הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה לעלות כל אימון?

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך

x7haim

משתמש משקיע
5,774
1,758
נק' מוניטין:
5,763
5,774
1,758
Volcan gym
אני מתחיל ביום ראשון ss והשאלה שלי כמה להעלות כל אימון?
אני בן 15 גובה 174 בערך אם זה משנה משקל 62-63

סקוואט: 2.5-5 כל אימון

באנצ׳: כל אימון 2.5 ואם אני ירגיש שאני לא יכול אז לא

דדליפט: 5 כל אימון

פרס: אין לי מושג תגידו לי אתם?

ולעשות מתח 5 חזרות או שאפשר יותר?

וכמה דקות מנוחה בין סטים חימום וכמה בין סטים עבודה?

אין דבר כזה לא להעלות אם אתה מרגיש שאתה לא יכול. אם סיימת את כמות החזרות הנדרשת עם משקל מסויים אימון הבא אתה מעלה משקל.
לפי דעתי תעשה 5 חזרות במתח אם זה התרגיל המרכזי שלך
בקשר למנוחה תתחיל סט מתי שאתה מרגיש מוכן. בסטים של החימום לא צריך לנוח יותר מידי כדי לא להתקרר, בסט-שניים אחרונים של החימום צריך אולי טיפה יותר- כמה שאתה מרגיש.
סטים עבודה גם תנוח כמה שצריך אל תיכנס לסט שאתה לא מרגיש מוכן וגם אל תחכה סתם יותר מידי.

• פותח/ת השרשור
אין דבר כזה לא להעלות אם אתה מרגיש שאתה לא יכול. אם סיימת את כמות החזרות הנדרשת עם משקל מסויים אימון הבא אתה מעלה משקל.
לפי דעתי תעשה 5 חזרות במתח אם זה התרגיל המרכזי שלך
בקשר למנוחה תתחיל סט מתי שאתה מרגיש מוכן. בסטים של החימום לא צריך לנוח יותר מידי כדי לא להתקרר, בסט-שניים אחרונים של החימום צריך אולי טיפה יותר- כמה שאתה מרגיש.
סטים עבודה גם תנוח כמה שצריך אל תיכנס לסט שאתה לא מרגיש מוכן וגם אל תחכה סתם יותר מידי.
ועם הוספתי אימון אחד משקל בבאנצ׳ והשגתי נגיד שלוש-ארבע חזרות לבד וספוטר עזר לי עדיין להעלות?

בפרס לדוגמא להעלות זה מאוד קשה כי זה תרגיל עם טכניקה שלוקח די הרבה זמן ללמוד פרפקט וכשהייתי מצליח משקל מסויים בקלות ואז מוסיף 2.5 זה היה הבדל בטכניקה ובקושי

• פותח/ת השרשור
בפרס לדוגמא להעלות זה מאוד קשה כי זה תרגיל עם טכניקה שלוקח די הרבה זמן ללמוד פרפקט וכשהייתי מצליח משקל מסויים בקלות ואז מוסיף 2.5 זה היה הבדל בטכניקה ובקושי
אז בפרס לא להעלות כל אימון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית