הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנוגע להזמנה שלי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך

Tank

משתמש על
11,357
7,609
נק' מוניטין:
19,644
11,357
7,609
אהלן, עשיתי בתחילת פברואר הזמנה לחגורת INZER מHOUSE OF PAIN שעדיין לא הגיעה (עברו 32 ימים). ב12 לפברואר קיבלתי מייל מHOUSE OF PAIN שההזמנה יצאה והיום נכנסתי להיסטוריה לבדוק איפה ההזמנה נמצאת וזה מה שיצא:
http://www.stamps.com/shipstatus/?confirmation=CJ466859325US
אם אתם לא רואים את הלינק אז:
February 19, 2015 03:05 Tel Aviv Yafo, DEPARTED
February 18, 2015 17:10 Istanbul, DEPARTED
February 17, 2015 21:51 Chicago, DEPARTED
February 17, 2015 11:57 Chicago, ARRIVED
February 17, 2015 09:13 Chicago, ARRIVED
February 16, 2015 15:19 ISC CHICAGO IL (USPS), PROCESSED THROUGH SORT FACILITY
February 16, 2015 15:18 ISC CHICAGO IL (USPS), ARRIVED AT SORT FACILITY
February 12, 2015 21:51 AUSTIN, TX 78710 ARRIVED AT USPS ORIGIN FACILITY
February 12, 2015 15:01 MC DADE, TX 78650 DEPARTED POST OFFICE
February 12, 2015 14:55 MC DADE, TX 78650 PICKED UP BY REQUEST

מה הכוונה TEL AVIV YAFO DEPARTED?
יש מצב שההזמנה שלי יצאה מתל אביב או שהכוונה שהיא הגיעה לתל אביב? או שהיא יצאה לכוון תל אביב ועדיין לא הגיעה?
ואם מה19 לפברואר החגורה שלי נמצאת בתל אביב יכול להיות שהיא עד עכשיו תקועה במכס? יש משהו שאני יכול לעשות כדי לזרז את העניינים?
תודה מראש.

הדבר היחיד שהפריע לי בה זה שהיה לי מאוד קשה להוריד אותה לאומת החגורה הקודמת. נקווה שאני אתרגל לזה. יש לך טיפים איך להוריד את החגורה הזאת?
קודם שוברים אותה..
תקפל אותה פנימה ותשים בין המיטה לקיר ושהקיר ימעך אותה לכמה שעות טובות ואחכ לצד השני אותו דבר

• פותח/ת השרשור
קודם שוברים אותה..
תקפל אותה פנימה ותשים בין המיטה לקיר ושהקיר ימעך אותה לכמה שעות טובות ואחכ לצד השני אותו דבר
אני לא קיבלתי עדיין את החגורה אחי. היה לי קשה להוריד את החגורה כשניסיתי את של יבגני (גם לו יש INZER LARGE 10 מ"מ) ואני דיי בטוח שהיא לא כזאת חדשה. בכל מקרה תודה על הטיפ אני אעשה את זה ביום שישי 😃

אני לא קיבלתי עדיין את החגורה אחי. היה לי קשה להוריד את החגורה כשניסיתי את של יבגני (גם לא יש INZER LARGE 10 מ"מ) ואני דיי בטוח שהיא לא כזאת חדשה. בכל מקרה תודה על הטיפ אני אעשה את זה ביום שישי 😃
לומר תאמת שלי 13 ממ כן קשה להוריד אותה אבל אני כבר רגיל אז לא קשה לי ..
ותהנה..

קודם שוברים אותה..
הבנתי שאת ה 10 מ"מ אין שום צורך לשבור, בניגוד ל13
הדבר היחיד שהפריע לי בה זה שהיה לי מאוד קשה להוריד אותה לאומת החגורה הקודמת. נקווה שאני אתרגל לזה. יש לך טיפים איך להוריד את החגורה הזאת?
אתה תתרגל. אני עכשיו שם ומוריד אותה די בקלות

כל אחד והמזל שלו עחי..יש כאלה שעוקצים את המכס:

קבצים מצורפים

• Ak3lFuW-ewHw5EK570q_QICpNraKj1lDvClQslAYcgcu.jpg
    Ak3lFuW-ewHw5EK570q_QICpNraKj1lDvClQslAYcgcu.jpg
    KB 73.2 · צפיות: 184
אני פעם הזמנתי 2 בשביל לחסוך על משלוח, בסוף יצא ששילמתי טיפה יותר בגלל המע"מ. מאז תמיד הזמנתי רק קופסא אחת כל פעם.
קופסה אחת יוצא כמעט באותו מחיר של הארץ, כבר לא שווה את הפער.

