הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה ב-SS

החרגול

משתמש קבוע
1,177
14
נק' מוניטין:
317
1,177
14
אני כרגע סוגר 5 חודשי עבודה ב-SS עוד מעט חצי שנה,
והבעיה היחידה היא שחוץ מהרגליים והגב כמעט שום דבר אחר לא גדל...
ידיים כמעט ולא, חזה גדל סבבה אבל לא שינוי משמעותי כמו בגב וברגליים, בטן תמיד הייתה טובה אצלי, ואני מרגיש שבSS אני לא מצליח לקדם את שאר החלקים בגוף, רק את הגב והרגליים...
אז מה אתם מציעים לעשות?
אולי להוסיף עוד קצת תרגילים לידיים(כרגע יש לי כפיפת מרפקים ולחיצה צרפתית ב-A, וצ'ין אפס ב-B)
תודה...

מציעים שתתחיל לאכול, אמרת שעד לפני חודש לא אכלת כמו שצריך, אז למה אתה מצפה?
תפסיק לחפש חורים בתוכנית, תחפש חורים במקומות אחרים.

לפי הלוג הבנץ' שלך הוא 60. בשביל חזה גדול עם כזה בנץ' צריך סיליקון. לא סביר שאם אתה מוסיף משקל במתח וחתירה הידיים לא יגדלו.

לפי הלוג הבנץ' שלך הוא 60. בשביל חזה גדול עם כזה בנץ' צריך סיליקון. לא סביר שאם אתה מוסיף משקל במתח וחתירה הידיים לא יגדלו.
זהו, לפי הלוג שלך לא זזת במשקלי עבודה, מה ציפית שיקרה?
שים עוד 20 קילו על הבנץ' שלך ותשאל אחרי זה למה החזה, הזרועות והכתפיים פתאום גדלו 😳

מה אתה רוצה,הגב והרגליים דומיננטים אצלך!,הלוואי שהיה ככה אצל כולם,הרי בסופו של דבר החזה יגדל,תגיד תודה שהשתי שרירים הכי חשובים בגוף ללא כל ספק גודלים.

אני כרגע סוגר 5 חודשי עבודה ב-SS עוד מעט חצי שנה,
והבעיה היחידה היא שחוץ מהרגליים והגב כמעט שום דבר אחר לא גדל...
ידיים כמעט ולא, חזה גדל סבבה אבל לא שינוי משמעותי כמו בגב וברגליים, בטן תמיד הייתה טובה אצלי, ואני מרגיש שבSS אני לא מצליח לקדם את שאר החלקים בגוף, רק את הגב והרגליים...
אז מה אתם מציעים לעשות?
אולי להוסיף עוד קצת תרגילים לידיים(כרגע יש לי כפיפת מרפקים ולחיצה צרפתית ב-A, וצ'ין אפס ב-B)
תודה...

5 חודשי עבודה, זה אומר בגדול 5 חודשים בהם אתה שם משקל על המוט כל אימון. לא נראה לי שזה מה שקרה, ולכן גם לא נראה לי שעשית SS.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית