עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כזאת אני , full of surprises 🤣
הנה סקר לגבי קאטלר
לצערי מסכימה איתך לחלוטיןממתי מה שנשים אומרות שהיו עושות באמת תואם את מה שהן עושות?
לצערי מסכימה איתך לחלוטין
אין לי בעיה עם חוסר ההחלטיות של הג'נדר שלי אני פשוט לא רוצה להסכים איתך 😣למה לצערך?
הכל בהומור, ואגב אפילו לא טרחתי לצפות.נתחיל מזה שמי שעושה את הסקר ממש מעודד אותן להגיד לא. דבר שני, ממתי מה שנשים אומרות שהיו עושות באמת תואם את מה שהן עושות?
הנה סקר לגבי קאטלר
קודם כל צריך לקחת בחשבון שהם שופטות על סמך תמונה כשברור שלאישיות, לאיך שהוא מדבר, לבטחון העצמי ולחוש הומור יש חלק משמעותי ברושם שגבר עושה על אישה.איך אפשר להגיד דבר כזה על פאקינג ג'יי קאטלר?!
אבל זה ג'יי קאטלר...קודם כל צריך לקחת בחשבון שהם שופטות על סמך תמונה כשברור שלאישיות, לאיך שהוא מדבר, לבטחון העצמי ולחוש הומור יש חלק משמעותי ברושם שגבר עושה על אישה.
אבל אם לשפוט רק על פי התמונה הוא בעיקר גדול, שומני וכתום. זה לא מושך 🙁
מה לעשות שנשים מסתכלות על דברים כאלה...
אבל זה ג'יי קאטלר...
בנים מהילדות רואים סופרמן בטמן רמבו ועוד גיבורי על אחרים.. כולם שריריים וחזקים לכן התפיסה של להיות גדול ושרירי כמו סופרמן זה הכי טוב והכי יפה (גם אם זה לא עובר בראש זה מה שנכנס לתת מודע). בנות פחות מתחברות לעקשן ולגיבורי על ולכן הסטריוטיפ של הגבר השרירי והמושלם לא באה לאן בכזאת הקצנה..וזה הפארים בין מה שאנחנו (הבנים) חושבים שמושך ומה הגבול האמיתי (אצל בנות).אני מוצא את ג'אי קטלר כמושך.. ואני גבר.. (לא, אני לא אגזוזן)
את לא מדברת במקרה על המבורגר עם חמאת בוטנים שמישהו שם לא מזמן באוף טופיק? הוא היה ממש לא מושך..אבל אם לשפוט רק על פי התמונה הוא בעיקר גדול, שומני וכתום. זה לא מושך 🙁