ייעוץ תפריט

• פותח/ת השרשור Muzi
  • פורסם בתאריך

Muzi

משתמש פעיל
495
66
נק' מוניטין:
160
495
66
אז ככה,אני גובה 1.87 ושוקל כ72,קצת שומני אבל מתכוון להתחיל מסה,עכשיו בגלל שאני גבוהה ובגלל שאני לא ממש חטוב,אז הגעתי לזה שאני צריך באיזור ה2500 קלוריות,וגם ממסה קודמת ששקלתי קצת פחות וצרכתי כ3000 קלוריות ראיתי שזה יותר מידי בשבילי, אשמח לחוות דעת על התפריט
בנוסף לכל מה שכתוב כאן אני מוסיף גם משהו כמו 4 פרוסות לחם,שאני עוד אל בטוח איזה לחם אז לא הכנסתי את זה :\ וגם ירקות,שאני אוכל חופשי בלי לשים חשבון,ובגלל שירקות זה ממש ממש דל בקלוריות אני לא מחשיב אותם,השמן זית זה השמן שאני מוסיף לאורז או מטגן את הבשר איתו(לא בהכרח יהיה עוף פשוט ככה נוח יותר) ומידי פעם אני אולי אחליף את הטונה בפסטרמה מהודו + טחינה כדי לאזן את השומן.
מה דעתכם?
ועוד משהו,עכשיו אני בדל פחמימה, איך אני מגיע לתפריט הזה? לאט לאט?

חלב טרי 3%, 2 כוסות

אבקת חלבון 36 גרם(סקופ)

בשר עוף לא מבושל (חזה) 300 גרם

בטטה טרייה עם קליפה 350 גרם

אורז לבן לא מבושל 100 גרם

טונה בשמן (משומר) 100 גרם

קוטג' 250 גרם

X2תפוח עץ עם קליפה תפוח בינוני\פרי באותו הסדר גודל.

שמן זית 50 גרם

סה"כ 2341 קלוריות 172.3 גרם חלבון 99.6 גרם שומן 180.9 גרם פחמימות

נערך לאחרונה:
על פניו נראה טוב לפי הערכים.למה כ"כ הרבה זמן זית?
ואתה יודע ש100 גרם אורז לפני בישול זה קצת בעיה לשקול נכון?

• פותח/ת השרשור
על פניו נראה טוב לפי הערכים.למה כ"כ הרבה זמן זית?
ואתה יודע ש100 גרם אורז לפני בישול זה קצת בעיה לשקול נכון?
אני מכין את האורז בעצמי אז זה לא יהיה ממש בעיה,נגיד אני אכין 300 גרם לפני בישול,אני פשוט אחלק בשלוש,+- (יש לי מד משקל)
השמן זית אני הוספתי כי אני שמתי אורז לפני בישול,בטטה לפני בישול וחזה עוף לפני בישול,ואני צריך לטגן דברים לאפות להכין,שמן הופך את זה ליותר טעים ויותר קל,אז הוספתי את זה,זה ילך משהו כמו כף בבוקר ככה סתם,והשאר להכנת אוכל 😃

אני מכין את האורז בעצמי אז זה לא יהיה ממש בעיה,נגיד אני אכין 300 גרם לפני בישול,אני פשוט אחלק בשלוש,+- (יש לי מד משקל)
השמן זית אני הוספתי כי אני שמתי אורז לפני בישול,בטטה לפני בישול וחזה עוף לפני בישול,ואני צריך לטגן דברים לאפות להכין,שמן הופך את זה ליותר טעים ויותר קל,אז הוספתי את זה,זה ילך משהו כמו כף בבוקר ככה סתם,והשאר להכנת אוכל 😃
אה אוקיי.אם כך אז סבבה.בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
אה אוקיי.אם כך אז סבבה.בהצלחה!
בגלל שאני ראיתי שלא בדקת את ההערות כלכלך אז אני אשאל שוב
וגם יש עוד 4 פרוסות לכם שיכנסו לתפריט(ביחד עם הטונה) לביתספר, אז אם יש לך המלצה ללחם עם ערכים טובים,כמה שיותר סיבים תזונתיים אז אני יותר מאשמח להמלצה.
עוד משהו,עכשיו אני בדל פחמימה, איך אני מגיע לתפריט הזה? איך אני מסיף פחמימות? וכו'

בגלל שאני ראיתי שלא בדקת את ההערות כלכלך אז אני אשאל שוב
וגם יש עוד 4 פרוסות לכם שיכנסו לתפריט(ביחד עם הטונה) לביתספר, אז אם יש לך המלצה ללחם עם ערכים טובים,כמה שיותר סיבים תזונתיים אז אני יותר מאשמח להמלצה.
עוד משהו,עכשיו אני בדל פחמימה, איך אני מגיע לתפריט הזה? איך אני מסיף פחמימות? וכו'
אין נוסחה או משהו.
פשוט הייתי מוסיף 100-150 כל 3 ימים

• פותח/ת השרשור
מה לגביו? אמרת שתאכל 4 פרוסות ביום,לגבי איך היית מוסיף אותם? זו להחלטתך,לא היה לי בעיה להוסיף את כל ה4 ביום אחד
לא חחח איזה לחם,כי אני מעדיף לא לחם לבן,כי יש שם סוכר,כאילו מעדיף לחם כמה שיותר בריא,ושהפחמימות בו יהיו כמה שיותר מורכבות...

לא חחח איזה לחם,כי אני מעדיף לא לחם לבן,כי יש שם סוכר,כאילו מעדיף לחם כמה שיותר בריא,ושהפחמימות בו יהיו כמה שיותר מורכבות...
בפחמימות אין הבדל מבחינת המורכבות שלהם
אז אל דאגה

• פותח/ת השרשור
אין הבדל בין ה"מורכבות" של הפחמימה בלחם מלא ולחם לבן
תקן אותי אם אני טועה אבל ככל שיש יותר סיבים תזונתיים כך הפחמימה יותר מוכרבת לא? ויש לחמים עם יותר סיבים תזונתיים לא?

תקן אותי אם אני טועה אבל ככל שיש יותר סיבים תזונתיים כך הפחמימה יותר מוכרבת לא? ויש לחמים עם יותר סיבים תזונתיים לא?
לא
פחמימה מורכבת זה רב סוכר.פחמימה פשוטה זה חד סוכר

יש שם מאמר על סיבים
כאן: https://www.kilogram.co.il/2347/סיבים-תזונתיים-המטאטא-של-הטבע/

המאמר הוא תרגום מאמר של לייל מקדונלד משנת 2009 , אבל למיטב ידיעתי לא היו מהפכות גדולות מאז כך שהוא עדיין רלבנטי (אם כי, בעקבות החשיבות שמיוחסת יותר ויותר לחיידקי המעיים, לא אתפלא אם האינטרקציה שלהן עם הסיבים צופנת בחובה כמה הפתעות).

• פותח/ת השרשור
כאן: https://www.kilogram.co.il/2347/סיבים-תזונתיים-המטאטא-של-הטבע/

המאמר הוא תרגום מאמר של לייל מקדונלד משנת 2009 , אבל למיטב ידיעתי לא היו מהפכות גדולות מאז כך שהוא עדיין רלבנטי (אם כי, בעקבות החשיבות שמיוחסת יותר ויותר לחיידקי המעיים, לא אתפלא אם האינטרקציה שלהן עם הסיבים צופנת בחובה כמה הפתעות).
סבבה זה מה שקראתי כבר תודה רבה בכל זאת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית