הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הבחור שמלכלך את המכון במגנזיום

• פותח/ת השרשור Ben97
  • פורסם בתאריך

Ben97

משתמש פעיל
308
257
נק' מוניטין:
305
308
257
Ben97 הוסיף לוג חדש:

הבחור שמלכלך את המכון במגנזיום - לוג טקסס כל כך שונה ומיוחד

ברכות,
שמי בן, חייל בן 20.
שוקל כ-95 ק"ג ובגובה 186 ס"מ.
התחלתי טקסס לפני 7 שבועות ומקווה לסחוט את התכנית עד אפריל, ומשם להתחיל חיטוב.
עושה גם הליכה מהירה פעמיים בשבוע וקופץ בחבל לקונדישנינג.
כמובן שאת הנפח של התרגילי עזר העליתי בהדרגה, ואם יפגע בהרמות המרכזיות אשנה במידת הצורך.

התכנית נראית כך:
נפח:
סקוואט 5X5
לחיצה 5X5 (רוטציה בין בנץ' פרס לאוברהד פרס)
חתירת פנלדיי 5X5
פשיטת יד אחורית בשכיבה 3X10
כפיפות מרפקים בדאמבלים 3X10
בטן

התאוששות:
צ'ין אפס 3X8
פרונט סקוואט 3X3
לחיצה 3X3
פשיטת גו...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
משקלים יפים! כל הכבוד ובהצלחה בהמשך! המון כבוד לחיילים שמצליחים לשלב צבא, תזונה ואימונים!

• פותח/ת השרשור
משקלים יפים! כל הכבוד ובהצלחה בהמשך! המון כבוד לחיילים שמצליחים לשלב צבא, תזונה ואימונים!
תודה רבה!😃

איזה מכון זה? אני די בטוח שאני מכיר את המאמן ששומר עלייך בבנץ', קוראים לו רומן במקרה?
וכל הכבוד על המשקלים, בהצלחה!
תודה רבה!
זה בחדר כושר בנופית הידוע גם בשם "נופשית", וכן קוראים לו רומן.

שיהיה לך בהצלחה גבר, אחלה משקלים.
תודה רבה חבר!

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
Ben97 עדכן/ה את הלוג ״הבחור שמלכלך את המכון במגנזיום״:

עדכון לוג: 02/02/18

אחרי שבוע שהייתי חולה, לא ישנתי טוב ועוד אחרי ערב מרובה בשתייה, לצערי ירדתי קילו.
לנושא, אימון עצימות מאוד מכוער, קשה ומלווה בנהמות:
סקוואט PR 175X5
בנץ' פרס PR 127.5X5 מכוער מאוד
דדליפט 197.5X5
מקבילים 40X3X10
ידיים (הורדתי סט ביד אחורית)
בטן

על טעויות משלמיםwhip2

קרא את שאר עדכון הלוג...

כל הכבוד על הPR בסקוואט! סתם מסקרנות כי זה משהו שאני ממש זוכר מהתקופה היפה שלי, עד כמה אתה מרגיש חרא עם זה שהPR הבא יהיה 177.5? אני זוכר בזמנו כשאני שפפתי 175 בטקסס היה לי מאוד קשה להכריח את עצמי לעשות 177.5 אימון אחרי כי רציתי כמה שיותר מהר את ההרגשה של 4 פלטות ל5 חזרות. אגב מרשים בטירוף שאתה עושה את זה בלי חגורה

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד על הPR בסקוואט! סתם מסקרנות כי זה משהו שאני ממש זוכר מהתקופה היפה שלי, עד כמה אתה מרגיש חרא עם זה שהPR הבא יהיה 177.5? אני זוכר בזמנו כשאני שפפתי 175 בטקסס היה לי מאוד קשה להכריח את עצמי לעשות 177.5 אימון אחרי כי רציתי כמה שיותר מהר את ההרגשה של 4 פלטות ל5 חזרות. אגב מרשים בטירוף שאתה עושה את זה בלי חגורה
תודה רבה אח!
האמת זה מאוד מרתיע אותי, במיוחד אחרי השבוע הלא נעים שעברתי. אם תצפה בסרטונים אתה תראה שהיה לי ממש קשה. כמובן שאם שבוע הבא לא יעבור כמו שצריך אני לא אנסה להרוג את עצמי, לא דחוף לי להגיע ל180 סקוואט.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית