הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ אבקה למסה

talsagie1

משתמש מתחיל
162
6
נק' מוניטין:
6
162
6
אהלן
אניהתחלתי להתאמן ורציתי לקבל ייעוץ ממישהו שמבין עניין
אני בן 20 1.93 שוקל 79.1 12 אחוז שומן לפי מה שעשו לי בחדר כושר אני באופן כללי רזה.ויש לי חילוף חומרים מהיר.
אני מעוניין כרגע לעלות מסה ואז להתחטב ולמען האמת אין לי ממש זמן לאכול וכנראה שאני צריך ככה המאמן אמר לי זרק שאני צריך לעלות איזה 10 קילו
זה בעייתי לי כי אני עובד הרבה ואין לי זמן להכין אוכל וכל זה אני עובד במסעדה ויש לי שם לרוב המבורגרים וחזה עוף וכל מיני כאלה מטוגנים
חשבתי לקחת פשוט
צ'מפיון מאס של חברת צ'מפיון

ProGainer של חברת PROBODY

Macro-Pro של סיינטרקס
אחד מאלה שקראתי באיזה כתבה בישראבודי שזה בול אני אבל אני לא יודע אם אני עוד מוכן לקחת את זה ובכללי מעדיף להתייעץ עם מישהו בנוגע לזה
מה אומרים?

זה יכל לעזור וגם לא יעזור תלוי מה התפריט של כמה קלוריות אתה אוכל ביום ולפי זה תשלים כמה שאתה צריך

• פותח/ת השרשור
ראיתי את התפריט הזה
חישבתי את הBMR שלי והכל ונראה לי שזה מתאים לי אבל בכל זאת חושב שלא אצליח לעשות 6 ארוחות אלא 4 כאשר יש לי בהם 2 גדולות ועוד 2 קטנות... כלומר ארוחה 1+2+5+3
תפריט תזונה לאדם השוקל 80 ק"ג

ארוחה 1

• 1.5 כוס קורנפלקס/ 2 פרוסות לחם/ חצי כוס שיבולת שועל לפני בישול• 2 כוסות חלב/ 1 קוטג' 3%/ 2 גביעי יוגורט 1.5%• כף חמאת בוטנים

ארוחה 2

• פיתה• גביע קוטג'/ טונה (בשמן)/ טונה (במים) + כף טחינה• ירקות

ארוחה 3

• 2 כוסות אורז /פסטה/ כוסמת/קוסקוס לאחר בישול/ 4 פרוסות לחם/ 3 תפוחי אדמה אפויים• 150 חזה עוף הודו/דג מבושל• סלט ירקות + כף שמן זית

ארוחה 4

• 2 מנות פרי

אחרי אימון
• 3 פרוסות לחם לבן/ 1 פיתה או לחמניה גדולה/ 1.5 סקופ סוכר ענבים• סקופ חלבון/ קופסת טונה/ 5 פרוסות פסטרמה/ 2 דנונה 0-1.5%

ארוחה 5

• 2 כוסות אורז/ פסטה/ כוסמת/קוסקוס לאחר בישול/ 4 פרוסות לחם/ 3 תפוח אדמה אפויים• 150 חזה עוף/ הודו/דג מבושל• סלט ירקות+ כף שמן זית

ארוחה 6

• כוס קורנפלקס/ 2 פרוסות לחם• 14 שקדים/ 4 אגוזי מלך• יוגורט 1.5%/ כוס חלב 1%/ 0.5 גביע קוטג' 3%

סה"כ
קלוריות: 3000~
פחמימה: 380 גרם
חלבון: 205 גרם
שומן: 72 גרם
•לא חושבו הירקות בתפריט

אל תאכל טונה בשמן כי זה שמן צמחי.
לטונה במים יש טעם של כף רגל.
אני ממש אוהב טונה בשמן זית הטעם מעולה. בכללי הייתי מעלה איזה 25 גרם שומן ומוריד קצת מהפחמימה ומהקל' בכללי
מה הRMR שלך?

אהלן
אניהתחלתי להתאמן ורציתי לקבל ייעוץ ממישהו שמבין עניין
אני בן 20 1.93 שוקל 79.1 12 אחוז שומן לפי מה שעשו לי בחדר כושר אני באופן כללי רזה.ויש לי חילוף חומרים מהיר.
אני מעוניין כרגע לעלות מסה ואז להתחטב ולמען האמת אין לי ממש זמן לאכול וכנראה שאני צריך ככה המאמן אמר לי זרק שאני צריך לעלות איזה 10 קילו
זה בעייתי לי כי אני עובד הרבה ואין לי זמן להכין אוכל וכל זה אני עובד במסעדה ויש לי שם לרוב המבורגרים וחזה עוף וכל מיני כאלה מטוגנים
חשבתי לקחת פשוט
צ'מפיון מאס של חברת צ'מפיון

ProGainer של חברת PROBODY

Macro-Pro של סיינטרקס
אחד מאלה שקראתי באיזה כתבה בישראבודי שזה בול אני אבל אני לא יודע אם אני עוד מוכן לקחת את זה ובכללי מעדיף להתייעץ עם מישהו בנוגע לזה
מה אומרים?
קודם כל,הבדיקה של 12 אחוז כנראה לא מדויקת.
דבר שני,
רק מאמן מטומטם יגיד "אתה צריך לעלות 10 קילו" , "אתה צריך להוריד 9" וכ'ו - זה לא ממקומו לומר את זה.

ואם אתה צריך לאכול ולעלות במשקל עבודה במסעדה יכולה לשבת לך בול .
איך אני אסביר את זה..לדעתי לעבוד במסעדה ולקנות גיינר זה לזרוק כסף באוויר

• פותח/ת השרשור
לא זו הכוונה שלי חחחח צריך שומן אבל יש יותר מידי שומן באוכל מהסוג הזה גם שומן שהוא לא בריא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית