תתחילי ממתיחות לשרירים האלה, פשוט תחפשי ביוטיוב איך ואת תמצאי בלי בעיהאז מה לעשות?
בנוסף, זה משהו שגם אם זה לא הבעיה, זה ממש לא יכול להזיק, זה למצוא דרכים להוריד לחץ בחיים, כל דבר קטן יעזור
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תתחילי ממתיחות לשרירים האלה, פשוט תחפשי ביוטיוב איך ואת תמצאי בלי בעיהאז מה לעשות?
תודה רבה 😃תתחילי ממתיחות לשרירים האלה, פשוט תחפשי ביוטיוב איך ואת תמצאי בלי בעיה
בנוסף, זה משהו שגם אם זה לא הבעיה, זה ממש לא יכול להזיק, זה למצוא דרכים להוריד לחץ בחיים, כל דבר קטן יעזור
אתה יכול לתת קישור לתרגילים כאלה?תתחילי ממתיחות לשרירים האלה, פשוט תחפשי ביוטיוב איך ואת תמצאי בלי בעיה
אתה יכול לתת קישור לתרגילים כאלה?
יש לי את אותה בעייה
אי של שפיות.אין לי מושג מה המתיחות האלה אמורות לעשות לשרירי הבטן וגם לתרגילי הבטן יש השפעה מועטה אם בכלל, על מראה הבטן.
ההשערה שלי - והיא רק השערה - שהבטן שלך בולטת לא בגלל עודף שומן. יתכן ששרירי הבטן שלך חלשים ויתכן שזה מבנה גנטי. אצל בנות בעלות מבנה גוף צר באופן טבעי חלל הבטן קטן ואז כל ארוחה יכולה להשפיע על מראה הבטן.
עליה במסת השריר בכל מקרה תשפר את המראה ותחזק אותך.
את מקפידה על תזונה ואימונים עכשיו תני לגוף לעשות את שלו. עזבי אותך מהוקוס פוקוס אין תרגיל קסם, מתיחת פלא או שיקוי רק סבלנות והתמדה.