• פותח/ת השרשור
קופסה אחת יוצא כמעט באותו מחיר של הארץ, כבר לא שווה את הפער.
צודק... לפני 4 שנים כל אבקת חלבון עלתה 37 דולר והיום 57 דולר. אם אתה לוקח קופסה אחת אתה חוסך 50 ש"ח גג ולוקח לזה שבועות להגיע. לדעתי זה כבר לא משתלם כל כך במיוחד אם אתה עושה הזמנה כפולה מאמינושופ.

• פותח/ת השרשור
עדכון:
קיבלתי את החגורה 👉👌👉👌👉👌
1) ה75 ש"ח לא היו מע"מ אלה מכס... היה רשום על הפתק "חייב במכס 75 ש"ח" וגם ביררתי אחרי זה בדואר
2) אין צורך לשבור את ה10 מ"מ היא כבר באה מוכנה לאימונים ובמצב מעולה (על הדרך גם למדתי איך להוריד אותה למרות שנכנסתי ללחץ פעם ראשונה)

תודה רבה לכל העוזרים!

עדכון:
קיבלתי את החגורה 👉👌👉👌👉👌
1) ה75 ש"ח לא היו מע"מ אלה מכס... היה רשום על הפתק "חייב במכס 75 ש"ח" וגם ביררתי אחרי זה בדואר
2) אין צורך לשבור את ה10 מ"מ היא כבר באה מוכנה לאימונים ובמצב מעולה (על הדרך גם למדתי איך להוריד אותה למרות שנכנסתי ללחץ פעם ראשונה)

תודה רבה לכל העוזרים!
נו, שברת pr?

• פותח/ת השרשור
נו, שברת pr?
יום ראשון עושה 130 לחמישיות אמור להיות קליל חוץ מזה אני לא אומר את המילה PR עד שאני לא אחזור לשיאים שלי של גיל 18, שזה אומר 190 סקוואט לסינגל. בתחרות ביולי אני מאמין שאני ארים כבר את ה200+ עם רצועות ברכיים 😃

עדכון:
קיבלתי את החגורה 👉👌👉👌👉👌

תודה רבה לכל העוזרים!
אתה בטוח שזה מכס? מכס זה רק מ-500 דולר

• פותח/ת השרשור
אתה בטוח שזה מכס? מכס זה רק מ-500 דולר
היה רשום על הפתק שקיבלתי חייב במכס 75 ש"ח ואז הלכתי לדואר והראתי את הפתק לבחורה שעבדה שם שאלתי אותה אם זה בטוח מכס או שאולי זה מע"מ והיא אמרה שזה מכס 100%. אני אחפש את החשבונית מהבנק על חודש פברואר אני אראה אם הורידו לי גם מע"מ על הקניה.

היה רשום על הפתק שקיבלתי חייב במכס 75 ש"ח ואז הלכתי לדואר והראתי את הפתק לבחורה שעבדה שם שאלתי אותה אם זה בטוח מכס או שאולי זה מע"מ והיא אמרה שזה מכס 100%. אני אחפש את החשבונית מהבנק על חודש פברואר אני אראה אם הורידו לי גם מע"מ על הקניה.
כמה עלתה החגורה לא כולל משלוח? אני די בטוח שתגלה ש75 ש"ח זה בדיוק 18% מהסכום.

• פותח/ת השרשור
כמה עלתה החגורה לא כולל משלוח? אני די בטוח שתגלה ש75 ש"ח זה בדיוק 18% מהסכום.
640 ש"ח, 18% מזה זה 114 שקל בערך. אני לא חושב שזה היה מע"מ אני בטוח ב100 אחוז שמה שלקחו ממני זה מכס פשוט כנראה השתנו איכשהו החוקים בנוגע למכס ואולי כבר לא חייב לעבור את ה500 דולר...

640 ש"ח, 18% מזה זה 114 שקל בערך. אני לא חושב שזה היה מע"מ אני בטוח ב100 אחוז שמה שלקחו ממני זה מכס פשוט כנראה השתנו איכשהו החוקים בנוגע למכס ואולי כבר לא חייב לעבור את ה500 דולר...
640 זה כולל משלוח לא? כמה לפני משלוח? וגם מה זה משנה לך כבר אם ה75 שקל האלה זה מעם או מכס?

• פותח/ת השרשור
640 זה כולל משלוח לא? כמה לפני משלוח? וגם מה זה משנה לך כבר אם ה75 שקל האלה זה מעם או מכס?
105 לפני משלוח, אם לוקחים 18 אחוז מזה זה בערך 20 דולר שזה 80 שקל. לי זה לא משנה אם זה מע"מ מכס או כל דבר אחר בכלל אני רק עדכנתי פה למקרה שמישהו יעשה הזמנה לחגורה הזאת שיראו שהם הולכים לשלם עליה 715 שקל... חוץ מזה אם זה מע"מ למה הם רושמים "חייב במכס" אני לא מבין...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית