אגב לא לכולם זאת המטרה, יש אנשים שפשוט רוצים להתחזק ולהרים יותר ממה שרימו לפני שבוע/חודש/שנה ולא מעוניינים להתחרות.כי בתכלס המטרה זה לעמוד בחוקים של תחרות
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אגב לא לכולם זאת המטרה, יש אנשים שפשוט רוצים להתחזק ולהרים יותר ממה שרימו לפני שבוע/חודש/שנה ולא מעוניינים להתחרות.כי בתכלס המטרה זה לעמוד בחוקים של תחרות
אז בוא נתחיל לעשות איצ'ינג בדדליפט וחצאי סקוואט ואז זה PR מכון ?הוא גם באותה מידה לא קיבל פקודת ראק\סטארט בסקוואט\בנצ', אז אולי גם את זה הוא לא יחשיב כPR? =/
בדיוק חשבתי על זה עכשיו 😃 אז יש מצבים שבאמת לא צריך להחשיב את ההרמה כ PR מכון, וגם במצב שהספור רק "ייצב" בבנץ'. יש כאלה אגב שמחשיבים גם דברים כאלה, אולי ראית בפורום פה ושם מופיע איזה ליצן שטוען שיש בנץ' במשקל מסויים ואז רואים בסרטון שהוא עושה בנץ' ועוד 3 אנשים עושים בייספס באותו זמן עם המוט שלו (יש רק מוט אחד פנוי עחי אין זמן לחכות 🤣)אז בוא נתחיל לעשות איצ'ינג בדדליפט וחצאי סקוואט ואז זה PR מכון ?
התחרות עוד 4 חודשים כמעט, בהכנה לפחות 180 😉אבל מה הקשר סתם בדקתי סינגלים
בהכנה אני אעשה כמו שצריך
אני בסה"כ אומר שעדיף שלא תחשיב שום דבר כPR שהוא גבולי בחוקים כדי שתדע לאן להציב את היעדים הבאים שלך.אבל מה הקשר סתם בדקתי סינגלים
בהכנה אני אעשה כמו שצריך
לא יודע איך לקרוא לו:Confused:התחרות עוד 4 חודשים כמעט, בהכנה לפחות 180 😉
אגב חיים, השלמת את המסע, תשנה את שם הלוג
המסע לפלטה בנץ' 😆לא יודע איך לקרוא לו:Confused:
זה...בדיוק חשבתי על זה עכשיו 😃 אז יש מצבים שבאמת לא צריך להחשיב את ההרמה כ PR מכון, וגם במצב שהספור רק "ייצב" בבנץ'. יש כאלה אגב שמחשיבים גם דברים כאלה, אולי ראית בפורום פה ושם מופיע איזה ליצן שטוען שיש בנץ' במשקל מסויים ואז רואים בסרטון שהוא עושה בנץ' ועוד 3 אנשים עושים בייספס באותו זמן עם המוט שלו (יש רק מוט אחד פנוי עחי אין זמן לחכות 🤣)
המסע לארבע פלטות סקוואט?לא יודע איך לקרוא לו:Confused:
או המסע ל2 פלטות בנץ'? FUCK IT GONNA BE TOUGHהמסע לארבע פלטות סקוואט?
לוג עם אותה כותרת ל3 שנים הקרובות?המסע לפרס משקל גוף + 12 ? @Negan
יזבל אל תהיה עם ציפיות גדולות משלי חחחחחאולי המסע ל 180 דדליפט