עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה אמור לעזור ? בצורה משמעית ?מגנזיום בכמויות של 100 עד 200 מ"ג
אומגה 3 (צריך שיהיה איזון בין אומגה 3 לאומגה 6)
תאמת לא יודע, בדרך כלל לאנשים עם מגרנה יש חוסר במגנזיום.זה אמור לעזור ? בצורה משמעית ?
תודה 😃.תאמת לא יודע, בדרך כלל לאנשים עם מגרנה יש חוסר במגנזיום.
והחומצות שומן משפר את זרימת הדם בגוף וגם במוח כך שזה יעזור לכאבי ראש.
וגם יש מצב אתה צריך להפחית את האכילה בחלבון מן החיי, כי יש שם את חומצת האמינו טריפטופן,
שהיא גורמת למוח ליצר סרוטונין, ובחלק מן המקרים שיש חוסר איזון בין כמות הסרוטונין בדם לסרוטונין במוח יכולה להיווצר בעיה של
מיגרנות.
צריך להימנע מי אכילת סוכר ופחמימות פשוטות, להימנע מי מאכלים שמכילים נחושת, קפאין,אלכוהול,שוקולד
ויש מצב אני טועה כי אני לא יודע את המקורות שהמידע הזה מתבסס עליהם , אבל זה יכול לעזור
אני סובל ממגרנות, סוכר וקפאין מאוד מקלים על זה.תאמת לא יודע, בדרך כלל לאנשים עם מגרנה יש חוסר במגנזיום.
והחומצות שומן משפר את זרימת הדם בגוף וגם במוח כך שזה יעזור לכאבי ראש.
וגם יש מצב אתה צריך להפחית את האכילה בחלבון מן החיי, כי יש שם את חומצת האמינו טריפטופן,
שהיא גורמת למוח ליצר סרוטונין, ובחלק מן המקרים שיש חוסר איזון בין כמות הסרוטונין בדם לסרוטונין במוח יכולה להיווצר בעיה של
מיגרנות.
צריך להימנע מי אכילת סוכר ופחמימות פשוטות, להימנע מי מאכלים שמכילים נחושת, קפאין,אלכוהול,שוקולד
ויש מצב אני טועה כי אני לא יודע את המקורות שהמידע הזה מתבסס עליהם , אבל זה יכול לעזור
מוזר....אני סובל ממגרנות, סוכר וקפאין מאוד מקלים על זה.