הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גוף מחוטב אבל בעיה עם הבטן

• פותח/ת השרשור ItsMe
  • פורסם בתאריך
אז מה לעשות?
תתחילי ממתיחות לשרירים האלה, פשוט תחפשי ביוטיוב איך ואת תמצאי בלי בעיה
בנוסף, זה משהו שגם אם זה לא הבעיה, זה ממש לא יכול להזיק, זה למצוא דרכים להוריד לחץ בחיים, כל דבר קטן יעזור

• פותח/ת השרשור
בנוסף, זה משהו שגם אם זה לא הבעיה, זה ממש לא יכול להזיק, זה למצוא דרכים להוריד לחץ בחיים, כל דבר קטן יעזור
תודה רבה 😃

אתה יכול לתת קישור לתרגילים כאלה?
יש לי את אותה בעייה

אתה יכול לתת קישור לתרגילים כאלה?
יש לי את אותה בעייה

אלה התרגילים הפשוטים ביותר שיש, כדאי להתחיל מאלה, כמובן שי עוד סוגים, אבל אלה הכי פשוטים והכי נוחים לעשות לדעתי

אין לי מושג מה המתיחות האלה אמורות לעשות לשרירי הבטן וגם לתרגילי הבטן יש השפעה מועטה אם בכלל, על מראה הבטן.
ההשערה שלי - והיא רק השערה - שהבטן שלך בולטת לא בגלל עודף שומן. יתכן ששרירי הבטן שלך חלשים ויתכן שזה מבנה גנטי. אצל בנות בעלות מבנה גוף צר באופן טבעי חלל הבטן קטן ואז כל ארוחה יכולה להשפיע על מראה הבטן.
עליה במסת השריר בכל מקרה תשפר את המראה ותחזק אותך.
את מקפידה על תזונה ואימונים עכשיו תני לגוף לעשות את שלו. עזבי אותך מהוקוס פוקוס אין תרגיל קסם, מתיחת פלא או שיקוי רק סבלנות והתמדה.

אני לא מבין בכלל מה כל הדיבורים האלה. יש סיכוי לא קטן שהרבה מזה בראש שלך. הרבה פעמים זה בעיקר בראש ופה תמונה תוכל לעזור, פרונט וצד ונוכל להגיד באמת.

*יכול להיות שיש נפיחות כל שהיא בגלל יותרממדי פחמימה / נתרן / סיבים תזונתיים

את בת 14?
אם כן,
שתפי את אמא בבעיה שמפריעה לך וגשי איתה לתזונאית (פרטית או דרך קופ"ח...פחות משנה. העיקר שאמא תהיה מודעת ל"בעיה" ותלווה אותך בזה).
אל תחפשי תשובות באינטרנט (גם כי את צעירה וגם כי אנשים יכולים להמליץ לך על שורפי שומן, כמו בפוסט הזה, שזה לא בשבילך) את צעירה והגוף שלך הולך להשתנות עוד הרבה בלי קשר לתזונה\ספורט.

אין לי מושג מה המתיחות האלה אמורות לעשות לשרירי הבטן וגם לתרגילי הבטן יש השפעה מועטה אם בכלל, על מראה הבטן.
ההשערה שלי - והיא רק השערה - שהבטן שלך בולטת לא בגלל עודף שומן. יתכן ששרירי הבטן שלך חלשים ויתכן שזה מבנה גנטי. אצל בנות בעלות מבנה גוף צר באופן טבעי חלל הבטן קטן ואז כל ארוחה יכולה להשפיע על מראה הבטן.
עליה במסת השריר בכל מקרה תשפר את המראה ותחזק אותך.
את מקפידה על תזונה ואימונים עכשיו תני לגוף לעשות את שלו. עזבי אותך מהוקוס פוקוס אין תרגיל קסם, מתיחת פלא או שיקוי רק סבלנות והתמדה.
אי של שפיות.

Back
למעלה תחתית