מה לגבי 90% ל8X3 ?
קשה, אבל יותר כיף. 3 חזרות ומטה זה כבר comfort zone.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה לגבי 90% ל8X3 ?
סינגלים זה מה שמסובב את העולם.קשה, אבל יותר כיף. 3 חזרות ומטה זה כבר comfort zone.
סעמק ואני רק הגעתי לממוצע בין 80 ל-85 ל8X5.80% זה walk in the park.
85% זה כבר כיף.
יכול להיות, לא בדיוק זוכר אם בתקופה הייתי עושה סקוואט ובנץ׳ ל 8 חזרות היה לי קושי בטכניקה.אז אם אני עושה 5 חזרות המשקל לא אמור להתאים לזה? תנסה 5 חזרות עם משקל מקסימלי בבנץ' ותנסה 10 חזרות עם משקל מקסימלי בבנץ'.
אני די בטוח שב10 חזרות יותר קשה לשמור על טכניקה.
לא, כי 80% מהשיא שלי לחמישייה לא מתאים ל 12 חזרות.יצא לך פעם להיכנס לסט סקוואט עם משקל שלא רחוק מדי מהשיא שלך, נניח 80%, לעשות חמישייה, ליפול על הריצפה לנסות להחיזר נשימה ואז לקום בידיעה שיש לך עוד 7 כאלה לפניך ?
אני לא יודע אם אתה צוחק או שאתה רציני....יכול להיות, לא בדיוק זוכר אם בתקופה הייתי עושה סקוואט ובנץ׳ ל 8 חזרות היה לי קושי בטכניקה.
לא, כי 80% מהשיא שלי לחמישייה לא מתאים ל 12 חזרות.
כן זה היה ניסיון לבלבל את מוחך המתחכם.אני לא יודע אם אתה צוחק או שאתה רציני....
80% מהRM1 שלך ל8 חמישיות לא 80% מהRM5 שלך ל12.
מה זה 12 חזרות בכלל ?
איך אורח חיים של בילדר שונה מליפטר ?באימונים ליפטינג ללא ספק.כי בבילדינג אתה בא להחתים כרטיס
אבל באורח חיים-בילדינג הרבה יותר קשה.
מה שהופך את בילדינג בסופו של דבר לאחד הענפים הכי קשים שיש לדעתי
גם בפאוורליפטינג עושים ״יבוש״ לקראת השקילה...לדעתי באימונים ליפטינג בתזונה בילדינג במיוחד לפני תחרות של 0 פחממה יבוש וכל החומרים סביב זה קושי מנטלי
מה לרקוד על הבמה?נכון אבל בבילנדינג אתה מגיע לאיזה 3 אחוז שומן שזה הרבה יותר לתפקד חולשה פיזית ומנטלית
3א"ש ?😲נכון אבל בבילנדינג אתה מגיע לאיזה 3 אחוז שומן שזה הרבה יותר לתפקד חולשה פיזית ומנטלית
אף אחד לא הכריח אותם לאכול ככה.. כמו שבתור ליפטר אתה לא חייב לאכול כמו פח זבל #ריפטובאימונים ליפטינג ללא ספק.כי בבילדינג אתה בא להחתים כרטיס
אבל באורח חיים-בילדינג הרבה יותר קשה.
מה שהופך את בילדינג בסופו של דבר לאחד הענפים הכי קשים שיש לדעתי