הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר הזמנה מחו"ל

vithano

משתמש משקיע
3,369
1,193
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,263
3,369
1,193
אני רוצה להזמין מחו"ל חטיפי חלבון של SUPREME ואופטימן,למישהו יש הצעות איך להכניס אותם כך שיצא יותר משתלם?
ועוד שאלה,אם אני מזמין כל אחד מהם בהזמנה נפרדת(כדי שיהיה פחות מ50$) אני צריך לכתוב שם אחר או משהו?או להזמין ממשתמש אחר?

עדיפות לרשום על שם אחר, אך לא חובה.
בכל מקרה יצא לך לא משתלם לפצל את המשלוח, יצא לך אותו הדבר כמו לשלם מע"מ.
מה גם שאם אתה מזמין רק חבילה אחת של חטיפים ואופטימן זה 99% יגיע לדואר ליד הבית כי BB.COM מצהירים תמיד סכום הרבה יותר נמוך ממה שהזמנת.

מחזק את מה שמשה אמר עד למילה האחרונה, אבל אני מציע לך ללכת על supreme + החטיפים של ISS
זה פשוט ה2 חטיפים הכי טעימים בעולם, אנשים שנתתי להם לטעום את החטיפים פשוט לא האמינו שזה חטיף חלבון.
אגב הנה הביקורת שלי על עוד כמה חטיפים:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=3523

מחזק את מה שמשה אמר עד למילה האחרונה, אבל אני מציע לך ללכת על supreme + החטיפים של ISS
זה פשוט ה2 חטיפים הכי טעימים בעולם, אנשים שנתתי להם לטעום את החטיפים פשוט לא האמינו שזה חטיף חלבון.
סתם מעניין, טעמת פעם משהו יותר מגעיל מה ה DIET BARS של אופטימום? זה הדבר הכי מבחיל שיצא לי לאכול, פשוט לא עבר בגרון. אפשר לעשות תחרות כזו מי שאוכל 4 כאלו ברצף מקבל משהו, הבעיה שאף אחד לא יצליח בלי לשתות.

• פותח/ת השרשור

אחי,זה בעקבות ההמלצות שלך,תהיה בטוח 👏.
אגב,כשמזמינים קופסא אחת של ISS זה משלוח 34$,וכשמזמינים קופסא אחת של SUPREME זה 18$ משלוח,למרות שהSUPREME הם 12*94 גרם והISS 12*86 גרם

• פותח/ת השרשור
אם אני מזמין אותם ביחד זה יתקע במכס?יוצא 77 דולר כולל משלוח.
ובנפרד יוצא 33+44$ כך שאם אני אזמין אותם בנפרד לא יהיה מע"מ.
סמק אני מוסיף חטיף 1 של ISS והמשלוח קופץ ל 32$,גנבים.
אשמח לעוד המלצות איך לבצע את ההזמנה,אולי להוסיף חטיפים אחרים?אבקת חלבון?לקנות כמה קופסאות?לבצע הזמנות נפרדות?

לא יודע אם זה יתקע אני לא נביא זה גם תלוי אם הפקיד/ת מכס קיבלו לילה קודם.
בכל מקרה אתה יכול לשחק עם זה אין סוף המקסימום שתרוויח או תפסיד זה 20-30 שקל

סתם מעניין, טעמת פעם משהו יותר מגעיל מה ה DIET BARS של אופטימום? זה הדבר הכי מבחיל שיצא לי לאכול, פשוט לא עבר בגרון. אפשר לעשות תחרות כזו מי שאוכל 4 כאלו ברצף מקבל משהו, הבעיה שאף אחד לא יצליח בלי לשתות.

אני טעמתי אתמול, לא חטיף אבל את האבקה בטעם שוקולד מנטה של אופטימום...
פשוט הרגשה של אסלה כולל הריח המזוויע!

לא מומלץ אפילו לחשוב על החלבון הזה:nono:

אחי אם תוכל 4 כאלה ברצף נראה לי תקבל שפעת החזירים, זה פשוט חטיף מוות, אתה אוכל אותו ובטוח שככה מענישים מפתחי גוף שמתו והגיעו לעזאזל:bananen_smilies066:, נותנים להם כל היום לאכול DIET BARS, זה החטיף הראשון בחיים שאכלתי בכוח, כי בטכלס חטיף רגיל שהוא לא טעים אתה נותן ביס ואם לא טוב זורק לפח, פה מדובר בחטיף שעלה לך כסף ושיש בו חלבון יקר, אז אתה מנסה לאכול אותו בכוח, בעודך מתענה :bad:.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית