ייעוץ בחילה בזמן שתיית חלבון DYMATIZE

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך

Tank

משתמש על
11,357
7,609
נק' מוניטין:
19,644
11,357
7,609
יש לי בעיה בזמן האחרון מאז שהתחלתי לשתות את החלבון של DYMATIZE יש לי בחילה בזמן השתיה, מאוד קשה לי לסיים ולוקח לי באזור החצי שעה שבה אני נלחם עם עצמי.
אני מערבב את השייק עם כפית קריאטין ובטה אלנין וכ300-400 מ"ל חלב. חייב לציין שאין לי שום בעיה עם חלב כרגע כשאני שותה אותו נקי, ואין לי שום בעיה עם קריאטין או בטה אלנין כי לפני הDYMATIZE הייתי עושה את אותו הערבוב עם חלבון של POWERTECH ולא הייתה לי שום בחילה עם החלבון הזה.
מה אני יכול לעשות? כדאי לי לשתות אולי בחצאי סקופים פעמיים ביום או לנסות לערבב עם מים במקום חלב? או שאולי זאת בעיה שבגללה עדיף לי לא לצרוך בכלל את האבקה הזאת? מה אתם ממליצים?

חחחח ממש ממש לא אהבתי את הסייטק,לא יודע מה אתה ממליץ על כך

בכללי.אבקות חלבון שוקולד זה נועד לכישלון...הינה,אמרתי את זה
אחי זה אחד האדירים, באמת.
ועם חלב זה בכלל טעים.

לא יודע.. אולי אני פריק של שוקולד ובגלל זה.
השוקולדים היחידים שממש אהבתי היו של סייטק וגם של דימטייז עלית (שוקולד פאדג' משהו כזה)

חוץ מזה,
זה משתלב טוב עם המתכון לממרח שוקולד דל פחמימה 🤣

אני עכשיו בדיוק שותה Cellucor Molten Chocolate ובאמת יש לזה טעם מיוחד של שוקולד.

אגב, תוסיפו לשייק אחרי אימון קצת סוכר ענבים והטעם משתדרג בכמה רמות.

אני עכשיו בדיוק שותה Cellucor Molten Chocolate ובאמת יש לזה טעם מיוחד של שוקולד.

אגב, תוסיפו לשייק אחרי אימון קצת סוכר ענבים והטעם משתדרג בכמה רמות.

ניסיתי את זה פעם אחת,
שמע זה כבר יותר מתוק ממה שאני מסוגל.
אבל שמתי 30 גרם סוכר ענבים.
😵

אחי זה אחד האדירים, באמת.
ועם חלב זה בכלל טעים.

לא יודע.. אולי אני פריק של שוקולד ובגלל זה.
השוקולדים היחידים שממש אהבתי היו של סייטק וגם של דימטייז עלית (שוקולד פאדג' משהו כזה)

חוץ מזה,
זה משתלב טוב עם המתכון לממרח שוקולד דל פחמימה 🤣
מודה ששתיתי רק עם מים. (דל פחמימה)

אני מבסוט כל פעם שאני שותה מהשייק.
לא מבין איך אנשים שונאים מתיקות באבקת חלבון.
יש רמות של מתיקות שהן כבר לא נסבלות.
יש לי חלב שקדים בבית והוא פשוט יושב במקרר בגלל שהוא מתוק מדי ( ויש לו גם טעם לוואי של תרופה ששתיתי בילדות חלק א׳ ) ואני פשוט לא מסוגל לגעת בו, ניסיתי להכין איתו שוקו ושמתי רק קקאו, בלי ממתיק בכלל וזה היה פשוט מגעיל.

• פותח/ת השרשור
עדכון
ניסיתי את החלבון עם מים והיום ערבבתי רק עם קריאטין בלי בטה אלנין. אין יותר הרגשת בחילה והטעם מעולה. אני חושב שבינתיים אני אשאיר את זה ככה 😃

• פותח/ת השרשור
ניסיתי היום את החלבון עם קריאטין ובטה אלנין עם מים ויש לי בחילה כבר שעתיים. כנראה הבטה אלנין היה הגורם לבחילה או לפחות אחד מהם

כה. אכלתי נראה לי שעתיים לפני ששתיתי את האבקה. אתה חושב שעדיף לשתות את האבקה על בטן מלאה?
נסה עם האוכל.
אם זה עדיין עושה כאבים נסה להחליף חברה\לעבור לכדורים.או בתאחלס לוותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית