הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע עזרה

ניר25

משתמש מתחיל
48
1
נק' מוניטין:
1
48
1
איזה תוסף של Bsn שהוא גם פרי וורקאט אפשר לצרוך בזמן אימון ולא לפני שיהיה בו גם bcaa

בעיקרון כל פריוורקאאוט אתה יכול לצרוך באמצע אימון אם תרצה.
אני לא מבין למה..אבל אתה יכול.

מה אתה מחפש במוצר שאתה רוצה לקנות? נסה להסביר לי בנק' מהחשוב לפחות חשוב

• פותח/ת השרשור
שיהיה בו כמות נחמדה של bcaa...אני שותה לפני כל אימון 3 גרם בטא אלנין עם 200 מילגרם קפאין ובזמן אימון bcaa וגלוטמין 5 גרם 5 גרם ולפעמיים לפני אימון c4 אבל אני מחפש משהו שבזמן אימון יתן לי עוד פמפ

שיהיה בו כמות נחמדה של bcaa...אני שותה לפני כל אימון 3 גרם בטא אלנין עם 200 מילגרם קפאין ובזמן אימון bcaa וגלוטמין 5 גרם 5 גרם ולפעמיים לפני אימון c4 אבל אני מחפש משהו שבזמן אימון יתן לי עוד פמפ
מה? יש הגיון בדברים שאתה עושה?
נשמע כאילו אתה סתם קונה גימיקים שמשווקים לך..לא יודע איך לגשת אלייך אפילו כי נראה שכל מה שיראה טוב בפרסומת אתה תקנה (אל תעלב).
אתה רוצה פאמפ באימון - קח ארג'ינין

• פותח/ת השרשור
קודם כל אני איד שקורא הרבה באינטרנט ומרכיב לעצמי הייתי שותה בזמן אימון עד לפני חודש ככה 5 גרם מלאוצין ארגנין bcaa גלוטמין ובטא אלנין פרי וורקאט הכי טוב שיכול להיות וכמובן עם קפאין

קודם כל אני איד שקורא הרבה באינטרנט ומרכיב לעצמי הייתי שותה בזמן אימון עד לפני חודש ככה 5 גרם מלאוצין ארגנין bcaa גלוטמין ובטא אלנין פרי וורקאט הכי טוב שיכול להיות וכמובן עם קפאין
מסתבר שאתה לא קורא במקומות הנכונים.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

מה הטעות שלי פה?
שאתה פשוט זורק מיקס של דברים שנשמעים טוב ויאללה בלאגן.
גלוטמין זה משהו שבאמת לא יתן לך כלום
BCAA צריך להיות מחושב לפי התזונה היומית שלך ולא סתם על דעת עצמך.
ו3 גרם בטא אלנין בפעם אחת זה גם יותר מידי,ההמלצה היא לחלק את זה.
ועוד אתה דופק לפעמים C4 לפני אימון כי נראה שאתה מאמין בכמה שיותר יותר טוב..

תעשה טובה,נקה את עצמך מתוספים איזה שבוע,תקבל ראש ותבין שאם אתה רוצה להשקיע בדברים יעילים,קריאטין מונו (5 גרם ביום) וקפאין פריוורקאאוט אמורים להספיק לך להתחלה

אני כבר תקופה ארוכה ככה עושה אבל נעשה את מה שאתה אומר ננקה את הגוף מקווה שאתה צודק
זה יחסוך לך גם כסף,חורה לי שמכל התוספים לא קנית קריאטין מונו,שדווקא הוא הכי יעיל לדעתי מכולם.

• פותח/ת השרשור
את האמת הבאתי הכל מארהב שהייתי הכל עלה גרושים

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 78.9 · צפיות: 101
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית