הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנשים שמבינים בפתרונות למיגרנה.

• פותח/ת השרשור Ozel55
  • פורסם בתאריך

Ozel55

משתמש פעיל
519
64
נק' מוניטין:
324
519
64
היי,

אשמח לדעת, האם יש איזה תוספים וכו', שיכולים למנוע או לעזור למנוע מיגרנה ?

זה אמור לעזור ? בצורה משמעית ?
תאמת לא יודע, בדרך כלל לאנשים עם מגרנה יש חוסר במגנזיום.
והחומצות שומן משפר את זרימת הדם בגוף וגם במוח כך שזה יעזור לכאבי ראש.

וגם יש מצב אתה צריך להפחית את האכילה בחלבון מן החיי, כי יש שם את חומצת האמינו טריפטופן,
שהיא גורמת למוח ליצר סרוטונין, ובחלק מן המקרים שיש חוסר איזון בין כמות הסרוטונין בדם לסרוטונין במוח יכולה להיווצר בעיה של
מיגרנות.
צריך להימנע מי אכילת סוכר ופחמימות פשוטות, להימנע מי מאכלים שמכילים נחושת, קפאין,אלכוהול,שוקולד

ויש מצב אני טועה כי אני לא יודע את המקורות שהמידע הזה מתבסס עליהם , אבל זה יכול לעזור

• פותח/ת השרשור

וגם יש מצב אתה צריך להפחית את האכילה בחלבון מן החיי, כי יש שם את חומצת האמינו טריפטופן,
שהיא גורמת למוח ליצר סרוטונין, ובחלק מן המקרים שיש חוסר איזון בין כמות הסרוטונין בדם לסרוטונין במוח יכולה להיווצר בעיה של
מיגרנות.
צריך להימנע מי אכילת סוכר ופחמימות פשוטות, להימנע מי מאכלים שמכילים נחושת, קפאין,אלכוהול,שוקולד

ויש מצב אני טועה כי אני לא יודע את המקורות שהמידע הזה מתבסס עליהם , אבל זה יכול לעזור
תודה 😃.

מיגרנות.

אני סובל ממגרנות, סוכר וקפאין מאוד מקלים על זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית