הלוג של השחיף ~ המסע ל 180 דדליפט [הוסר]

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
בתקווה הכוונה שלא תעמיס יתר על המידה על השרירים האלה והם לא התאוששו.
אם תעשה הכל בסדר לא אמורה להיות סיבה שלא תעלה במשקלים.
סתום.אתה לא רוצה שאני אתייחס אליך כמו אל ניגן.

כמה דברים שרציתי להגיד לך
1. כל הכבוד!!! 😃
2. רק כי אתה רוצה להתחרות - תוודא את זה כי אני לא בטוח, אבל אני חושב שבתחרות אתה חייב להתחיל עם ברכיים נעולות אחרת זו עילה לפסילה אבל תבדוק את זה (באימונים זה כמובן לא קריטי)
3.שוב כי אתה רוצה להתחרות - אני חושב שבא דדליפט ב150 קילו המוט טיפה ירד לך למטה טיפה לפני הנעילה, זו גם עילה לפסילה..

תותח! בהצלחה:)

2. רק כי אתה רוצה להתחרות - תוודא את זה כי אני לא בטוח, אבל אני חושב שבתחרות אתה חייב להתחיל עם ברכיים נעולות אחרת זו עילה לפסילה אבל תבדוק את זה (באימונים זה כמובן לא קריטי)
אתה צודק, בתחרות בכל מקרה הוא צריך להוציא את המוט ואז לקבל פקודת "סקוואט", שזה קורה אחרי שראו שהוא יצא והתייצב.
3.שוב כי אתה רוצה להתחרות - אני חושב שבדדליפט המוט טיפה ירד לך למטה טיפה לפני הנעילה, זו גם עילה לפסילה..
שמתי לב לזה גם בסט של 150, זה לא עובר תחרות. אבל עובר מכון ומקבל מוניטין 😆

אתה צודק, בתחרות בכל מקרה הוא צריך להוציא את המוט ואז לקבל פקודת "סקוואט", שזה קורה אחרי שראו שהוא יצא והתייצב.

שמתי לב לזה גם בסט של 150, זה לא עובר תחרות. אבל עובר מכון ומקבל מוניטין 😆
לגבי הסקוואט: כן.. הבעיה שיכול להיות שהשופט שמולו יתן לו פקודת סקוואט אבל השופט הצידי יפסול אותו בגלל זה בסוף.. אני לא בטוח אבל שווה בדיקה בכל מקרה
לגבי הדדליפט: אין ספק.. לכן נתתי מוניטין:)

כמה דברים שרציתי להגיד לך
1. כל הכבוד!!! 😃
3.שוב כי אתה רוצה להתחרות - אני חושב שבא דדליפט ב150 קילו המוט טיפה ירד לך למטה טיפה לפני הנעילה, זו גם עילה לפסילה..

תותח! בהצלחה:)
1. תודה
2. אני יודע. באימונים אין טווח תנועה לנעילת ברכיים אז לא אכפת לי
3. אני יודע.. תנועה חוזרת

חבל שגנאדי לא הרג אותך
תלמד להכשל חבוב

לא זורקים מוט

כל הכבוד

אז איך נכשלים?
פשוט יורדים עם המוט למטה הכי הרבה שאפשר ומשחררים אותו

המוט היה יכול להתעקם ככה.
הוא נכשל בסדר גמור
אין בזה שום פסול.. המוטות ביטחון אמורות לדעת להתמודד עם זה
המוט לא יכול להתמודד עם זה, זה פסול.

וגם ללא נעליים בדדליפט, פסול.

בדדליפט המוט ירד ועלה שוב, תנועה כפולה, 150 פסול.

פשוט יורדים עם המוט למטה הכי הרבה שאפשר ומשחררים אותו

המוט היה יכול להתעקם ככה.

המוט לא יכול להתמודד עם זה, זה פסול.

וגם ללא נעליים בדדליפט, פסול.

בדדליפט המוט ירד ועלה שוב, תנועה כפולה, 150 פסול.
אם תראה סרטונים ישנים של אושר הוא גם נכשל ככה כשיש מוטות ביטחון, זה בסדר ואין עם זה בעיה, לא כל אחד מסוגל לרדת על למטה עם המוט למוטות ביטחון, בכל מקרה המוט ידע להתמודד עם 140 קילו בלי להתעקם..תלמד לפרגן.. מגיע לו..

אם תראה סרטונים ישנים של אושר הוא גם נכשל ככה כשיש מוטות ביטחון, זה בסדר ואין עם זה בעיה, המוט ידע להתמודד עם 140 קילו בלי להתעקם..תלמד לפרגן.. מגיע לו..
אמרתי כל הכבוד, אבל אדטו בעצמו אמר שאסור לזרוק ככה מוט, אם היה מתעקם מה היינו עושים ? היינו עם 2 פאוורבארס?

עדיף לשמור על בטיחות ולהכשל ברגוע ולא לזרוק תמוט.

הוא לא בתחרות, הוא במכון, זה עלה מהרצפה עד לנעילה.
אוקיי, אבל עדיין לא כדאי להחשיב דברים כאלה, נגיד אני לא הייתי מחשיב משהו גבולי כPR או דדליפט כזה כי בתכלס המטרה זה לעמוד בחוקים של תחרות ואז סתם יכול להיות לי ציפיות לא בהתאם.

אוקיי, אבל עדיין לא כדאי להחשיב דברים כאלה, נגיד אני לא הייתי מחשיב משהו גבולי כPR או דדליפט כזה כי בתכלס המטרה זה לעמוד בחוקים של תחרות ואז סתם יכול להיות לי ציפיות לא בהתאם.
אני הייתי מחשיב PR כזה במכון אבל יודע שבתחרות זה לא עובר וזהו. באותה מידה אתה יכול לא להחשיב בנץ' בלי עצירה בתור PR, אני מחשיב כי אני עובד בלי עצירה אבל יודע שזה לא משקל שיהיה לי בתחרות.

הוא גם לא קיבל פקודת ראק\סטארט בסקוואט\בנצ', אז אולי גם את זה הוא לא יחשיב כPR? =/

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית