עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין מאכל שיכול להיות מעל 900 קלוריות
חישבתי וזה בדיוק 479 קלוריות הם טעו בהדפסה..
בחיים האמיתיים אני לא כזה חנון:s49:
לא...אין מאכל שיכול להיות מעל 900 קלוריות?
ו
אין מאכל שיכול להיות מעל 900 קלוריות
לא...
ל100 גרם כמובן
זה מזכיר לי שהשנה שהיה לנו יום צה״ל, סיפרו לנו על כדור מיוחד שבמידה וחייל נחטף בשבי או שהוא נתקע בשום מקום אז יש כדור מיוחד של 5000 קלוריות שיש על כל חייל כדי לשרוד את היום.
ברור שלא כל חייל, אבל כן 5000 קלוריות.לא 5000 ובטח לא כל חייל.
פשוט יביאו לך פיצוי, זה לא עד כדי כך רציני כדי להגיע לבית משפט והם גם לא יתעסקו בזה.אפשר לתבוע חברה על הטעייה?
פעם קניתי איזשהו מוצר עם מקרה בדיוק הפוך- כמעט כלום קלוריות, ובחישוב עצמאי עם חלבונים פחמימות ושומנים היה צריך להיות פי 10 קלוריות ממה שרשום.
אפשר לתבוע חברה על הטעייה?
פעם קניתי איזשהו מוצר עם מקרה בדיוק הפוך- כמעט כלום קלוריות, ובחישוב עצמאי עם חלבונים פחמימות ושומנים היה צריך להיות פי 10 קלוריות ממה שרשום.
ברור שלא כל חייל, אבל כן 5000 קלוריות.
זה אמור להספיק להם ליום שלם של מצב בשטח כשאין להם אוכל בכלל.
.
מי שהרצתה לנו הייתה בתפקיד גבוה כמה עשרות שנים ( ברח לי התפקיד ), אבל ככה סיפרו לנו, אם נכון ואם לא, לא שאני יודע, אבל אין לה אינטרס לשקר.חד משמעית כן.
לא כי למשרד הבריאות יותר מידי אכפת מבילדרים שכרגע בחיטוב אלא יותר בקטע של אלרגיות, סוכרים וכדומה. מדובר על הטעיית הצרכן וסיכון חיים אפילו
אני לא יודע על סמך מה אתה אומר את זה אבל בוודאות אם אתה מדבר על צה"ל (צבא ההגנה לישראל) ולא על צבא אחר בעולם זה לא כדור של 5000 קלוריות זה קצת יותר מורכב וקצת יותר מסווג בשביל שאפתח כאן את הנושא.
אל תתבייש אתה אחד מאיתנו 😃אין מאכל שיכול להיות מעל 900 קלוריות
פיצוי?פשוט יביאו לך פיצוי, זה לא עד כדי כך רציני כדי להגיע לבית משפט והם גם לא יתעסקו בזה.
אז למה לא התקשרת אליהם שוב?פיצוי?
לפני חודש קניתי 2 קרטוני חלב צמחיים ושניהם היו מקולקלים.
פניתי לחברה ואחרי שבועיים קיבלתי פיצוי- 3 קרטוני חלב צמחיים. ועוד פיצו אותי עם מוצר שבכלל לא מצאתי על המדפים. 🫤
זה דרך מיילים וכן פניתי אליהם שוב , עדיין לא החזירו תשובה.אז למה לא התקשרת אליהם שוב?
יש לנו ארץ מעצבנת.זה דרך מיילים וכן פניתי אליהם שוב , עדיין לא החזירו תשובה.
אבל הקטע הוא.. שזה הפך לטרחה. שירות הלקוחות בארץ על הפנים בהרבה מקומות.
לא יודע אם תביעה תהיה שווה את ההוצאות, אבל לפני הרבה שנים מכר שלי קיבל ארגז קולה חינם כי מצא שגיאה בתוית שעל הבקבוקים הקטנים של אז: היה כתוב מכיל 330 ס"ל במקום מ"ל.אפשר לתבוע חברה על הטעייה?
ס"ל במקום מ"ל? ממש מוגזםo_Oלא יודע אם תביעה תהיה שווה את ההוצאות, אבל לפני הרבה שנים מכר שלי קיבל ארגז קולה חינם כי מצא שגיאה בתוית שעל הבקבוקים הקטנים של אז: היה כתוב מכיל 330 ס"ל במקום מ"ל.