הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון Anabolic Diet ללא ארובי-דעה

• פותח/ת השרשור Moshem
  • פורסם בתאריך

Moshem

משתמש מתחיל
150
36
נק' מוניטין:
245
150
36
מטרו ג'ים גבעתיים
אז אחרי שאני כבר 30 ימים עוקב אחר ה anabolic diet בצורה הכי קיצונית שאפשר- שוקל אוכל לפני שמכין, עובד עם טבלה יומית ולא נוגע או אפילו חושב לגעת בדברים שחורגים מהתפריט, ולא הורדתי משקל בכלל הבנתי שמשהו ממש ממש לא נכון בצורה שאני עושה את הדיאטה.
לא קשה לי לאכול את מה שאני אוכל ואין לי בעיה להפחית, משהו אחד מפחיד אותי - צריכת החלבון היומית.
אני שוקל 75 וקיימת מסת שריר שראויה לתחזוק. אני לא מצליח להגיע ל 150 גרם חלבון ביום (כמו ההמלצה - 2 גרם על קילו גוף) בלי לעבור את הערך הקלורי.
בנוסף, לפי הספר, ההנחיה היא לאכול יותר שומן מחלבון.
מצב תיאורטי - אכלתי ביום 150 גרם חלבון, השומן צריך להיות 160 גרם ומעלה.
אין שום סיכוי בעולם כולו שאני עומד במאזן קלוריות שלילי של 500 או אפילו של 1.
זה גרם לי להבין, שקשה או בלתי אפשרי לעמוד בדיאטה הזאת ללא אירובי. בעזרת האירובי אפשר לאכול יותר ולהישאר במאזן שלילי.
מחישוב זריז ספציפית לגביי, אני צריך לעשות אירובי 30 דק' ביום כדי שהמאזן ישאר שלילי ובד בבד אשמור על מסת השריר שלי.

האם מישהו נתקל במצב כזה? האם הדיאטה אפשרית ללא אירובי?
חוו דעתכם

איפה קראת ששומן צריך להיות יותר גבוה מחלבון? אני דיי בטוח שהגרעון צריך להיות כמו בתפריט רגיל רק שאתה אמור להיות על 20 גרם פחמימה ולפצות על זה עם שומן. אולי הכוונה הייתה שכמות הקלוריות שאתה מקבל משומן צריכה להיות גבוהה מכמות הקלוריות שאתה מקבל מחלבון?

אתה שוכח משהו אחד חשוב.
גרם חלבון = 4 קלוריות
גרם שומן = 9 קלוריות.
הם מתכוונים - ש55-60% ומהקלוריות יבואו משומן,40-45% מחלבון,ועד 5% מפחמימה.
כלומר שבפועל יכול להיות לך תפריט של:
1600 קלוריות;
מתוכם 100 גרם שומן (900 קל')
155 גרם חלבון (620 קל')
וכל השאר פחמימה (80קל')

עכשיו שים לב,נכון שפר גרם החלבון עולה על השומן,אבל קלורית - השומן מהווה 56% מהתפריט

• פותח/ת השרשור
אתה שוכח משהו אחד חשוב.
גרם חלבון = 4 קלוריות
גרם שומן = 9 קלוריות.
הם מתכוונים - ש55-60% ומהקלוריות יבואו משומן,40-45% מחלבון,ועד 5% מפחמימה.
כלומר שבפועל יכול להיות לך תפריט של:
1600 קלוריות;
מתוכם 100 גרם שומן (900 קל')
155 גרם חלבון (620 קל')
וכל השאר פחמימה (80קל')

עכשיו שים לב,נכון שפר גרם החלבון עולה על השומן,אבל קלורית - השומן מהווה 56% מהתפריט
אומייגד.. יצאתי פיתה מרוחה בשמן זית.. איך חישבתי את זה כמו מטומטם גאד דמיט.
הכל משתנה מעכשיו. שוב תודה במבוש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית