עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה חושב שליברמן הוא האדם המתאים לנהל משא ומתן עם הפלסטינים? ליברמן הטרנספריסט?אז ככה, בניגוד לתקופת קום המדינה שהייתה התלבטות מי הכי טוב למדינה, היום אתה בוחר את מי שיעשה הכי פחות נזק. עצוב אבל נכון.
ישראל ביתנו זאת מפלגה ימנית שתומכת במדינת העם היהודי, תוך הבנה שבסופו של דבר לא באמת נוכל לשמור על ארץ ישראל השלמה ולא בכל מקום יתיישבו יהודים (גדת הירדן למשל) המטרה היא לשמור על צביונה היהודי של המדינה, ללא פגיעה בדמוקרטיה.
למשל חוק השבות, אפשר לטעות ולהגיד שזה חוק גזעני אבל גם במדינה דמוקרטית מותר לך לשמור על צביונה של המדינה.. ארה"ב למשל קבעה בחוקה שרק מי שנולד במדינה יכול לרוץ לנשיאות.
שוויון זכויות וחובות לכל אזרחי המדינה. וכן זה לגיטימי לצפות מהמיעוטים במדינה לגלות נאמנות ואף הזדהות ולכבד את זה שהם ככל אזרח שווה זכויות מחויבים בגיוס לשירות צבאי או לאומי. (ערבים, חרדים וכו')
כמו כן, אני מאד בעד התנגדות לחברי כנסת ערבים שתומכים בטרור ומסיתים נגד המדינה שבה הם מכהנים.
בנוגע לבעייה הבטחונית, עם כל הכאב שבלוותר על שטחי מדינת ישראל אני מאמין שזה הפתרון היחיד, אבל שצריך לבצע זאת תוך הסכם עם כלל מדינות ערב ויתר על כך לתת לערביי ישראל שיש להם משבר זהות עקב היותם ישראלים לעבור צד ולפתור לעצמם הרבה בעיות בחיים.
בקיצור יש עוד הרבה לאמר, אבל אסכם בזה שאני לא מאמין לאף אחד שיעשה שינוי, אז אני הולך עם מפלגה שהאידיאולגיה שלהם מסתנכרנת עם שלי, בתקווה שבאמת ישתנה פה משהו.
שונא אנשים כמוך גם אם זה בצחוק.
אני חושב שגדוד שלם לא יגיע לרמה שאני מגיע בשביל ביטחון המדינה.
אני יכול לאמן קופים שירו בנשקים אבל להשתמש בשכל (מסיבות סיווג וביטחון שדה אני לא יכול להרחיב)לא כל אחד יכול
מצטער אבל אני לא מתרגש מהטיעון הזה שמעתי אותו הרבה פעמים (לא את זה ספציפית אבל גירסאות שונות שלו)שונא אנשים כמוך גם אם זה בצחוק.
אני חושב שכל חייל קרבי הגיע לרמה הרבה יותר גבוה ממך בשביל בטחון המדינה, וזה לפני שהוא סיים טירונות.
אני יכול לאמן איגואנות שיעשו את התפקיד המסווג שאתה עושה, אבל לירות בנשק לא כל אחד יכול.
הבן אדם זלזל בך ואתה החזרת בכמה רמות מעל.
באמת שלא מעניין אותי כמה מסווג התפקיד המסריח שלך, ברגע שתעשה סיור לילה אחד בעזה, בגשם, ברכב מטפטף, כשאוסרים עלייך לשים חרמונית כדי שלא יהיה לך חם ותירדם בטעות. אתה תבין כמה חזק מנטלית צריך להיות כדי לא ללכת ולבכות לאימא ברגע שאתה יורד מהסיור. רוב החיילים עושים את זה 17 יום, בלי להתקלח ובלי להוריד נעליים.
פשוט חצוף.
מצטער אבל אני לא מתרגש מהטיעון הזה שמעתי אותו הרבה פעמים (לא את זה ספציפית אבל גירסאות שונות שלו)
ואתה באמת לא יודע מה אני עושה אז לא נראה לי שיש לי את הזכות להשוואת בין התפקידים והתרומות שלהם
לכל תפקיד יש יתרון וגם חסרון ואנחנו לא באשכול של מה יותר טוב תפקיד פיזי או מודיעיני אז לא אמשיך את הויכוח המיותר שנוצר כאן
@Kartalajanhttp://cdn.smosh.com/sites/default/files/bloguploads/🤦♂️-picard.jpg
עם קצת מזל מרצ לא יעברו את אחוז החסימה
אסון?איך זה אסון?מזל למה? יותר בכיוון של אסון
אסון?איך זה אסון?
אם הם לא עוברים את אחוז החסימה אני מתאבד\פורש לבילדינגעם קצת מזל מרצ לא יעברו את אחוז החסימה
אם הם לא עוברים את אחוז החסימה אני מתאבד\פורש לבילדינג
ד.א למי הצבעת?עם קצת מזל מרצ לא יעברו את אחוז החסימה
מה אתה מעשן? אשמח לדעת.אני עוזב את הארץ ולא חוזר.... מרצ בחוץ ומרזל בפנים....פחד אלוהים
מה אתה מעשן? אשמח לדעת.
את מי בדיוק ביבי ניצח? את החמאס בטוח לא. אולי את מעמד הביניים ואת האנשים שמחזיקים את המדינה הזאת על הרגליים.