בחירות 2015 - אשכול מרוכז

מי שלא יודע למי הוא רוצה להצביע/חושב שהכל אותו חרא/חושב לא להצביע בכלל.
שימו עלה ירוק בקלפי - שלפחות נהייה קצת מבסוטים שיש חרא מסביב 🚬🤪🚬

מטעם מי אתה עובד ביום הבחירות, מפלגת ABCD? מה זה התעמולה המוטה והמשוחדת הזאת?
הפוך... אני מטעם SS, 5X5, קורטה, סמולוב וכו'..
אם עדיין לא הצבעת זה הזמן לשנות את החלטתך.

צפה בקובץ המצורף 24615
כולן רוסיות.. כמה מפתיע...

זה מטעם ליברמן???

רוב המצע מלא בסיסמאות ריקות מתוכן, יש להם תוכנית מדינית, או שנבנה בהתנחלויות, נשים זין על העולם ויהיה בסדר? ואתה באמת מאמין במדינת הלכה שתפעל לפי התורה ולא בחופש דת? מה התכנון שלהם למיליונים של פלסטינים שחיים כאן?

רוב המצע מלא בסיסמאות ריקות מתוכן, יש להם תוכנית מדינית, או שנבנה בהתנחלויות, נשים זין על העולם ויהיה בסדר? ואתה באמת מאמין במדינת הלכה שתפעל לפי התורה ולא בחופש דת? מה התכנון שלהם למיליונים של פלסטינים שחיים כאן?
לאף אחד אין תוכנית חוץ ובטחון אמיתית שתעמוד במבחן מינימלי. לכן מצביעים לפי הכלכלה.

כן, זה לא שעד עכשיו ממשלות ימין היו אלו שנתנו והתנתקו.העיקר השמאלנים עחי.
גם ההרתעה הכושלת של ישראל זה השמאלנים?האיום האיראני?
הלוואי ובוז'י ייבחר.
העם צריך לקבל פרופורציות.

ועחי, זאת ממשלת מפא"י שהובילה למלחמת יום כיפור וזוהי אותה מפלגה שהחליטה להפציץ את אלטלנה לאחר קום המדינה.

השמאל הוא לא טלית שכולה תכלת.

לאף אחד אין תוכנית חוץ ובטחון אמיתית שתעמוד במבחן מינימלי. לכן מצביעים לפי הכלכלה.
אני מאוד מסכים עם התוכנית המדינית של מרצ. בכל מקרה, בתור חילוני, זו תהיה המפלגה האחרונה שאצביע לה, כי אני רוצה לימודי ליבה, לנסוע באוטובוסים בשבת ולהתחתן חתונה אזרחית.
בנוסף, אלי ישי אמר שהוא מקבל הוראות מאיזה רב אחד ועושה כל מה שהרב אומר לו, זה כבר מאוד מטריד.

אני מאוד מסכים עם התוכנית המדינית של מרצ. בכל מקרה, בתור חילוני, זו תהיה המפלגה האחרונה שאצביע לה, כי אני רוצה לימודי ליבה, לנסוע באוטובוסים בשבת ולהתחתן חתונה אזרחית.
כמו שאמרתי, לאף מפלגה אין תוכנית שתעמוד במבחן מינימלי, ולו של יום אחד. רק תחשוב מה יקרה כשהמדינה הפלסטינית תטווח את נתב"ג. אבל לא נחזור לויכוח הזה, הסיכוי של אחד לשכנע את השני שקול לסיכוי של ריפ לעבור לבילדינג.

המצע של מרצ יותר טוב?

להרוג/לגרש/להעלים/לדפוק/להרעיל/לחלל/לזיין/לקצר/לחתוך/לקצץ/לשרוף/להלחים/לפנצ'ר/לפרק/לשבור/לרסק ערבים
לרגע חשבתי שזה ציטוט משירת הסטיקר של הדג נחש:🤦‍♂️:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית