ייעוץ רצועות ברכיים לסקוואט

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך

Tank

משתמש על
11,357
7,609
נק' מוניטין:
19,644
11,357
7,609
אהלן, רציתי להזמין רצועות ברכיים לתחרות הבאה וחשבתי על אלה:
https://houseofpain.com/product/inzer-gripper-knee-wrap/
אשמח לשמוע מה דעתכם או האם אתם מכירים רצועות יותר טובות/יותר זולות באותה רמה.
תודה מראש
עריכה : גם מה האורך המומלץ? (יש 2 מטר 2 וחצי ו3 מטר)

2.5 מטר האורך היעיל והתקני.

תקנה טיטניום של טיטן ישראל עדיף מאינזר ומעולות להתחלה ( 2 תחרויות אחרונות התחרתי איתם ולא מצטער)

• פותח/ת השרשור
2.5 מטר האורך היעיל והתקני.

תקנה טיטניום של טיטן ישראל עדיף מאינזר ומעולות להתחלה ( 2 תחרויות אחרונות התחרתי איתם ולא מצטער)
עם 2 מטר אפשר להסתדר גם או שזה הבדל גדול החצי מטר האלה? ומה המחיר של הרצועות של טיטאן בTITAN ISRAEL (שלחתי להם הודעה לשאול הם עוד לא חזרו אליי)? ולמה לדעתך הרצועות של טיטאן יותר טובות משל אינזר?

הם עושים משלוחים? וכמה הן עולות?
טיטאן ישראל אני חושב עושים משלוחים

אני לא זוכר כמה הן עולות אבל לדעתי 120-170 משהו בתחום הזה (לא יודע כמה זה רק הערכה גסה מאוד )

טיטאן ישראל אני חושב עושים משלוחים

אני לא זוכר כמה הן עולות אבל לדעתי 120-170 משהו בתחום הזה (לא יודע כמה זה רק הערכה גסה מאוד )
קנינו את שלנו ב205.
עכשיו כשיש יבואן רשמי אתה תקנה בזול יותר.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם על התגובות. אני לא מחפש רצועות עדינות אני מחפש רצועות שיביאו אותי עד ל300 קילו סקוואט בלי להחליף באמצע.
אשמח אם מישהו שהזמין בעבר מטיטאן יוכל להגיד בדיוק מה המחיר של הרצועות ואיך מבצעים הזמנה (וגם איך מתבצע התשלום והמשלוח).
אשמח גם אם מישהו יוכל להסביר לי בדיוק את ההבדל בין INZER לטיטאן

החברה שמייצרת.
תודה לכולם על התגובות. אני לא מחפש רצועות עדינות אני מחפש רצועות שיביאו אותי עד ל300 קילו סקוואט בלי להחליף באמצע.
אם אתה בן אדם נורמלי כנראה הבלאי של הרצועות יגרום לך להחליף באמצע אז זה לא כזה משנה איזה סוג תיקח כי זה לא ישרת את המטרות שלך.
אשמח אם מישהו שהזמין בעבר מטיטאן יוכל להגיד בדיוק מה המחיר של הרצועות ואיך מבצעים הזמנה (וגם איך מתבצע התשלום והמשלוח).
פונים לטיטאן ישראל בפייסבוק או לאופק בן ציון או לאביב גואטה
@obzion
@SmokingSnake

• פותח/ת השרשור
החברה שמייצרת.

אם אתה בן אדם נורמלי כנראה הבלאי של הרצועות יגרום לך להחליף באמצע אז זה לא כזה משנה איזה סוג תיקח כי זה לא ישרת את המטרות שלך.

פונים לטיטאן ישראל בפייסבוק או לאופק בן ציון או לאביב גואטה
@obzion
@SmokingSnake
תודה. פניתי אליהם בפייסבוק. אם הם יענו פה אז עוד יותר טוב.

תפנה אליהם בפייסבוק
יש כמה סוגים, זה יעלה לך 270-340 והמשלוח 15.
אתה יכול לשלם להם בפייפל או באשראי.

תיקח טיטאן טיטאניום 2.5 מטר ולא ה2
אני קניתי את ה2 מטר ואני מצטער על זה קצת
כי כל פעם שאני קושר אני מרגיש שחסר לי עוד סיבוב או חסר לי קצת רצועה כדי הקשירה תהיה טובה
כי שאני קושר אם אני לא מותח בסיבוב אחד מספיק אחד אז פתאום בסוף חסר לי קצת רצועה כדי לקשור במקום שאני רוצה
ב2.5 מטר אני לא מאמין שזה היה קורה לכן רק 2.5 מטר

אופק בן ציון הסקביט איתן 300
בליין סאמנר הסקביט איתן 700 פאונד וצפונה.
עד כמה שאני יודע אין לך בכלל 200 סקוואט, אתה כבר חושב על 300?
כשאמרתי עדינות התכוונתי לרצועות שלא יכאיבו לך בצורה מטורפת שלא תוכל לעבוד כמו שצריך או רצועות שמתחת למשקל מסויים בכלל לא תשבור מקביל.
אחקרי שתשתפשף איתן תעבור לרצועות חזקות יותר, בנתיים אין צורך.

• פותח/ת השרשור
אופק בן ציון הסקביט איתן 300
בליין סאמנר הסקביט איתן 700 פאונד וצפונה.
עד כמה שאני יודע אין לך בכלל 200 סקוואט, אתה כבר חושב על 300?
כשאמרתי עדינות התכוונתי לרצועות שלא יכאיבו לך בצורה מטורפת שלא תוכל לעבוד כמו שצריך או רצועות שמתחת למשקל מסויים בכלל לא תשבור מקביל.
אחקרי שתשתפשף איתן תעבור לרצועות חזקות יותר, בנתיים אין צורך.
אני בנאדם שאוהב לחשוב רחוק, בכל מקרה קנית אותי אני אקח את הרצועות של טיטאן רק אחכה לתגובה של אחד מאנשי טיטאן שיסבירו לי איך מבצעים אצלהם קניה, איך משלמים וכמה יעלה לי לקנות מהם את הרצועות

אני בנאדם שאוהב לחשוב רחוק, בכל מקרה קנית אותי אני אקח את הרצועות של טיטאן רק אחכה לתגובה של אחד מאנשי טיטאן שיסבירו לי איך מבצעים אצלהם קניה, איך משלמים וכמה יעלה לי לקנות מהם את הרצועות
כשדיברתי איתם הם אמרו שלא יהיה להם כמה חודשים טובים, תברר איתם אם המשלטח מטקסס יצא, אם הוא לא יצא התמזל מזלך ותזמין מהם.

• פותח/ת השרשור
כשדיברתי איתם הם אמרו שלא יהיה להם כמה חודשים טובים, תברר איתם אם המשלטח מטקסס יצא, אם הוא לא יצא התמזל מזלך ותזמין מהם.
סבבה תודה אחי. עכשיו לא דחוף לי אני רוצה אותם באזור החודש לפני התחרות הבאה אז אני אדבר איתם ונראה מתי יגיעו

יש לנו הזמנה גדולה מאוד של רצועות ברכיים (טיטניום, THP, גולד) בדרך מארה"ב. היא צפויה להגיע בעוד כ4 שבועות. ברגע שהיא פה המשלוח בתוך הארץ לוקח 2-3 ימי עסקים. נעדכן אותך בפייסבוק כשהיא תגיע 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית