הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

☆ יהב את יהב ☆

מאיפה הוא יודע בן כמה אני? אני גם לא מכיר אותו. ההורים יודעים בדיוק מה אני לוקח וכמה וכל דבר אני מעדכן אותם. דיברתי איתם מספיק והם יודעים שאני מבין מה שאני עושה.

אולי בן 14 אבל מספיק נוכח לדעת מה אני עושה

הסברתי להם, הם לא בעד אבל זה לא רלוונטי
אם אני הייתי לוקח משהו כזה אמא שלי הייתה שמה אותי בריתוק כל החיים שלי חחחח
נזכרתי לשאול משהו, אתה לא חושב שזה אולי מוקדם מדי? במיוחד בגיל כזה ועם חומר כזה?

מאיפה הוא יודע בן כמה אני? אני גם לא מכיר אותו. ההורים יודעים בדיוק מה אני לוקח וכמה וכל דבר אני מעדכן אותם. דיברתי איתם מספיק והם יודעים שאני מבין מה שאני עושה.

אולי בן 14 אבל מספיק נוכח לדעת מה אני עושה
אני לא מזלזל בך, לא התכוונתי שאתה לא יודע מה אתה עושה או משהו כזה, יש בני 14 עם ראש על הכתפיים, כמו שיש בני +30 בלי ראש על הכתפיים.
בקשר למאיפה הבנאדם יודע בן כמה אתה, אני לא ממש ראיתי אותך אבל כנראה שרואים שאתה לא בן 23 וגם לא בן 18...

אני לא מזלזל בך, לא התכוונתי שאתה לא יודע מה אתה עושה או משהו כזה, יש בני 14 עם ראש על הכתפיים, כמו שיש בני +30 בלי ראש על הכתפיים.
בקשר למאיפה הבנאדם יודע בן כמה אתה, אני לא ממש ראיתי אותך אבל כנראה שרואים שאתה לא בן 23 וגם לא בן 18...
תתפלא, יש ויש, אם לא היית מכיר אותי והיית מסתכל מהצד היית נותן לי 17 בכיף.

תתפלא, יש ויש, אם לא היית מכיר אותי והיית מסתכל מהצד היית נותן לי 17 בכיף.

באמת שלא,בתור אחד שראה מספיק תמונות שלך.
גם איטח עם כל הכבוד נראה כמו בן נוער ממוצע(גם חסרי שיער פנים שמוסיף שנים למראה)

אני ניסיתי לרמוז שהזמנתי מהאנטרנט
חסרי שיער פנים
תודה

לא אתה לא.
עובדה שאתה לוקח dnp.
חאלס, הודעות כאלה בבקשה לא בלוג, איטח ילד גדול ויודע מה הוא עושה ולוקח אחריות על מעשיו, לא יקרה לו כלום. רוצים להגיב על עדכונים ? לכו על זה רוצים להטריל קצת ? אין לי בעיה, אבל אל תזיינו בשכל על דברים כאלה ותטחנו מים.
אתה רוצה ? תייג את איטח בלוג שלך, בחירה שלו אם לענות או לא.

רגע לא הבנתי מה הולך פה יהב בסייקל? או שסתם מאשימים אותו?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית