עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה תוריד 35 גר' פחמימה (140 קל') ותעלה 25 גרם שומן (225 קל') כלומר אתה מעלה את הצריכה נטו ב 85 קל'. אם זה מה שאתה רוצה אז כן, זה בסדר.אני במסה ועד עכשיו היה לי 315 גרם פחמימה ו 90 גרם שומן, אני רוצה להוריד את הפחמימה ל 280 ולהעלות שומן ל 115, זה בסדר?
המטרה זה לאכול פחות פחמימות, מבחינת קלוריות אני אסתדר אני אעשה תפריט שמותאם לכמות הזו. אבל זה בסד זה לא פוגע בגוף או משהו?אתה תוריד 35 גר' פחמימה (140 קל') ותעלה 25 גרם שומן (225 קל') כלומר אתה מעלה את הצריכה נטו ב 85 קל'. אם זה מה שאתה רוצה אז כן, זה בסדר.
280 גרם פחמימות ליום לא יפגעו בשום דבר.לא פוגע בגוף או משהו?
התכוונתי לכמות של השומן280 גרם פחמימות ליום לא יפגעו בשום דבר.
אני אוכל 5 כפות שמן זית, ו50 גרם אגוזי מלך/פקאןגם הוא לא יפגע בכלום. אם זה שומן רווי הדיעה המקובלת אומרת שרצוי להמעיט בו, אבל יש יותר ויותר קולות שמערערים על הקביעה הזאת (הם נשמעים בייחוד הפורומים כמו זה). כמעט כולם מסכימים ששמן זית לא רק שלא מזיק, הוא מועיל - אבל שים לב למילה "כמעט"...
אני אוכל 5 כפות שמן זית, ו50 גרם אגוזי מלך/פקאן
בתיאבון. לדעתי הבלתי מלומדת זה מצויין (כנראה אגוזי מלך עדיפים על פקאן).[/QUOTE
מה זה הבלתי מלומדת?
מה זה הבלתי מלומדת?בתיאבון. לדעתי הבלתי מלומדת זה מצויין (כנראה אגוזי מלך עדיפים על פקאן).
זה אומר שמעולם לא למדתי תזונה או רפואה כך שצריך להתייחס למה שאני אומר בחזקת "כבדהו וחשדהו". למעשה, אפשר לוותר על ה"כבדהו".מה זה הבלתי מלומדת?
בסדר,תודה!זה אומר שמעולם לא למדתי תזונה או רפואה כך שצריך להתייחס למה שאני אומר בחזקת "כבדהו וחשדהו". למעשה, אפשר לוותר על ה"כבדהו".
אני אוכל 30 גרם אגוזי מלך ו5 כפות שמן, השומן הזה טוב או שעדיף ללכת על משהו אחר?אין שום בעיה עם לאכול יותר שומן וזה אפילו מומלץ כי לרוב הערך התזונתי גבוה מהפחמימה הפשוטה.
באוכל שומני יש מינרלים וויטמינים(זה כולל את האגוזים וכל הירקות השמנים כגון אבוקדו או טחינה ושומשום או פשתן לדוג').
כמובן שגם בפחמימות יש עדיפות לירקות ומזונות עם יתרונות תזונתיים מאשר אוכל "ריק" כגון פסטה או סתם לחם לבן.
אני אוכל 30 גרם אגוזי מלך ו5 כפות שמן, השומן הזה טוב או שעדיף ללכת על משהו אחר?
את האבוקדו והממרחים מחשיבים בספירת קלוריות או שהם כמו ירקות שלא מחשיבים אותם בספירה?רצוי לגוון באגוזים לדוג': אגוזי מקדמיה, קשיו, שקדים ולא תמיד אגוז מלך
בקשר לשמן, אפשר לשלב שמן קוקוס(במיוחד בטיגון, זה יותר בריא כי הוא לא נשרף) וכדאי להוסיף ירקות כגון אבוקדו וממרחים כגון טחינה או חמאת בוטנים ללא תוספת סוכר
מחשיבים, כיוון שבמוצרי שומן יש הרבה קלוריותאת האבוקדו והממרחים מחשיבים בספירת קלוריות או שהם כמו ירקות שלא מחשיבים אותם בספירה?
בסדר, תודה על העזרה!מחשיבים, כיוון שבמוצרי שומן יש הרבה קלוריות