עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אממ... קצת סלט@Beast and cheat
מה דעתך בנושא?
אני זוכר שקראתי איפשהו שאם הברכיים עוברות את האצבעות אז יש עומס גדול מידיי על ה anteriors מה שגורם לברכיים לגלוש קדימה (נוצר בסקוואט לא מלא בד"כ, נכון?)
בכל אופן, אני לא בטוח בזה.
מובייליטי לפני הסקוואט במטרה לשפר טווחי תנועה. מה הבעיה בזה?אממ... קצת סלט
בלואו באר מגיעים לקצה כף הרגל / קצת מעבר, בהיי באר עוברים את קצה כף הרגל
פותח האשכול - בשני הסרטונים אתה לא שובר מקביל, ולא מוציא ברכיים - אלה שתי הבעיות המרכזיות.
מה שכתבת על ההמנעות של מלואו באר זה מאוד לא מדוייק. בלואו באר בהחלט יש עומס גדול יותר על הגב התחתון - אבל זה עומס תקין וחיובי, זה בדיוק מה שעוזר לך לחזק אותו. אין עומס לא בטיחותי על הגב התחתון בלואו באר שמבוצע נכון. לעומת זאת, בהיי באר שמבוצע נכון - יש עומס לא תקין על הברכיים. לא כולם יפצעו מזה, למען האמת - הרוב כנראה שלא, אבל זה בהחלט לא הופך את ההיי באר ליותר בטיחותי.
אם אתה רוצה פירוט, אז העומס הלא תקין על הברכיים בהיי באר בא לידי ביטוי בדיוק כמו ברבע סקוואט - רק שברבע סקוואט זה הרבה יותר מוקצן, כי זווית הגב יותר אנכית + המשקל יותר גבוה.
להרחבה קרא את הפוסט הזה.
אה, וההמלצה לעבוד על מוביליטי מיותרת לחלוטין - אתה לא צריך לשפר את הגמישות שלך בשביל לשפר את הסקוואט שלך. כמו 99% מהאוכלוסייה.
שאין בזה צורך. אין שום סיבה שלא יהיה לך טווח תנועה לסקוואט מלא, כמו שאר 99% מהאוכלוסייה.מובייליטי לפני הסקוואט במטרה לשפר טווחי תנועה. מה הבעיה בזה?
מבחינת גמישות ועומק אני יכול לרדת לדיפ בלי בעיהשאין בזה צורך. אין שום סיבה שלא יהיה לך טווח תנועה לסקוואט מלא, כמו שאר 99% מהאוכלוסייה.
זה נושא טכני ועניין של משקל על המוט. עבודת גמישות לפני הסקוואט לא קשורה.מבחינת גמישות ועומק אני יכול לרדת לדיפ בלי בעיה
אבל הבעיה היא שבדרך כלל בבור יש לי ppt
אוקיי. אז מה יכול לפטור מתאמן מבאט ווינק חמור ברגע שהוא שובר מקביל?זה נושא טכני ועניין של משקל על המוט. עבודת גמישות לפני הסקוואט לא קשורה.
אז גם עם טכניקה נכונה הברכיים יפצעו מהיי באר?אממ... קצת סלט
בלואו באר מגיעים לקצה כף הרגל / קצת מעבר, בהיי באר עוברים את קצה כף הרגל
פותח האשכול - בשני הסרטונים אתה לא שובר מקביל, ולא מוציא ברכיים - אלה שתי הבעיות המרכזיות.
מה שכתבת על ההמנעות של מלואו באר זה מאוד לא מדוייק. בלואו באר בהחלט יש עומס גדול יותר על הגב התחתון - אבל זה עומס תקין וחיובי, זה בדיוק מה שעוזר לך לחזק אותו. אין עומס לא בטיחותי על הגב התחתון בלואו באר שמבוצע נכון. לעומת זאת, בהיי באר שמבוצע נכון - יש עומס לא תקין על הברכיים. לא כולם יפצעו מזה, למען האמת - הרוב כנראה שלא, אבל זה בהחלט לא הופך את ההיי באר ליותר בטיחותי.
אם אתה רוצה פירוט, אז העומס הלא תקין על הברכיים בהיי באר בא לידי ביטוי בדיוק כמו ברבע סקוואט - רק שברבע סקוואט זה הרבה יותר מוקצן, כי זווית הגב יותר אנכית + המשקל יותר גבוה.
להרחבה קרא את הפוסט הזה.
אה, וההמלצה לעבוד על מוביליטי מיותרת לחלוטין - אתה לא צריך לשפר את הגמישות שלך בשביל לשפר את הסקוואט שלך. כמו 99% מהאוכלוסייה.
כמו ש @Beast and cheat אמר, לא כולם יפצעו מזה, הרוב כנראה שלא. הוא ניסה להעביר את הנקודה שהיי באר לא יותר בטיחותי מלואו באר, משהו שהרבה אנשים לצערי חושבים בגלל מחסור בסיסי בידע.אז גם עם טכניקה נכונה הברכיים יפצעו מהיי באר?
לא בהכרח. חלק יפצעו וחלק לא, אחד הדברים שמשפיעים על זה זו אנתרופומטריה - טורסו ארוך ורגליים קצרות יהפכו את ה-HB ליותר פרונט סקוואט ויגדיל את הסיכון. אבל גם אז - לא 100% מהאוכלוסייה יפצעו מזה. אבל בכל מקרה, גם עם טכניקה נכונה יהיה עומס לא-בטיחותי על הברכיים. זה פשוט לא ברמה כזו שפציעה היא דבר מאוד מובן מאליו ממנו.אז גם עם טכניקה נכונה הברכיים יפצעו מהיי באר?
https://www.lbs.co.il/threads/56065/#post-711659אוקיי. אז מה יכול לפטור מתאמן מבאט ווינק חמור ברגע שהוא שובר מקביל?