הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של השחיף ~ המסע ל 180 דדליפט [הוסר]

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
גם אפשר לחשוב.. יש 4 חודשים עד לתחרות.ת בהכנה אני לא הולך להחשיב דברים כאלה

הוא גם באותה מידה לא קיבל פקודת ראק\סטארט בסקוואט\בנצ', אז אולי גם את זה הוא לא יחשיב כPR? =/
אז בוא נתחיל לעשות איצ'ינג בדדליפט וחצאי סקוואט ואז זה PR מכון ?

נו אתם באים לעצבן אותי או מה אני לטובתו ואתם מבלבלים לי תשכל
הכי כדאי שיהיה כמו בתחרות הכל וזהו, ככה אתה מודד את עצמך כמו שצריך.

ואם תזכר בתחרות אז בגלל שלא הייתי רגיל לפקודת באק נדפקתי.

אז בוא נתחיל לעשות איצ'ינג בדדליפט וחצאי סקוואט ואז זה PR מכון ?
בדיוק חשבתי על זה עכשיו 😃 אז יש מצבים שבאמת לא צריך להחשיב את ההרמה כ PR מכון, וגם במצב שהספור רק "ייצב" בבנץ'. יש כאלה אגב שמחשיבים גם דברים כאלה, אולי ראית בפורום פה ושם מופיע איזה ליצן שטוען שיש בנץ' במשקל מסויים ואז רואים בסרטון שהוא עושה בנץ' ועוד 3 אנשים עושים בייספס באותו זמן עם המוט שלו (יש רק מוט אחד פנוי עחי אין זמן לחכות 🤣)

אבל מה הקשר סתם בדקתי סינגלים
בהכנה אני אעשה כמו שצריך

בהכנה אני אעשה כמו שצריך
התחרות עוד 4 חודשים כמעט, בהכנה לפחות 180 😉
אגב חיים, השלמת את המסע, תשנה את שם הלוג

בהכנה אני אעשה כמו שצריך
אני בסה"כ אומר שעדיף שלא תחשיב שום דבר כPR שהוא גבולי בחוקים כדי שתדע לאן להציב את היעדים הבאים שלך.

לדוגמא אף פעם לא החשבתי סקוואט שלא שברתי כPR
מבחינתי אני עדיין ב152.5 למרות שה162.5 היה קצת מלשבור וטס למעלה

ותמיד שאלתי את אושר וגל אם זה שובר

לדעתי יש לך פוטנציאל לסס ארוך ידידי אל תפרוש לטקסס לפני שסיימת את סס זה לא יעזור לך ואף יקשה עליך אתה יכול למצות את סס להרבה זמן מכיוון שאחוז שומנך נמוך יחסית

בדיוק חשבתי על זה עכשיו 😃 אז יש מצבים שבאמת לא צריך להחשיב את ההרמה כ PR מכון, וגם במצב שהספור רק "ייצב" בבנץ'. יש כאלה אגב שמחשיבים גם דברים כאלה, אולי ראית בפורום פה ושם מופיע איזה ליצן שטוען שיש בנץ' במשקל מסויים ואז רואים בסרטון שהוא עושה בנץ' ועוד 3 אנשים עושים בייספס באותו זמן עם המוט שלו (יש רק מוט אחד פנוי עחי אין זמן לחכות 🤣)
זה...
אוו הדמעות של צחוק של אותו רגע..

טוב שניתי תשם של הלוג שלי חחח

אולי המסע ל 180 דדליפט

לעזאזל לחכות עכשיו 4 שעות לטיסה
אני עייף

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית