https://www.tevabari.co.il/Product.aspx?id=3043512&subcat=0
קניתי את התוסף תזונה הזה,ורציתי לדעת איך הוא מבחינת הערכים שלו?
קניתי את התוסף תזונה הזה,ורציתי לדעת איך הוא מבחינת הערכים שלו?
נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מנת הגשה היא 2 כמוסות
והמינון של המוצר יחסית ל2 כמוסות לא להיט
אם יש לך אפשרות להזמין מחול, תזמין מולטי ויטמין של Twinlab Daily Cap Without Iron
מולטי מאוד טוב המינונים מצויינים. מנת הגשה של קפסולה אחת
לא משנה מאסה או חיטובזה משנה אם אני בתקופת מסה?(מבחינת התאמה של התוסף שהמלצת)
לא משנה מאסה או חיטוב
ה-Twinlab מתאים להכל.
אני הייתי משתמש בו והוא מעולה
http://www.vitamin4less.co.il/shop/scripts/prodView.asp?idproduct=869יש אפשרות לקנות אותו מהארץ? או שאפשר רק מח"ול?
למה ? תפרט. מעניין אותי מאוד. מה דעתך עליו נגד 50 plus multiמנת הגשה היא 2 כמוסות
והמינון של המוצר יחסית ל2 כמוסות לא להיט
אם יש לך אפשרות להזמין מחול, תזמין מולטי ויטמין של Twinlab Daily Cap Without Iron
מולטי מאוד טוב המינונים מצויינים. מנת הגשה של קפסולה אחת
אין כל כך מה לפרט. מינון למול מחיר - עדיף הטווינלאבלמה ? תפרט. מעניין אותי מאוד. מה דעתך עליו נגד 50 plus multi
אני חושב בגלל שהוא לא רוצה לציין חנויות מחוללמה ? תפרט. מעניין אותי מאוד. מה דעתך עליו נגד 50 plus multi
המינונים ברצפה. 400 ויטמין די 150 ויטמין סי ? הכל בכללי נראה מינון נמוךאין כל כך מה לפרט. מינון למול מחיר - עדיף הטווינלאב
למה?אני חושב בגלל שהוא לא רוצה לציין חנויות מחול
לפי ההשוואה הם ממש קרובים אבל המולטי 50 מן עדיף אבל לא קריטי
תכנס לקישור בחתימה שלילמה?
ראיתי כבר מזמן רק לא הבנתי מה מיוחד בו אם בשני אתה לוקח כדור אחד ליום שזה בדרך כלל זול יותר ונוח יותר.תכנס לקישור בחתימה שלי
אתה רציני? המינון בין כל מולטי ויטמין אחד לאחר שונה, זה שיש פה כדור אחד ובשני 3 לא אומר שב3 קפסולות תקבל מינון גבוה\עדיף יותר לעומת הכדור אחד ולהיפךראיתי כבר מזמן רק לא הבנתי מה מיוחד בו אם בשני אתה לוקח כדור אחד ליום שזה בדרך כלל זול יותר ונוח יותר.
שוב,בטווינלאב אתה לוקח כדור אחד שבו יש את הכל פעם ביום ונגמר הסיפור שזה בעדיפות עליונה מצד התקציב במיוחד אם זה במשלוח שהמשקל של החבילה גם גורם למחיר לקפוץ.אתה רציני? המינון בין כל מולטי ויטמין אחד לאחר שונה, זה שיש פה כדור אחד ובשני 3 לא אומר שב3 קפסולות תקבל מינון גבוה\עדיף יותר לעומת הכדור אחד ולהיפך
50פלוס זה כדור 1!!!!! המינונים שלו יותר גבוהים ויש בו יותר ויטמינים ומינרלים!שוב,בטווינלאב אתה לוקח כדור אחד שבו יש את הכל פעם ביום ונגמר הסיפור שזה בעדיפות עליונה מצד התקציב במיוחד אם זה במשלוח שהמשקל של החבילה גם גורם למחיר לקפוץ.
ב-50 פלוס אתה תצטרך יותר מכדור אחד על מנת להגיע למנה המומלצת מה שאומר שזה פחות נוח, פחות זמין ועולה יותר.
ראיתי אותה ממש מזמן שפרסמת.50פלוס זה כדור 1!!!!! המינונים שלו יותר גבוהים ויש בו יותר ויטמינים ומינרלים!
הוא עולה יותר בדולר ואתה מקבל אותו כמות כדורים!!!
אתה בכלל נכנסת להשוואה??