ייעוץ משתמש בקלן הזה יש תמונה

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
אני ביום ה6 של הקלן ואמרו תופעות לוואי וכל מיני
ואני לא מרגיש משהו מיוחד. היום אני צריך לקחת 6 כדורים מפוצלים בערך כל שעתיים או שלוש
יכל להיות שהוא חלש עלי ופחות מנוצל ?
אני לוקח לפני המדריך שכתוב באתר

11042162_957683787575322_1593841749_n (1).jpg

זה הקטע... שעשיתי ניסוי. אמרתי ניקח בשביל הסבבה. אין לי בעיה עם העיגולים שלי... אכלתי רגיל והתאמנתי רגיל. מה שכן סבלתי מאוד מהקלן. עשה לי רע מאוד (זה היה סיירוקס)

ה-Sciroxx הזה נאצי - הייתי לפעמים מפהק באמצע היום ואז היה נתפס לי השריר של הלסת,
או שהייתי עושה תרגיל בחד"כ פתאום בום נתפס השריר כאילו מישהו לוחץ עליו .
זה בעיקר בגלל הריקון מאגרי הנתרן - אבל עדיין כדור אכזרי .

בכל אופן - שמעון יאח אוהב אותך מכל הלב !

שמעון צודק ,אני ירדתי 6קג בשבועיים הייתי עם קלן זה דיי הגיוני הוא לא מזיין ומי שלא מאמין לא חייב

הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שנשמע לי הגיוני בירידה של 5-6 ק"ג בחיטוב עם קלן - שהתחלת את החיטוב שלך בידיוק בזמן שהתחלת את הקלן.
כי לרדת 5-6 ק"ג לאחר תקופה שאתה בחיטוב - בשבועיים , ממש אבל ממש לא הגיונית ואפילו לדעתי ? בלתי אפשרית אלא אם כן אתה לא אוכל כלום.
אם אתה אומר לי שהתחלת את החיטוב שלך בידיוק כשהתחלת עם הקלן - אז זה עוד איכשהו אפשרי .

הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שנשמע לי הגיוני בירידה של 5-6 ק"ג בחיטוב עם קלן - שהתחלת את החיטוב שלך בידיוק בזמן שהתחלת את הקלן.
כי לרדת 5-6 ק"ג לאחר תקופה שאתה בחיטוב - בשבועיים , ממש אבל ממש לא הגיונית ואפילו לדעתי ? בלתי אפשרית אלא אם כן אתה לא אוכל כלום.
אם אתה אומר לי שהתחלת את החיטוב שלך בידיוק כשהתחלת עם הקלן - אז זה עוד איכשהו אפשרי .
ההגיון שלך לא חייב לתאום את המציאות
זה היה באמצע חיטוב ראשון שלי לפני שנתיים בשבוע ה5
מה שכן הייתי גם נורא יבש .

מאז עברו הרבה שמנים בישבן (זה לא נשמע טוב) 😉
אני בדיוק מסיים סייקל חיטוב של טסט+טרן+מאסטר ועוד כמה ממתקים, כרגע עומד על 90 ק"ג 11% שומן. כשאסיים אני יעלה כמה תמונות.

מאז עברו הרבה שמנים בישבן (זה לא נשמע טוב) 😉
אני בדיוק מסיים סייקל חיטוב של טסט+טרן+מאסטר ועוד כמה ממתקים, כרגע עומד על 90 ק"ג 11% שומן. כשאסיים אני יעלה כמה תמונות.

Respect ! חובה תמונה בסופו של דבר יאח 😃

• פותח/ת השרשור
אני כבר 9 יום עם קלן שפרסמתי פה יש תתמונה.ואני לא מרגיש אותו יש מצב שהוא חלש ולא משפיע עלי הגיוני ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית