הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנוגע להזמנה שלי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך

Tank

משתמש על
11,357
7,609
נק' מוניטין:
19,644
11,357
7,609
אהלן, עשיתי בתחילת פברואר הזמנה לחגורת INZER מHOUSE OF PAIN שעדיין לא הגיעה (עברו 32 ימים). ב12 לפברואר קיבלתי מייל מHOUSE OF PAIN שההזמנה יצאה והיום נכנסתי להיסטוריה לבדוק איפה ההזמנה נמצאת וזה מה שיצא:
http://www.stamps.com/shipstatus/?confirmation=CJ466859325US
אם אתם לא רואים את הלינק אז:
February 19, 2015 03:05 Tel Aviv Yafo, DEPARTED
February 18, 2015 17:10 Istanbul, DEPARTED
February 17, 2015 21:51 Chicago, DEPARTED
February 17, 2015 11:57 Chicago, ARRIVED
February 17, 2015 09:13 Chicago, ARRIVED
February 16, 2015 15:19 ISC CHICAGO IL (USPS), PROCESSED THROUGH SORT FACILITY
February 16, 2015 15:18 ISC CHICAGO IL (USPS), ARRIVED AT SORT FACILITY
February 12, 2015 21:51 AUSTIN, TX 78710 ARRIVED AT USPS ORIGIN FACILITY
February 12, 2015 15:01 MC DADE, TX 78650 DEPARTED POST OFFICE
February 12, 2015 14:55 MC DADE, TX 78650 PICKED UP BY REQUEST

מה הכוונה TEL AVIV YAFO DEPARTED?
יש מצב שההזמנה שלי יצאה מתל אביב או שהכוונה שהיא הגיעה לתל אביב? או שהיא יצאה לכוון תל אביב ועדיין לא הגיעה?
ואם מה19 לפברואר החגורה שלי נמצאת בתל אביב יכול להיות שהיא עד עכשיו תקועה במכס? יש משהו שאני יכול לעשות כדי לזרז את העניינים?
תודה מראש.

לצערך החבילה שלך עוברת בדואר ישראל שזה אירגון בזיוני.
אני הזמנתי את החגורה שלי עם פדקס וזה הגיע תוך ארבעה ימים.

אין מה לעשות עם המשלוח, בתור אחד במזמין הרבה

זה לפעמים גם לוקח חודש וחצי - חודשיים

זה פשוט תקוע הרבה זמן במכס.

בסופו של דבר זה מגיע

• פותח/ת השרשור
סליחה שאני מקפיץ אבל רק רוצה לעדכן שהחגורה הגיעה (אומנם אני אראה אותה רק ביום שישי כי אני עכשיו באוניברסיטה וחוזר הביתה רק מחר בערב אחרי התחרות).

השאלה שלי היא כזאת, למה לעזאזל אני צריך לשלם 75 ש"ח מכס? המחיר לא גבוה מדי (160 דולר כולל משלוח) והמשקל של החגורה גם לא כבד מדי...
למה לעזאזל דורשים ממני תשלום מכס על פאקינג חגורה??? איזה דואר מסריח לא מזמין יותר שום דבר כבד ויקר מחו"ל מהיום אני לקוח גאה של אמינושופ

סליחה שאני מקפיץ אבל רק רוצה לעדכן שהחגורה הגיעה (אומנם אני אראה אותה רק ביום שישי כי אני עכשיו באוניברסיטה וחוזר הביתה רק מחר בערב אחרי התחרות).

השאלה שלי היא כזאת, למה לעזאזל אני צריך לשלם 75 ש"ח מכס? המחיר לא גבוה מדי (160 דולר כולל משלוח) והמשקל של החגורה גם לא כבד מדי...
למה לעזאזל דורשים ממני תשלום מכס על פאקינג חגורה??? איזה דואר מסריח לא מזמין יותר שום דבר כבד ויקר מחו"ל מהיום אני לקוח גאה של אמינושופ
זה לא מכס זה מע"מ (לוקחים מע"מ על כל מוצר שאתה מזמין מ75$)

• פותח/ת השרשור
הזמנת אינזר 13 mm?
אני הזמנתי ויצא לי 630בערך זה לא משנה שףזה יחזיק מעל 10 שנים
הזמנתי 10 מ"מ יצא 160 (105 דולר חגורה + 54.60 דולר משלוח) דולר (זה 640 ש"ח) ועכשיו עוד 75 ש"ח מע"מ. ביחד 715 ש"ח... אם הייתי לוקח את ה13 מ"מ זה היה יוצא עוד 20 דולר יותר. מאמין שאני לא אצטרך 13 ואני אוכל להסתדר גם עם 10. גם ניסיתי את החגורה של יבגני ויש לו בדיוק את אותה החגורה והרגשתי איתה טוב.

תודה 😃
אגב אתה שילמת מע"מ? איך יצא לך רק 630?
הזמנתי ב2013 אם אני לא טועה ולא שילמתי כלום ...
עכשיו הדואר המציא עוד חרטות למינהם ..
אבל זה לא משנה עכשיו יש לך חגורה מעולה אותה לא תתחרט לרגע

• פותח/ת השרשור
הזמנתי ב2013 אם אני לא טועה ולא שילמתי כלום ...
עכשיו הדואר המציא עוד חרטות למינהם ..
אבל זה לא משנה עכשיו יש לך חגורה מעולה אותה לא תתחרט לרגע
הדבר היחיד שהפריע לי בה זה שהיה לי מאוד קשה להוריד אותה לאומת החגורה הקודמת. נקווה שאני אתרגל לזה. יש לך טיפים איך להוריד את החגורה הזאת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית