ייעוץ סרטון מוטיבציה חדש 2015!!!

מצב
השרשור נעול

ShlomiY

משתמש מתחיל
3
1
נק' מוניטין:
-77
3
1
שלום חברים, זה הסרטון הראשון משגרת האימונים שלנו! בקרוב תוכלו למצוא בערוץ ה- YouTube החדש שפתחנו בנושא כושר ותזונה, סרטונים נוספים להעלאת מוטיבציה ותכנים בנושא כושר וחיטוב, תזונה נכונה ואורח חיים בריא. כדי שהערוץ "יתרומם" אנחנו מבקשים את השיתוף שלכם. תגובות ולייקים יתקבלו בברכה וכמובן נשמח אם תירשמו לערוץ (Subscribe) כדי להישאר מעודכנים וחטובים ! מקווים שתיהנו, ירון ושלומי

המוניטין ש @the Raccoon נתן להם שבר אותי, חלאס אני לא מצליח להרגע זה ענקקקק

נראה לי שאני הולך לחגוג פה המון

איייייייי מה יהיה פה עם האנשים
מתי תפסיקו להיות כאלה ביקורתיים ולשניה תנסו לפרגן?
ומורן אחי סליחה, אבל אתה פשוט מדבר שטויות... איך אתה משמיץ אותם אם פתחת כבר עשר נושאים על איך להוריד נוזלים ומה לעשות עם הכרס?
שכל אחד ילך בדרך שהוא רוצה ויפסיק לחפש להשמיץ אחרים...

ומורן אחי סליחה, אבל אתה פשוט מדבר שטויות... איך אתה משמיץ אותם אם פתחת כבר עשר נושאים על איך להוריד נוזלים ומה לעשות עם הכרס?
אף אחד פה לא משמיץ אותם. הם עשו סרטון מוטיבציה והוא נהדר! הם העלו לי המון את המוטיבציה

להקיא.

לפרגן על מה?

וצודק, אני סתם ליפטר שמן.
לעולם לא אהיה ברמה שלהם :(

תשמע, אם הם היו מעלים תמונות או סרטונים שהם עושים פוזינג אז אולי אפשר לפרגן לרמת החיטוב, אסטטיקה או ווטאבר, אבל הקרקס שהולך שם באימונים, אני לא מבין מה מוטיבציה בזה

כל פעם שאני רואה הודעה שלך אני שואל את עצמי אם אתה מטומטם או שאתה משחק אותה, רציני.
איזה קטע זה מה שאני חושב עליך.
אבל להבדיל ממך אין לי את ההלתבטות הזאת שאם אתה משחק אותה או לא ,אני יודע שאתה כן.

awesome-pics-great-size-look-thick-solid-tight-keep-us-all-posted-on-your-continued-pr-show-us-what-you-got-man-wanna-see-how-freakin-huge-solid-thick-and-tight-you-can-get.jpg

ואווווווווווווו!!!!!!!!!! תירגעו עם הסקוואט 40 קילו והפוסי פד!!!!

תשמע, אם הם היו מעלים תמונות או סרטונים שהם עושים פוזינג אז אולי אפשר לפרגן לרמת החיטוב, אסטטיקה או ווטאבר, אבל הקרקס שהולך שם באימונים, אני לא מבין מה מוטיבציה בזה
עם הגופיות האלה אין פרגון לחיטוב, לאסטטיקה - ובטח שלא לווטאבר!!

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית