הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בחילה בזמן שתיית חלבון DYMATIZE

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך

Tank

משתמש על
11,357
7,609
נק' מוניטין:
19,644
11,357
7,609
יש לי בעיה בזמן האחרון מאז שהתחלתי לשתות את החלבון של DYMATIZE יש לי בחילה בזמן השתיה, מאוד קשה לי לסיים ולוקח לי באזור החצי שעה שבה אני נלחם עם עצמי.
אני מערבב את השייק עם כפית קריאטין ובטה אלנין וכ300-400 מ"ל חלב. חייב לציין שאין לי שום בעיה עם חלב כרגע כשאני שותה אותו נקי, ואין לי שום בעיה עם קריאטין או בטה אלנין כי לפני הDYMATIZE הייתי עושה את אותו הערבוב עם חלבון של POWERTECH ולא הייתה לי שום בחילה עם החלבון הזה.
מה אני יכול לעשות? כדאי לי לשתות אולי בחצאי סקופים פעמיים ביום או לנסות לערבב עם מים במקום חלב? או שאולי זאת בעיה שבגללה עדיף לי לא לצרוך בכלל את האבקה הזאת? מה אתם ממליצים?

אתה בטוח שזה יעזור? כי הטעם שאני שותה הוא כבר טעם RICH CHOCOLATE. אתה בטוח ששוקולית תעזור?
אה, הנחתי שאתה שותה וניל, לא חושב ששוקולית תעזור, יכול להיות שמתוק לך מידי?
בנוסף שמתי לב שלביטא אלנין יש לפעמים טעם די מריר, תנסה פעם אחת בלי

• פותח/ת השרשור
אה, הנחתי שאתה שותה וניל, לא חושב ששוקולית תעזור, יכול להיות שמתוק לך מידי?
בנוסף שמתי לב שלביטא אלנין יש לפעמים טעם די מריר, תנסה פעם אחת בלי
יכול להיות שמתוק לי מדי. הPOWERTECH ששתיתי לפני היה גם בטעם שוקולד אבל היה פחות מתוק.
אני אנסה מחר לבדוק אז איך זה ילך בלי הבטה אלנין ואולי גם אערבב עם מים לראות אם בכל זאת אולי החלב מוסיף קצת לבחילה.
תודה על העזרה אחי.

יכול להיות שמתוק לי מדי. הPOWERTECH ששתיתי לפני היה גם בטעם שוקולד אבל היה פחות מתוק.
אני אנסה מחר לבדוק אז איך זה ילך בלי הבטה אלנין ואולי גם אערבב עם מים לראות אם בכל זאת אולי החלב מוסיף קצת לבחילה.
תודה על העזרה אחי.
תנסה בלי כלום, רק אבקה ומים

יש לי בידיוק אותה אבקה באותו טעם
את האמת היה לי את אותה הבעיה פשוט שתה את זה עם מים זה יעבור
נ.ב הטעם הזה במלא יותר טעים עם מים

כבר סיפרתי לך אני חושב על הפטיש שלי לדברים מגעילים.
פשוט זרוק סתם דברים באקראי לבלנדר (ש''ש,ח''ב,בננה,את הספה שלך)
שיטשטש את הטעם תאמין לי היה לי וניל של דימטייז ואני יודע מה זה מזעזע. או שתגיד לעצמך זה מים זה מים זה מים ותוריד 250 מל בשלוק אבל מניסיון זה עומד לגרום לך בחילה הרבה יותר מהמצב הנוכחי

לא יודע מה איתך השוקולד של דימטיז עם מים יותר טעים מאופטימום עם מים
לדעתי לא.

נסה לעשות עוגיות מהסקופ של החלבון והבטא אלנין,שתה את זה עם חלב בצד כי זה קצת מחניק

בכללי? אתה פשוט יכול לשים חלבון ,קצת מים לבחוש עד שזה נהיה עיסתי,לשים בתנור קטן 10 דק' וזה מוכן
אין שם ממתיקים שאי אפשר לחמם?
לא חשבתי על זה.
וגם לא שידוע לי...עשיתי את זה דייה רבה פעמים

חפש מתכונים לחטיפי חלבון homemade
קצת ללוש מים ש''ש וחמאת בוטנים לתנור להקפיא ויש לך אחלה ערכים+טעים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית