הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ תוספים

• פותח/ת השרשור Muzi
  • פורסם בתאריך

Muzi

משתמש פעיל
495
66
נק' מוניטין:
160
495
66
תוספים מומלצים לחיטוב ובכללי? יש לי אומגה שלוש יש לי מולטיויטמין ויש לי חומצה ופולית,מזמין כרגע קפאין וחושב מה להוסיף..

נערך לאחרונה:
1.אסור לדבר על מחירים מחול
2.פשוט תקנה ותוסיף דברים עד 3.6 לבס דברים כמן ויטמין סי,מגנזיום,מולטי,אומגה 3..

• פותח/ת השרשור
1.אסור לדבר על מחירים מחול
2.פשוט תקנה ותוסיף דברים עד 3.6 לבס דברים כמן ויטמין סי,מגנזיום,מולטי,אומגה 3..
חשבתי שאסור רק לדבר על שמות של אתרים :S אני אערוך,אז אם אפשר לדעת שימושים של כל תוסף כאילו מה יעזור לי לקחת אקסטרה מזה ודברים כאלה.

חשבתי שאסור רק לדבר על שמות של אתרים :S אני אערוך,אז אם אפשר לדעת שימושים של כל תוסף כאילו מה יעזור לי לקחת אקסטרה מזה ודברים כאלה.
בשביל זה קיים גוגל ידידי.
ויטמין סי זול מאוד גם ככה,גם מגנזיום לא יקר. אומגה 3 ומולטי יוצא קצת יותר יקר (אבל נגיד מולטי הגיוני כי זה משלב המון ויטמינים)

• פותח/ת השרשור
בשביל זה קיים גוגל ידידי.
ויטמין סי זול מאוד גם ככה,גם מגנזיום לא יקר. אומגה 3 ומולטי יוצא קצת יותר יקר (אבל נגיד מולטי הגיוני כי זה משלב המון ויטמינים)
כמו שאמרתי אומגה שלוש ומולטי יש לי וגם אני אוכל מלא ירקות אז טיפה פחות צריך אבל אני אבדוק לגבי השאר,בינתיים אם יש לך עוד המלצות אני יותר מאשמח.

ירקות זה לא תחליף למולטי.. ירקות הם overrated כי כשהם כבר הרבה זמן אחרי הגידול שלהם או בבישול או במקרים כלשהם ויטמינים יכולים להעלם וכמה ירקות אתה כבר אוכל ביום ? מולטי מכסה (או לפחות עוזר לכסות) לך פינות.

• פותח/ת השרשור
ירקות זה לא תחליף למולטי.. ירקות הם overrated כי כשהם כבר הרבה זמן אחרי הגידול שלהם או בבישול או במקרים כלשהם ויטמינים יכולים להעלם וכמה ירקות אתה כבר אוכל ביום ? מולטי מכסה (או לפחות עוזר לכסות) לך פינות.
כרגע הרבה,אבל יש לי מולטי שאני משתדל לקחת אני פשוט לא זוכר תמיד,ואיזה מינונים אתה ממליץ לויטמין C ולמגנזיום?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית