הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת רגישות לאינסולין

yuval1997

משתמש מתחיל
13
2
נק' מוניטין:
10
13
2
כמו שרובכם יודעים לקבל בדיקה כזאת מרופא זה לא פשוט ואני הגעתי לשלב בו אני צריך לבחור דיאטה נכונה ומתאימה לי מה אני יכול לעשות בנושא יש לי בבית מכשיר לבדיקת סוכר ואבי חולה סכרת מה אני יכול לעשות בנושא כדי לבחור את הדיאטה הנכונה

למה שפשוט לא תבדוק למה אתה מגיב טוב?
זה לא שאם אתה לא מגיב טוב לאינסולין דיאטה עם פחמימה תיקח אותך 40 צעדים אחורה...פשוט תרגיש איתה אולי לא בנוח,עייף,רעב.ואם תראה שזה ממשיך תדע להחליף - ואז תלמד איך לאזן

לאביך יש בודאי מכשיר לבדיקת סוכר בדם ("גלוקומטר"). אתה יכול לבצע "העמסת סוכר" מבוקרת ולדעת לא רע איך אתה מגיב לסוכר. זה לא אותו דבר כמו בדיקת רגישות לאינסולין, אבל אני חושב שזה מה שמעניין אותך באמת.

• פותח/ת השרשור
שחכתי לציין שאני מתחיל שימוש בקלן לכן אני צריך להיות על דל פחמימה עכשיו כשציינתי את זה האם אני צריך לבחור בסוג שונה של דיאטה לפי הרגישות שלי לאינסולין? או שאני בלי קשר צריך לעשות דל פחמימה משהו כגון ad ולהיות בקיטוזיס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית