עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חשבתי שאסור רק לדבר על שמות של אתרים :S אני אערוך,אז אם אפשר לדעת שימושים של כל תוסף כאילו מה יעזור לי לקחת אקסטרה מזה ודברים כאלה.1.אסור לדבר על מחירים מחול
2.פשוט תקנה ותוסיף דברים עד 3.6 לבס דברים כמן ויטמין סי,מגנזיום,מולטי,אומגה 3..
בשביל זה קיים גוגל ידידי.חשבתי שאסור רק לדבר על שמות של אתרים :S אני אערוך,אז אם אפשר לדעת שימושים של כל תוסף כאילו מה יעזור לי לקחת אקסטרה מזה ודברים כאלה.
כמו שאמרתי אומגה שלוש ומולטי יש לי וגם אני אוכל מלא ירקות אז טיפה פחות צריך אבל אני אבדוק לגבי השאר,בינתיים אם יש לך עוד המלצות אני יותר מאשמח.בשביל זה קיים גוגל ידידי.
ויטמין סי זול מאוד גם ככה,גם מגנזיום לא יקר. אומגה 3 ומולטי יוצא קצת יותר יקר (אבל נגיד מולטי הגיוני כי זה משלב המון ויטמינים)
כרגע הרבה,אבל יש לי מולטי שאני משתדל לקחת אני פשוט לא זוכר תמיד,ואיזה מינונים אתה ממליץ לויטמין C ולמגנזיום?ירקות זה לא תחליף למולטי.. ירקות הם overrated כי כשהם כבר הרבה זמן אחרי הגידול שלהם או בבישול או במקרים כלשהם ויטמינים יכולים להעלם וכמה ירקות אתה כבר אוכל ביום ? מולטי מכסה (או לפחות עוזר לכסות) לך פינות.
סליחה על החפירה אבל מה זה בדיוק סוסטיינג ריליס? כאילו נספג לאט?פשוט תזמין.. יש 500 מג ויטמין סי sustained release ליום
ויש מגנזיום ציטראט 400 מג ליום
כן,השמועה אומרת שאם אתה לוקח נגיד 1000 מג בבום זה לא נספג טובסליחה על החפירה אבל מה זה בדיוק סוסטיינג ריליס? כאילו נספג לאט?
סבבה,תודה.כן,השמועה אומרת שאם אתה לוקח נגיד 1000 מג בבום זה לא נספג טוב