הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזה תחום לדעתכם יותר קשה?

אני חושב שזה יותר תלוי בתשוקה שלך ובאישיות שלך.
למשל לי אין בעיה להאנס מאימון נפח ולהלחם בשיניים על כל חזרה של סקוואט, אבל לאכול כמו בילדר לא הייתי מסוגל

אני חושב שזה יותר תלוי בתשוקה שלך ובאישיות שלך.
למשל לי אין בעיה להאנס מאימון נפח ולהלחם בשיניים על כל חזרה של סקוואט, אבל לאכול כמו בילדר לא הייתי מסוגל
מסכים עם כל מילה. יותר קל מה שאתה נמשך אליו יותר. אני מתעסק בליפטינג כי להרים הרבה משקל עושה לי טוב. להתחטב מתחת ל15 אחוז שומן לא עושה לי טוב. יש כאלה שזה הפוך בשבילם.

איך אורח חיים של בילדר שונה מליפטר ?
דייקנות קלורית הרבה יותר גבוהה.
תזמון ערכים הרבה יותר חשוב בבילדינג מאשר בליפטינג שמדובר ברמות גבוהות.
סתם לדוג' ברמה שמתי שהGH נכנס יש כאלו שטוענים שיש תזונה מיוחדת.
ובוא לא נדבר על כשאינסולין נכנס למשחק...שמעתי על ליפטרים שלוקחים אינסולין אבל בבילדינג זה בגדר חובה ברמות הגבוהות.וזה כבר שם אותך בסכנה יום יומית ומעלה את המשחק בכמה רמות.
אף אחד לא הכריח אותם לאכול ככה.. כמו שבתור ליפטר אתה לא חייב לאכול כמו פח זבל #ריפטו
תראה בילדר לפני אולימפיה,תגיד לי אם הוא זז מהתפריט שלו ואם היית מסוגל לאכול ככה בנוסף לכל העומס הנפשי והפיזי שיש עליו.
הם קמים בבוקר לאירובי,בצהריים אימון משקולות ובערב אימון פוזינג (וכן,זה אימון לכל דבר). לפעמים אחד מהשלושה קורה פעמיים באותו יום.
החומרים שהם צריכים להזריק לעצמם הם הרבה יותר יקרים והסייקל שלהם בנוי מהרבה יותר חומרים מאשר ליפטרים,לכן גם ההקרבה של הבריאות גוברת פה וכך גם ההשקעה היום יומית.

בטח שבודיבלנדינג קשה רצח להיות שלם עם עצמך כשאתה עלוב
פעם זה היה נחמד שיורדים על בילדרים.
אבל היום זה פתטי לרדת על כל ספורטאי שנותן מעצמו 120%. גם אם זה לא לטעמנו,בתור ספורטאים אנחנו צריכים להעריך אותם.
זאת דעתי

נערך לאחרונה:
השאלה מה היקף הספורט.
בילדר ישראלי ממוצע זה לא דבר שאני מעריך כמו שאני לא מעריך ליפטר עם טוטאל 600 בעד 140.
ההשוואה זה בעיקר בין מקצוענים למקצוענים

• פותח/ת השרשור
השאלה מה היקף הספורט.
בילדר ישראלי ממוצע זה לא דבר שאני מעריך כמו שאני לא מעריך ליפטר עם טוטאל 600 בעד 140.
ההשוואה זה בעיקר בין מקצוענים למקצוענים
לדעתי מה שמשנה זה האישיות של הספורטאי ואופן העבודה שלו, לא ההישגים שלו.

לדעתי מה שמשנה זה האישיות של הספורטאי ואופן העבודה שלו, לא ההישגים שלו.
תראה, לשקול 80 על הבמה ולהשאר שם פחות או יותר = להיות אידיוט ברוב המקרים.
יש אנשים שאולי ישארו שם בגלל גנטיקה דפוקה למשל, ובמצב כזה אני חושב שהאדם לא מכבד את עצמו ואת הספורט בזה שהוא קורא לעצמו בילדר לצורך העניין.

גם בפאוורליפטינג עושים ״יבוש״ לקראת השקילה...
זה מגיע למצב שאדם ששוקל 120 באימונים יכול להישקל 100 יממה לפני התחרות שלו.

הם לא מגיעים לאחוזי שומן כמו באדיבילדרים ובאדיבילדרים צריכים להישאר עם האחוז שומן הזה יבוש ו0 גרם פחממה ליחסית הרבה זמן
ואף אחד לא יודע מה ההרגשה של זה עד שהוא עושה את זה
אבל אני יכול לשער שזה קשה ברמה מטורפת

אם החיטוב עצמו קשה כלכך אז ייבוש וכלום פחממה לכל כך הרבה זמן קשה פי 10

• פותח/ת השרשור
תראה, לשקול 80 על הבמה ולהשאר שם פחות או יותר = להיות אידיוט ברוב המקרים.
יש אנשים שאולי ישארו שם בגלל גנטיקה דפוקה למשל, ובמצב כזה אני חושב שהאדם לא מכבד את עצמו ואת הספורט בזה שהוא קורא לעצמו בילדר לצורך העניין.
במקרה הזה אתה צודק, אבל בילדינג זה לא ספורט

את רוב זמן האימונים שלי הקדשתי לליפטינג, לאחרונה התחלתי עם GVT ואני יכול לומר לך שני דברים:
1. זה לא בילדינג
2. 10 חזרות 60 אחוז ואז עוד 10 חזרות 60 אחוז ורק אז מנוחה, זה טירוף.
שוב, עניין של מנוחה קצרה באחוזים נמוכים זה עניין של להתרגל לקצב

אני יכול להגיד לך שעשיתי 8x5x120 סקוואט שזה 72% +- ברבע שעה כולל חימום (20-60-100 אם אני לא טועה)

אז אני לא רואה מה ״מטורף״ ב-60% בסוף הפריזודרציה (כמה זה 4 שבועות?) ל10x10 עם 90 שניות מנוחה .....
(זה כן קשה אבל לא ״מטורף״ )

בנוסף לא לגמרי הבנתי את הסעיף השני, עושים שתי סטים ברצף? כלומר סט של 20?

אני יכול להגיד לך שעשיתי 8x5x120 סקוואט שזה 72% +- ברבע שעה כולל חימום (20-60-100 אם אני לא טועה)

אז אני לא רואה מה ״מטורף״ ב-60% בסוף הפריזודרציה (כמה זה 4 שבועות?) ל10x10 עם 90 שניות מנוחה .....

אם אני לא טועה אמורים לעשות סופרסט

סופר סט, זה מה שעושה את ההבדל... ו התוכנית היא 6 שבועות במידה ומסתפקים רק בחלק א

כן,אתה צודק. נשמע לי כיף חיים לעשות 10 חזרות סקוואט ואז 10 דדליפט לנוח דקה בידיעה שיש לך עוד 9 כאלה.

כן,אתה צודק. נשמע לי כיף חיים לעשות 10 חזרות סקוואט ואז 10 דדליפט לנוח דקה בידיעה שיש לך עוד 9 כאלה.
10 חזרות סקוואט ו-10 חזרות דדליפט עם כ-47% כנקודת פתיחה ואז מנוחה של 90 שניות וחוזר חלילה באמת נשמע כמו כיף חיים
ואז לנוח גם 7 ימים עד היום הבא שבו יתקיים אימון שכזה....

אולי אנסה מתישהו בעתיד לשלב את זה בבלוק נפח (10X10 סקוואט/דדליפט בנפרד ולא סופר סט כי זה פשוט מפגר).

10 חזרות סקוואט ו-10 חזרות דדליפט עם כ-47% כנקודת פתיחה ואז מנוחה של 90 שניות וחוזר חלילה באמת נשמע כמו כיף חיים
ואז לנוח גם 7 ימים עד היום הבא שבו יתקיים אימון שכזה....

אולי אנסה מתישהו בעתיד לשלב את זה בבלוק נפח (10X10 סקוואט/דדליפט בנפרד ולא סופר סט כי זה פשוט מפגר).

למה לך לשלב 10×10 לא בתוכנית ייעודית כמו GVT ? זה חסר טעם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית