הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לעבור ל ss?

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך

x7haim

משתמש משקיע
5,774
1,758
נק' מוניטין:
5,763
5,774
1,758
Volcan gym
חשוב לי גם להתפתח וגם להתחזק. כרגע אני בתוכנית ab 4 פעמים בשבוע. עכשיו השאלה שלי היא האם אפשר להתפתח מ ss?
הנה הלוג שלי בשביל קצת מידע https://www.lbs.co.il/logs/122/
אשמח לקצת מידע על התוכנית או קישור. תודה לעוזרים

עריכה: למה לעשות דדליפט 5*1? כלומר סט אחד עם המשקל עבודה וזהו? זה מספיק?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
SS בהחלט תעזור לך לתת קיק רציני, ממליץ לך בחום לתת 3 חודשים בה.
בעיקר תעזור לך להתחזק, לאחר מכן תוכל לבחור בנתיב שתרצה.

https://www.kilogram.co.il/252/תוכנית-אימונים-מארק-ריפטו/

https://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/
אוקיי, אני יודע ומבצע מורכבים חוץ מפרס. את האמת שאני די מפחד על הגב בתרגיל הזה. זה רק אני ככה או שגם אתה היית ככה? במידה וזה לא פוגע בגב אפשר קישור טוב שמסביר?

אוקיי, אני יודע ומבצע מורכבים חוץ מפרס. את האמת שאני די מפחד על הגב בתרגיל הזה. זה רק אני ככה או שגם אתה היית ככה? במידה וזה לא פוגע בגב אפשר קישור טוב שמסביר?
תכווץ את הבטן ותעשה פרס (אני אישית לא הייתי ממליץ SS לפיתוח גוף)

תכווץ את הבטן ותעשה פרס (אני אישית לא הייתי ממליץ SS לפיתוח גוף)
לא המלצתי על זה כתוכנית לפיתוח גוף אלא כעל תוכנית לבניית בסיס טוב שממנו ימשיך תוכנית עם נפח גבוה יותר.
פיצולים או איך שתקרא לזה.

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור

אתה יכול לעשות מתח במקום.

אז להחליף את זה במתח או שאפשר גם צ׳ין אפס? מצטער שיש לי הרבה שאלות אני פשוט לא ממש מבין. למה סט אחד של דדליפט? ראיתי שיש עצימות, נפח, התאוששות ודברים כאלה. עושים את זה גם ב ss?

אז להחליף את זה במתח או שאפשר גם צ׳ין אפס? מצטער שיש לי הרבה שאלות אני פשוט לא ממש מבין. למה סט אחד של דדליפט? ראיתי שיש עצימות, נפח, התאוששות ודברים כאלה. עושים את זה גם ב ss?
בSS סט אחד של דד ליפט מספיק כי אתה עושה סקוואטים כבדים כל השבוע בלי אימונים קלים באמצע כמו בתוכניות כוח אחרות.
פואר קלין מומלץ להחליף בחתירה או מתח. לדעתי גם צ'ין אפס אפשר אם זה יותר נוח לך

• פותח/ת השרשור
בSS סט אחד של דד ליפט מספיק כי אתה עושה סקוואטים כבדים כל השבוע בלי אימונים קלים באמצע כמו בתוכניות כוח אחרות.
פואר קלין מומלץ להחליף בחתירה או מתח. לדעתי גם צ'ין אפס אפשר אם זה יותר נוח לך
אוקיי. אז לפי מה שהבנתי אני עושה כל הזמן אימונים כבדים בלי הפסקות, עושה חימום לדדליפט ואז את המשקל עצמו לסט אחד?

אבל הדדליפט שלי גם ככה לא כבד, 70 לחמישייה. עדיין צריך 5 סטים חימום?
אם אתה לא מרגיש צורך לעשות 5 סטים של חימום אתה לא חייב, במיוחד עם משקל כזה. אתה יכול גם לעשות 3 סטים של חימום לדעתי.

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא מרגיש צורך לעשות 5 סטים של חימום אתה לא חייב, במיוחד עם משקל כזה. אתה יכול גם לעשות 3 סטים של חימום לדעתי.
טוב אז בינתיים לעשות 60*5 65*5 70*5 ואז לעלות? וכמה דקות מנוחה בין סט לסט?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית