הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בחילה בזמן שתיית חלבון DYMATIZE

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך

Tank

משתמש על
11,357
7,609
נק' מוניטין:
19,644
11,357
7,609
יש לי בעיה בזמן האחרון מאז שהתחלתי לשתות את החלבון של DYMATIZE יש לי בחילה בזמן השתיה, מאוד קשה לי לסיים ולוקח לי באזור החצי שעה שבה אני נלחם עם עצמי.
אני מערבב את השייק עם כפית קריאטין ובטה אלנין וכ300-400 מ"ל חלב. חייב לציין שאין לי שום בעיה עם חלב כרגע כשאני שותה אותו נקי, ואין לי שום בעיה עם קריאטין או בטה אלנין כי לפני הDYMATIZE הייתי עושה את אותו הערבוב עם חלבון של POWERTECH ולא הייתה לי שום בחילה עם החלבון הזה.
מה אני יכול לעשות? כדאי לי לשתות אולי בחצאי סקופים פעמיים ביום או לנסות לערבב עם מים במקום חלב? או שאולי זאת בעיה שבגללה עדיף לי לא לצרוך בכלל את האבקה הזאת? מה אתם ממליצים?

בתור אחד שיש לו את הטעם הקפה מוקה אני חייב להדגיש שעם הוא הרבה יותר טעים.
אני אישית שם לסקופ 500 מ״ל מים.
בכל מקרה תנסה להכין עוגיות, תנסה להוסיף דברים לשייק וכו וכו.
לדעתי בגלל שיש לך טעם Rich Chocolate תנסה לשים קצת אבקת קקאו אם מתוק מדי.

אל תהיה ילדה. גמור את זה בשתי שלוקים וזהו. לפחות אתה שותה אבקה איכותית, לא כמו הפאוורטק עם חלבון סויה בפנים.
ועוד לא הבנתי למה אתה שם בטא אלנין בשייק חלבון...

• פותח/ת השרשור
אל תהיה ילדה. גמור את זה בשתי שלוקים וזהו. לפחות אתה שותה אבקה איכותית, לא כמו הפאוורטק עם חלבון סויה בפנים.
ועוד לא הבנתי למה אתה שם בטא אלנין בשייק חלבון...
לא חושב שיעזור לי להקיא את כל האבקה... חוץ מזה אני לא רוצה לשתות אותה "דרך כוח" אני רוצה דרכים טובות יותר ואני מודה לפורום הזה שנתנו לי כל כך הרבה אופציות.
אני שותה בטא אלנין עם האבקה כי זה יותר נוח. אם זאת אחת הסיבות שיש לי בחילה אני לא יעשה את זה. זה למה אני הולך לבדוק את זה מחר.

לא חושב שיעזור לי להקיא את כל האבקה... חוץ מזה אני לא רוצה לשתות אותה "דרך כוח" אני רוצה דרכים טובות יותר ואני מודה לפורום הזה שנתנו לי כל כך הרבה אופציות.
אני שותה בטא אלנין עם האבקה כי זה יותר נוח. אם זאת אחת הסיבות שיש לי בחילה אני לא יעשה את זה. זה למה אני הולך לבדוק את זה מחר.
אישית אני שונא אבקות בטעם שוקולד.
תחפש מישהו,חבר או משהו להחליף איתו,כנראה הטעם בא לך רע

• פותח/ת השרשור
אישית אני שונא אבקות בטעם שוקולד.
תחפש מישהו,חבר או משהו להחליף איתו,כנראה הטעם בא לך רע
יש לי בבית עוד שק של 4.5 קילו וניל... אולי זה ילך לי יותר טוב. אני אראה אם אני יכול לעשות משהו עם השוקו אם לא אז אין מה לעשות.

תסתום את האף עם האצבעות ותשתה את השייק, לא תרגיש בשום טעם מגעיל אבל תדאג שלא יפתח לך האף בזמן שאתה שותה.

יש לי בבית עוד שק של 4.5 קילו וניל... אולי זה ילך לי יותר טוב. אני אראה אם אני יכול לעשות משהו עם השוקו אם לא אז אין מה לעשות.
4.5 קילו של וניל?
אתה מגיב טוב לוניל בד"כ?

עוד לא ניסיתי וניל. זה לא היה רעיון טוב לקנות 4 וחצי קילו אבל זה מה יש...
נסה למכור אותו. ולקנות משהו אחר.
כי ברגע שפתחת המחיר יורד לפחות ב50-70 שקלים..וזה גם אם מישהו מספיק סומך עלייך כדי לקנות.
כי וניל זה טעם נוראי...במיוחד לטווח הארוך.
במידה ותמכור את ה4.5 קילו סגור תוכל לקנות משהו כמו 2.5 אבקות חלבון פה בארץ. (יש מוצר שני ב50% הבנתי באמינושופ ביום הבחירות)

• פותח/ת השרשור
נסה למכור אותו. ולקנות משהו אחר.
כי ברגע שפתחת המחיר יורד לפחות ב50-70 שקלים..וזה גם אם מישהו מספיק סומך עלייך כדי לקנות.
כי וניל זה טעם נוראי...במיוחד לטווח הארוך.
במידה ותמכור את ה4.5 קילו סגור תוכל לקנות משהו כמו 2.5 אבקות חלבון פה בארץ. (יש מוצר שני ב50% הבנתי באמינושופ ביום הבחירות)
לא פתחתי. אני אחשוב על זה...
תודה על העצה 😃

תסתום את האף עם האצבעות ותשתה את השייק, לא תרגיש בשום טעם מגעיל אבל תדאג שלא יפתח לך האף בזמן שאתה שותה.
בחייאת, מה הקטע עם ההמלצות של תסגור את האף? זה שייק חלבון, והוא אמור להיות טעים.
אף אחד לא צריך לסבול מהטעם כשהוא שותה מהחלבון שלו..

בחייאת, מה הקטע עם ההמלצות של תסגור את האף? זה שייק חלבון, והוא אמור להיות טעים.
אף אחד לא צריך לסבול מהטעם כשהוא שותה מהחלבון שלו..
אני מבסוט כל פעם שאני שותה מהשייק.
לא מבין איך אנשים שונאים מתיקות באבקת חלבון.

קנה סייטק שוקולד, מבטיח לך שתהנה מכל שלוק
חחחח ממש ממש לא אהבתי את הסייטק,לא יודע מה אתה ממליץ על כך

בכללי.אבקות חלבון שוקולד זה נועד לכישלון...הינה,אמרתי את זה

חחחח ממש ממש לא אהבתי את הסייטק,לא יודע מה אתה ממליץ על כך

בכללי.אבקות חלבון שוקולד זה נועד לכישלון...הינה,אמרתי את זה

האקסטרים מילק של אופטימום הוא הכי טעים everrr:icecream:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית