הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה שינוי של 3 שנים מפאוורליפטינג

• פותח/ת השרשור DDT
  • פורסם בתאריך
סחטיין על הביצועים. היה לי קצת מוזר ליראות כותרת על פוארליפטינג ולראות תמונת גוף. מקבילים עם 80 קילו.. אני אפילו לא יודע איך פיזית זה אפשרי- אתה נשאן קדימה(חזה) או שאתה נשאן אחורה כמה שאפשר? נראה כאילו הדד לא פרופרציונלי לסקוואט,הייתה לך פציעה? ללא ספק הישגים מרשימים, ועוד הרבה לפניך.

• פותח/ת השרשור
סחטיין על הביצועים. היה לי קצת מוזר ליראות כותרת על פוארליפטינג ולראות תמונת גוף. מקבילים עם 80 קילו.. אני אפילו לא יודע איך פיזית זה אפשרי- אתה נשאן קדימה(חזה) או שאתה נשאן אחורה כמה שאפשר? נראה כאילו הדד לא פרופרציונלי לסקוואט,הייתה לך פציעה? ללא ספק הישגים מרשימים, ועוד הרבה לפניך.

הדד והסקוואט לא פרופורציונליים מהסיבה שאני לא מבצע אותם כמעט מפעת חוסר ציוד בצבא, כשאשתחרר זה יטופל!
לגבי מקבילים אני חושב שיש לי תמונה עושה את זה עם 80 ק"ג, אחפש
IMG-20150109-WA0041.jpg מקבילים + 80 קג הנעילה.

הדד והסקוואט לא פרופורציונליים מהסיבה שאני לא מבצע אותם כמעט מפעת חוסר ציוד בצבא, כשאשתחרר זה יטופל!
לגבי מקבילים אני חושב שיש לי תמונה עושה את זה עם 80 ק"ג, אחפש
צפה בקובץ המצורף 24785 מקבילים + 80 קג הנעילה.
לא גבר זה פשוט משוגע מידי.... איך אתה בכלל מתרומם למצב ההתחלתי אני אפילו לא מצליח להבין...

• פותח/ת השרשור
מה עם הגב? לא כואב לך עם כל העומס? במיוחד שכל המשקל מרוכז בשטח קטן יחסית...

עומס הדרגתי = התחזקות.
אדפטציה זה שם המשחק, שום חלק בגוף שלי אינו כואב

כל הכבוד על השינוי, ממש מרשים ואתה צריך להיות דוגמא לכל אלו ששואלים איך אפשר "להתנפח/לגדול" מתוכנית כוח.
אהבתי מאוד את המתח והמקבילים.

אני חושש ממש בצבא לאבד את התוצאות.
לא יודע למה אני חושב על זה כל הזמן
ואולי אלך לקרבי אני לא יודע בכלל

אני חושש ממש בצבא לאבד את התוצאות.
לא יודע למה אני חושב על זה כל הזמן
ואולי אלך לקרבי אני לא יודע בכלל
על פי התגובות שלך זה ניראה שיש לך לפחות 4 שנים עד הצבא ולא 4 חודשים, תתאפס על עצמך זה כבר מתחיל לעצבן, זה לא פייסבוק או איזה פורם של בכי.
ובמיוחד זה לא השירשור שאתה צריך להספים. תפתח נושא אני חלש ופוחד לעשות עם זה משהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית