש ואז טקסס ובהמשך סינגל סקוואט פעם בשבוע (בעצימות)חיים מה התכנון מבחינת התוכנית אימונים עכשיו?
יכול להיות שאני אעשה בכלל תוכנית של אושר... לא יודע
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ממשיך ss למקסימום חודש ואז טקסס ובהמשך סינגל סקוואט פעם בשבוע (בעצימות)חיים מה התכנון מבחינת התוכנית אימונים עכשיו?
ממשיך מאיפה שעצרתי. רוצה להגיע ל 130+- סקוואט (לא מתכוון לעשות סקוואט קל באמצע שבוע) ודדליפט 140+-מה המשקלים שאתה רוצה להגיע בסוף SS? ועכשיו אתה עושה ריסט או מה הולך?
לדעתי אתה יכול להגיע ליותר.רוצה להגיע ל 130+- סקוואט (לא מתכוון לעשות סקוואט קל באמצע שבוע) ודדליפט 140+-
חחחחחחnחחחחחחnחחחחחחnחחחחחחצפה בקובץ המצורף 28844
״מועדון כושר חדש ומצליח״
לא נראה לי.. אולי קצת יותר ממה שכתבתי.. פרס אולי 50 ובאנצ׳ אין לי מושגלדעתי אתה יכול להגיע ליותר.
לפחות בדד.
והבנץ' כנ"ל.
יזין תביא מוניטיןצפה בקובץ המצורף 28844
״מועדון כושר חדש ומצליח״
למה לא? 🫤לא נראה לי.. אולי קצת יותר ממה שכתבתי.. פרס אולי 50 ובאנצ׳ אין לי מושג
נמאס לי. אני הולך להמשיך עד שאני אתקע בסקוואט/דדליפטלמה לא? 🫤
נראה לי עוד מוקדם לפרוש מSS זאת תוכנית מעולה שחבל להיפטר ממנה.
מתכנן לעבור לתזונה קצת יותר נורמאלית אחרי ss.. קשה להתאושש מכל כך הרבה זמן ב ssתחזור אחרי החופשה, תעבוד על לקחת את הסינגלים לחמישייה ומשם תשנה תוכנית ותעבור לפלוס קלורי נורמלי, הגיע הזמן להפסיק לטחון, להפוך לשמן לא יתן לך כלום.
ברור לי, אבל שכח מכל החרא שאכלת, תתנקה קצת מכל הגלידות עוגות שוקולד וכל השיט שאכלת בחצי שנה האחרונה.מתכנן לעבור לתזונה קצת יותר נורמאלית אחרי ss.. קשה להתאושש מכל כך הרבה זמן ב ss
זה נוגע גם אליי ?😭ברור לי, אבל שכח מכל החרא שאכלת, תתנקה קצת מכל הגלידות עוגות שוקולד וכל השיט שאכלת בחצי שנה האחרונה.
כן.זה נוגע גם אליי ?😭
NEVER!ברור לי, אבל שכח מכל החרא שאכלת, תתנקה קצת מכל הגלידות עוגות שוקולד וכל השיט שאכלת בחצי שנה האחרונה.
סבבה. תזכיר לי את הגובה והמשקל שלך?נמאס לי. אני הולך להמשיך עד שאני אתקע בסקוואט/דדליפט
תאכל מתוקי תאכל.זה נוגע גם אליי ?😭
חחחח האמת שכרגע יותר ירדתי 2 קילו מאשר עליתי במשקל לולכן.
פליאו עלק..
אתה כבר עכשיו מכוער.NEVER!
אז בגלל זה אתה לא מצליח להתקדם!חחחח האמת שכרגע יותר ירדתי 2 קילו מאשר עליתי במשקל לול
חשבתי אני כבר שמן ומכוער. 😲גם שמן וגם מכוער?
תסתכל על הרגל שלך, שמן אתה לא.חשבתי אני כבר שמן ומכוער. 😲
אני עדיין לא הבנתי מה רצית מהרגל שלי. 😕תסתכל על הרגל שלך, שמן אתה לא.
חחחחאתה כבר עכשיו מכוער.
מה אתה רוצה להיות, גם שמן וגם מכוער?
אז בגלל זה אתה לא מצליח להתקדם!