Resource icon

☆ יהב את יהב ☆

• פותח/ת השרשור
למה יהב אחד לוחץ 2 פלטות והיהב השני לא מצליח אפילו פלטה אחת? זה לא בסדר, קח את זה ברצינות יהב! אתה לא יכול להראות שאתה כל כך הרבה יותר חלש מיהב!
אהבתי את ה- הלוג היחיד שגורם לילדי קוביות לגדל כרס
חוץ מזה לא יודע אם מה שאמרת נותן מוטיבציה או מחסיר ממנה, זה לא שיהב חלש זה אני חזק 😉 וצנוע

עריכה
תכלס אבל תראה לי ילדים בגיל של סיסו יותר חזקים ממנו, כמעט ולא קיים

חוץ מזה לא יודע אם מה שאמרת נותן מוטיבציה או מחסיר ממנה, זה לא שיהב חלש זה אני חזק 😉 וצנוע

עריכה
אתה חזק בטירוף אני בגיל 14 לחצתי מוט ריק ולקח לי שנה וחצי להגיע לפלטה אחת!!! סתם מצחיק אותי עדיין הקטע שלשניכם קוראים יהב 🤣

עריכה

את האמת?במכון שלי יש ילדים בטווח הגילאים שלכם ולכולם יש בנץ חזק ממנו וסקוואט לפחות זהה

את האמת?במכון שלי יש ילדים בטווח הגילאים שלכם ולכולם יש בנץ חזק ממנו וסקוואט לפחות זהה
הם לא בני 14,אולי 15-16.
אני יכול כנראה לספור על שתי ידיים את בני ה14 בארץ שמסקביטים 2 פלטות.
חוץ מזה,האויב שלי הוא אני,אני מנסה להיות חזק יותר מעצמי וממי שהייתי אתמול,לא ממי שבמכון שלך.
אתה חזק בטירוף אני בגיל 14 לחצתי מוט ריק ולקח לי שנה וחצי להגיע לפלטה אחת!!! סתם מצחיק אותי עדיין הקטע שלשניכם קוראים יהב 🤣
הבעיה שלי זה מסת שריר ירודה שמשפיעה על לחיצות מאוד, בתקופת המסה הייתי עובד בנפח קטן וזה עבד לי חרא,במסה הבאה אני טוחן נפח ויהיה לי חצי שנה להביא את הבנץ שלי למשקל מכובד (נגיד 80+).
בינתיים ? אני עוד שנייה בשיא שלי שהיה במסה ואני כרגע בחיטוב.
(58 שלשה ובשיא 58 שלשות. מקווה לפלטה בנץ לשלשה.)
אציין גם שהסקוואט הוא 86.5 ולא 87. אני פשוט בשלב הזה שלהתקדם חצי קילו בחודש זה ברכה אני בגבול הגנטי שלי אז..

הם לא בני 14,אולי 15-16.
אני יכול כנראה לספור על שתי ידיים את בני ה14 בארץ שמסקביטים 2 פלטות.
חוץ מזה,האויב שלי הוא אני,אני מנסה להיות חזק יותר מעצמי וממי שהייתי אתמול,לא ממי שבמכון שלך.

הבעיה שלי זה מסת שריר ירודה שמשפיעה על לחיצות מאוד, בתקופת המסה הייתי עובד בנפח קטן וזה עבד לי חרא,במסה הבאה אני טוחן נפח ויהיה לי חצי שנה להביא את הבנץ שלי למשקל מכובד (נגיד 80+).
בינתיים ? אני עוד שנייה בשיא שלי שהיה במסה ואני כרגע בחיטוב.
(58 שלשה ובשיא 58 שלשות. מקווה לפלטה בנץ לשלשה.)
אציין גם שהסקוואט הוא 86.5 ולא 87. אני פשוט בשלב הזה שלהתקדם חצי קילו בחודש זה ברכה אני בגבול הגנטי שלי אז..
אל תדאג אחי ואל תכנס ללחץ. בגיל 14 המשקלים שלך מאוד מרשימים כפי שהם! הפרץ הטסט' שלך כנראה עוד לא התחיל ולקראת גיל 16 אתה תראה התקדמות מרשימה במשקלים אני בטוח בזה! אני לא פגשתי יותר מ3 ילדים בני 14 בחיים שלחצו 60 קילו ואני לא פגשתי אף ילד בן 14 שאפילו התקרב ל100 ועוד על משקל גוף 70! התוצאות של שניכם בתחום הן דיי לא שגרתיות ואתם צריכים להיות מאוד מרוצים מזה!!!

