הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת-מולטי ויטמין

• פותח/ת השרשור bbb2
  • פורסם בתאריך
מנת הגשה היא 2 כמוסות
והמינון של המוצר יחסית ל2 כמוסות לא להיט

אם יש לך אפשרות להזמין מחול, תזמין מולטי ויטמין של Twinlab Daily Cap Without Iron
מולטי מאוד טוב המינונים מצויינים. מנת הגשה של קפסולה אחת

• פותח/ת השרשור
מנת הגשה היא 2 כמוסות

אם יש לך אפשרות להזמין מחול, תזמין מולטי ויטמין של Twinlab Daily Cap Without Iron

זה משנה אם אני בתקופת מסה?(מבחינת התאמה של התוסף שהמלצת)

הוא לא משהו, אתה תוכל לראות השוואת מולטי ויטמינים מובילים שעשיתי אם תחפש באתר
בנוסף יש קישור להשוואה בחתימה שלי

יש אפשרות לקנות אותו מהארץ? או שאפשר רק מח"ול?
http://www.vitamin4less.co.il/shop/scripts/prodView.asp?idproduct=869
אפשר להזמין מכאן.

שוב, המוצר יקר, והמחיר לא כולל משלוח. עצתי היא להזמין מחו"ל, הרבה יותר משתלם. שאל מישהו שאתה מכיר ויכול לעשות זאת עבורך. אם לא ואין ברירה אחרת, הזמן מהלינק שצירפתי

מנת הגשה היא 2 כמוסות

למה ? תפרט. מעניין אותי מאוד. מה דעתך עליו נגד 50 plus multi

ראיתי כבר מזמן רק לא הבנתי מה מיוחד בו אם בשני אתה לוקח כדור אחד ליום שזה בדרך כלל זול יותר ונוח יותר.
אתה רציני? המינון בין כל מולטי ויטמין אחד לאחר שונה, זה שיש פה כדור אחד ובשני 3 לא אומר שב3 קפסולות תקבל מינון גבוה\עדיף יותר לעומת הכדור אחד ולהיפך

אתה רציני? המינון בין כל מולטי ויטמין אחד לאחר שונה, זה שיש פה כדור אחד ובשני 3 לא אומר שב3 קפסולות תקבל מינון גבוה\עדיף יותר לעומת הכדור אחד ולהיפך
שוב,בטווינלאב אתה לוקח כדור אחד שבו יש את הכל פעם ביום ונגמר הסיפור שזה בעדיפות עליונה מצד התקציב במיוחד אם זה במשלוח שהמשקל של החבילה גם גורם למחיר לקפוץ.

ב-50 פלוס אתה תצטרך יותר מכדור אחד על מנת להגיע למנה המומלצת מה שאומר שזה פחות נוח, פחות זמין ועולה יותר.

שוב,בטווינלאב אתה לוקח כדור אחד שבו יש את הכל פעם ביום ונגמר הסיפור שזה בעדיפות עליונה מצד התקציב במיוחד אם זה במשלוח שהמשקל של החבילה גם גורם למחיר לקפוץ.

ב-50 פלוס אתה תצטרך יותר מכדור אחד על מנת להגיע למנה המומלצת מה שאומר שזה פחות נוח, פחות זמין ועולה יותר.
50פלוס זה כדור 1!!!!! המינונים שלו יותר גבוהים ויש בו יותר ויטמינים ומינרלים!
הוא עולה יותר בדולר ואתה מקבל אותו כמות כדורים!!!

אתה בכלל נכנסת להשוואה??

50פלוס זה כדור 1!!!!! המינונים שלו יותר גבוהים ויש בו יותר ויטמינים ומינרלים!
הוא עולה יותר בדולר ואתה מקבל אותו כמות כדורים!!!

אתה בכלל נכנסת להשוואה??
ראיתי אותה ממש מזמן שפרסמת.

אם כך אני חוזר מהדברים שכתבתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית