הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית מעבר מFBW לAB

שפירא

משתמש מתחיל
16
5
נק' מוניטין:
6
16
5
גובה: 192. משקל: 95.4. א.ש: 19%. המטרה היא להעלות במסת שריר
סיימתי עכשיו שבועיים של FBW בשביל להעביר את הגוף את השוק הראשוני של חזרה לאימונים.
לא מעוניין בתוכנית כוח. אני מחפש תוכנית אימונים ל-4 אימונים בשבוע כי יש לי את הזמן היכולת והרצון עכשיו.מבחינת תזונה אני מסודר (לא לפי תפריט כלשהו אלא לפי כמויות חלבון, פחמימה ושומן).
ראיתי את התוכנית בפורטל של הAB וראיתי בעוד אתר מחול כמה תוכניות (שם החלוקות ABC וכו') ואני מעדיף תוכנית לטווח ארוך (חודש דגש על ככה, חודש על ככה, חודש על משקלים וכו'..). האם יש למישהו המלצה לכזאת.

שבועיים זה לא מספיק זמן לתוכנית FBW.
המטרה של תוכנית FBW למתחיל זה לגרום לו לעלות במשקלי העבודה כמה שאפשר.
לדעתי אין מה לרוץ לAB ובטח שלא ABC אחרי שבועיים.

לא נותנים דגש לכלום בתור מתחיל..
אין לך נקודות חלשות, כל הגוף שלך הוא נקודה חלשה.
אם אתה אכן 19 אש עדיף לדעתי שקודם תחטב ואז תעשה ab
בחיטוב עדיף שתמשוך את הFBW

מה המשקלים שלך בסקוואט בנץ דד ופרס?

• פותח/ת השרשור
א. לא התכוונתי לעבור לABC, יש לי אפשרות להתאמן 4 פעמים בשבוע והייתי רוצה לנצל אותו.
ב. המטרה שלי היא תוכנית לטווח ארוך בהתאם למטרה שלי, לעלות במסת שריר עם מינימום אפשרי ב% שומן.
ג. לא מתכוון לעשות חיטוב, אני בן 28 נשוי עם ילדים והריבועים לא לחוצים לי, לחוץ לי לחזור למלא את החולצות XL/XXL בכבוד ורק אחרכך אחשוב על חיטוב.

בהמשך לסעיף קודם התאמנתי און ואוף בשלוש שנים האחרונות (בכיוון של חודשיים שלוש SS ואז עוד שנה של הפסקה). לפני הילדים והכל הייתי מתאמן 4-5 פעמים בשבוע ובשיא שלי שקלתי כ110 קילו על אחוז שומן יותר נמוך מהיום.

א. לא התכוונתי לעבור לABC, יש לי אפשרות להתאמן 4 פעמים בשבוע והייתי רוצה לנצל אותו.
ב. המטרה שלי היא תוכנית לטווח ארוך בהתאם למטרה שלי, לעלות במסת שריר עם מינימום אפשרי ב% שומן.
ג. לא מתכוון לעשות חיטוב, אני בן 28 נשוי עם ילדים והריבועים לא לחוצים לי, לחוץ לי לחזור למלא את החולצות XL/XXL בכבוד ורק אחרכך אחשוב על חיטוב.

בהמשך לסעיף קודם התאמנתי און ואוף בשלוש שנים האחרונות (בכיוון של חודשיים שלוש SS ואז עוד שנה של הפסקה). לפני הילדים והכל הייתי מתאמן 4-5 פעמים בשבוע ובשיא שלי שקלתי כ110 קילו על אחוז שומן יותר נמוך מהיום.
זה שיש יותר ימים בשבוע לא אומר שהתוכנית טובה יותר, מה המשקלי עבודה שלך?
והסיבה שאני ממליץ לך לחטב היא כי מבחינת הבריאות ומבחינה הורמונלית להיות על אחוז שומן גבוה זה לא מומלץ.

• פותח/ת השרשור
לחיצת חזה 60, דדלפיט 70, סקוואט 50 ועולה כל הזמן בלי קשיים מיוחדים..
שוב, האחוז שומן לא מפריע לי גם אם הוא יעלה ל22-3.. לא בריא היום לצאת מהבית אז הכל בסדר.
יותר ימים בשבוע לא בהכרח הופך את התוכנית לטובה יותר, תוכנית יעילה ומתוכננת לזמן ארוך הופכת את עצמה לטובה יותר.
אין לי בעיה להמשיך עם FBW עוד כל עוד יש תוצאות אבל אין מצב שבעולם שהיום הנוסף שהתפנה לי לא יכול להיות משומש למשהו.. גם אם לצרוך העיניין חצי שעה של שחיה או לא יודע מה (עדיף לא הליכונים והליכות וריצות, שונא)

אם אתה מחפש 4 פעמים בשבוע AB יהיה עדיף על כל חלוקה ביזארית אחרת של ABC/D/E כי אתה תאמן כל שריר יותר פעמים בשבוע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית