נק' מוניטין:
20
- 993
- 16
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה הקטע... שעשיתי ניסוי. אמרתי ניקח בשביל הסבבה. אין לי בעיה עם העיגולים שלי... אכלתי רגיל והתאמנתי רגיל. מה שכן סבלתי מאוד מהקלן. עשה לי רע מאוד (זה היה סיירוקס)
הקלן עובד על שומן מסוג bat. בעיקר באזור הבטן והמותניים...אז אתה רוצה לומר שקלן מזרז כולה ב10 אחוז את ההתקדמות זה לא כזה משמעותי אני חושב
קלן מעלה את החילוף חומרים ב-10% ,אז אתה רוצה לומר שקלן מזרז כולה ב10 אחוז את ההתקדמות זה לא כזה משמעותי אני חושב
שמעון צודק ,אני ירדתי 6קג בשבועיים הייתי עם קלן זה דיי הגיוני הוא לא מזיין ומי שלא מאמין לא חייב
ההגיון שלך לא חייב לתאום את המציאותהדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שנשמע לי הגיוני בירידה של 5-6 ק"ג בחיטוב עם קלן - שהתחלת את החיטוב שלך בידיוק בזמן שהתחלת את הקלן.
כי לרדת 5-6 ק"ג לאחר תקופה שאתה בחיטוב - בשבועיים , ממש אבל ממש לא הגיונית ואפילו לדעתי ? בלתי אפשרית אלא אם כן אתה לא אוכל כלום.
אם אתה אומר לי שהתחלת את החיטוב שלך בידיוק כשהתחלת עם הקלן - אז זה עוד איכשהו אפשרי .
אם התזונה שלך לא תהיה בהתאמה, אתה לא תרד גרם. קלן כדור חזק ויעיל אך לא כדור קסם.אם אני ארד 2 קג בשבוע אני יהיה מבסוט חח
אם התזונה שלך לא תהיה בהתאמה, אתה לא תרד גרם. קלן כדור חזק ויעיל אך לא כדור קסם.
מאז עברו הרבה שמנים בישבן (זה לא נשמע טוב) 😉
אני בדיוק מסיים סייקל חיטוב של טסט+טרן+מאסטר ועוד כמה ממתקים, כרגע עומד על 90 ק"ג 11% שומן. כשאסיים אני יעלה כמה תמונות.