אל תדאג אחי ואל תכנס ללחץ. בגיל 14 המשקלים שלך מאוד מרשימים כפי שהם! הפרץ הטסט' שלך כנראה עוד לא התחיל ולקראת גיל 16 אתה תראה התקדמות מרשימה במשקלים אני בטוח בזה! אני לא פגשתי יותר מ3 ילדים בני 14 בחיים שלחצו 60 קילו ואני לא פגשתי אף ילד בן 14 שאפילו התקרב ל100 ועוד על משקל גוף 70! התוצאות של שניכם בתחום הן דיי לא שגרתיות ואתם צריכים להיות מאוד מרוצים מזה!!!
הבעיה שאני כבר לקראת סוף גיל 14,אני מזדקן. לגיל 15 זה כבר לא יהיה מרשים
חחח סתם,לשום גיל זה לא מרשים אבל מקווה עד אז להתחזק קצת

• פותח/ת השרשור
DarkMatter עדכן/ה את הלוג ״☆ יהב את יהב ☆״:

עדכון לוג: 23/03/15

עדכון שלי -
בעיקרון בגלל האימון של אתמול הייתי אמור לעשות היום רגליים וללכת
אז עשיתי פרונט סקוועט 80 3x3 + שטויות
ויד אחורית כי באלי לול
השבוע נדפק קצת אז כנראה שאעשה רביעי ושישי קצת fbw ומיום ראשון הבא נחזור לתלם הab.

קרא את שאר עדכון הלוג...

זה לא עסק ככה בלי סקוואט ודד..
מרגיש רע

• פותח/ת השרשור
DarkMatter עדכן/ה את הלוג ״☆ יהב את יהב ☆״:

עדכון לוג קציצתי ואיטחי: 25/03/15

מעדכן לקציצה ולי
נתחיל מהעדכון של הקציצה מאתמול
Press 40 2X2 1X2F
בייספ, טריסט, פול אפרט, אירובי

עכשיו אני
העדכונים שלי מרגישים כמו פרסומים בפורום מלב אל לב
מרגיש ממש חרא, אני מת כבר לחזור לליפטינג או לפחות להסקביט ולדדלפט
נתתי FBW ומתכנן לתת גם בשישי כפי שכבר אמרתי
לא חשבתי על מה אעשה פשוט באתי למכון וזרמתי

דדליפט עם 50 על חזרות גבוהות
בנץ 75 2X8
שיפוע עליון 20 כל יד 2X8
פרפר במכונה 2X10
מתח, חתירה, פולי
שראגס עם 80 על 15+ ואז 60 על 20+
פרס 40 2X10
לג קורלז 2 סטים ואז דרופסט
פשיטת...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עיטח תשתמש בעצות של דר לגבי הפציעה ולגבי קציצו, MAD PR 40 PRESS 2X1 FUCK YAAAAAAAAAAAA

כל כך אני כשילדים שמנים מהשכבה שלי נרשמו למכון חחחחח חוץ מאחד שהוא חבר טוב שלי

• פותח/ת השרשור
כאחד שחדש פה, מה הפציעה שלך?
כל כך אני כשילדים שמנים מהשכבה שלי נרשמו למכון חחחחח חוץ מאחד שהוא חבר טוב שלי
יש לנו מכון זבל, פול ערסים שחושבים שהם מבינים משהו ושלא מסקביטים, ואלו שכן לא שוברים מקביל.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית