הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון דעות על תפריט מסה

Nadav Cohen

משתמש מתחיל
117
24
נק' מוניטין:
168
117
24
שוקל 52, גובה 160, בן 15.
נייטרלי + פעילות ספורט = 2000, יעד קלוריות = 2500

קבצים מצורפים

• כעיכעיכעיכ.PNG
    כעיכעיכעיכ.PNG
    KB 15 · צפיות: 189
אני לא מבין גדול, אבל למה לקחת גיינר בשלב הזה? קשה לך להכניס כמות כזו של אוכל? אני ממליץ לך להרכיב את התפריט ללא גיינר, כי עדיף לך בהרבה אוכל אמיתי. גיינר מיועד לאנשים שלא יכולים לאכול כמות ענקית של אוכל ביום אחד (אנשים מעל 100 קילו בערך, אבל יש כאלה שמסוגלים, זה גם לא כל-כך קשה).

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין גדול, אבל למה לקחת גיינר בשלב הזה? קשה לך להכניס כמות כזו של אוכל? אני ממליץ לך להרכיב את התפריט ללא גיינר, כי עדיף לך בהרבה אוכל אמיתי. גיינר מיועד לאנשים שלא יכולים לאכול כמות ענקית של אוכל ביום אחד (אנשים מעל 100 קילו בערך, אבל יש כאלה שמסוגלים, זה גם לא כל-כך קשה).
אני נרשמתי לפני שנה לחדר כושר, ב4 חודשים האחרונים לא התאמנתי עקב פציעה. הגיינר נשאר לי עוד ממיקודם, בינתיים אני אגמור אותו. ותאמין לי שאם היית מכיר אותי היית יודע שגם לי לא הכי קל להכניס הרבה אוכל, אבל זה לא אומר שאני מוותר. את הגיינר אני לוקח רק בימים שלא יוצא לי לאכול הרבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית