הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גוף מחוטב אבל בעיה עם הבטן

• פותח/ת השרשור ItsMe
  • פורסם בתאריך

ItsMe

משתמש פעיל
812
244
נק' מוניטין:
1,441
812
244
היי אז קודם כל, אני לא בטוחה אם יש בטן תחתונה ועליונה או לא כי קראתי הרבה דעות שונות שהבטן זה שריר אחד, ושכן כן יש עליונה ותחתונה ואין לי מושג מה נכון אבל רק בשביל שהשאלה באמת תהיה ברורה יותר אשתמש במושג ''בטן תחתונה''
אני כבר כמעט שנה (11 חודשים בערך פחות או יותר) מנסה לחטב את הבטן אני אוכלת טוב ונכון, אני עושה ספורט
ואני כן מחטבת את הגוף אבל הבעיה שהבטן התחתונה שלי די מלאה ונפוחה כזו, אין לי מושג אם זה שומן או נפיחות
אבל זה כן מציק לי למראה ובעיקר עכשיו שיהיה קיץ.
ועשיתי גם מלא זמן כבר אימונים שהתרגילים לבטן התחתונה וזה לא עזר, קצת ממש.
ואני לא יודעת מה לעשות, אני ממש ממש נואשת וזה ''הורג'' אותי כי אני ממש ממש מתאמצת
ופשוט לא יוצא לי מזה כלום, בהתחלה רציתי לפתח את שרירי הבטן שיראו ממש קצת התחלה של קוביות
וזה עובד לי, אבל רק בבטן העליונה ולמטה יש את הבטן התחתונה מלאה שלי .
מה לעשות? (ואסור לי לרדת במשקל)

היי אז קודם כל, אני לא בטוחה אם יש בטן תחתונה ועליונה או לא כי קראתי הרבה דעות שונות שהבטן זה שריר אחד, ושכן כן יש עליונה ותחתונה ואין לי מושג מה נכון אבל רק בשביל שהשאלה באמת תהיה ברורה יותר אשתמש במושג ''בטן תחתונה''
אני כבר כמעט שנה (11 חודשים בערך פחות או יותר) מנסה לחטב את הבטן אני אוכלת טוב ונכון, אני עושה ספורט
ואני כן מחטבת את הגוף אבל הבעיה שהבטן התחתונה שלי די מלאה ונפוחה כזו, אין לי מושג אם זה שומן או נפיחות
אבל זה כן מציק לי למראה ובעיקר עכשיו שיהיה קיץ.
ועשיתי גם מלא זמן כבר אימונים שהתרגילים לבטן התחתונה וזה לא עזר, קצת ממש.
ואני לא יודעת מה לעשות, אני ממש ממש נואשת וזה ''הורג'' אותי כי אני ממש ממש מתאמצת
ופשוט לא יוצא לי מזה כלום, בהתחלה רציתי לפתח את שרירי הבטן שיראו ממש קצת התחלה של קוביות
וזה עובד לי, אבל רק בבטן העליונה ולמטה יש את הבטן התחתונה מלאה שלי .
מה לעשות? (ואסור לי לרדת במשקל)

How to Exercise Transverse Abdominals

תכניסי אולי כמה תרגילים לשרירי בטן פנימיים (transverse).

קוביות זה יותר קשור לאחוז שומן שלך, בשלב מסויים יראו אותן השאלה זה אם את אוכלת כמו שצריך (פחמימה נמוכה, חלבון+שומנים בכמות הנכונה).

• פותח/ת השרשור
קוביות זה יותר קשור לאחוז שומן שלך, בשלב מסויים יראו אותן השאלה זה אם את אוכלת כמו שצריך (פחמימה נמוכה, חלבון+שומנים בכמות הנכונה).
כן, אני אוכלת נכון ולפי הערכים התזונתיים שאני צריכה וכמו שאמרתי לאט לאט
מתחילים להופיע לי שרירי הבטן שרואים אותם אבל זה רק בבטן העליונה,
הבטן התחתונה נשארת כמו שהיא- לא מתחטבת , כמו ''גבעה'' כזו מלאה
והתרגילים לבטן והאימונים שאני עושה שמים דגש בעיקר לחלק התחתון של הבטן

כן, אני אוכלת נכון ולפי הערכים התזונתיים שאני צריכה וכמו שאמרתי לאט לאט
מתחילים להופיע לי שרירי הבטן שרואים אותם אבל זה רק בבטן העליונה,
הבטן התחתונה נשארת כמו שהיא- לא מתחטבת , כמו ''גבעה'' כזו מלאה
והתרגילים לבטן והאימונים שאני עושה שמים דגש בעיקר לחלק התחתון של הבטן

ממה שידוע לי רוב השומן גם אצל נשים וגם אצל גברים הולך קודם לבטן התחתונה, תחת ולבנות מזל שדיים (פחות אצל גברים).
כנראה שפשוט יש לך יותר שומן בבטן התחתונה, אין ממש טיפים שאני יכול להביא אבל יכול להיות שכמה שינויים בדיאטה יכולים להביא לך את התוצאות שאת רוצה, ירידה נמוכה יותר של פחמימה למשל (למרות שאני לא יודע על כמה פחמימה את עכשיו אז זה תלוי).
או פשוט לחכות עוד זמן ולתת לתוצאות לבוא, יש את האפשרות שפחות מושכת שזה שורפי שומן כמו קלן ויהוימבין, הינה המדריך לשימוש במקרה ואת בוחרת בדרך הזאתי: ייעוץ - מידע - המדריך השלם ל: יוהימבין, אפדרין וקלן ("שורפי שומן")

רשמת שאסור לך לרדת במשקל אז זה יהיה קצת בעייתי, את יכולה אלטרנטיבית לעשות מסה לעבוד על הבטן עם משקל ואז לרדת באחוזי שומן עוד פעם שזה יכול להביא לך יותר דגש.
את יכולה גם לנסות לעשות יותר חזרות בתרגילים אם את מרגישה שזה קל לך.
בהצלחה.

יש את האפשרות שפחות מושכת שזה שורפי שומן כמו קלן ויהוימבין, הינה המדריך לשימוש במקרה ואת בוחרת בדרך הזאתי: ייעוץ - מידע - המדריך השלם ל: יוהימבין, אפדרין וקלן ("שורפי שומן")
אם המידע של הפרופיל נכון- היא רק בת 14... על איזה שורפי שומן אתה מדבר? ממש לא לא צריך...

אם המידע של הפרופיל נכון- היא רק בת 14... על איזה שורפי שומן אתה מדבר? ממש לא לא צריך...

אויש לא הסתכלתי בפרופיל /:
טעות שלי מה שאת לא עושה אל תקחי את זה הבחור צודק

השאלה היא כזאת, האם הגבעה הזאת היא גוש שומן שאת יכולה לתפוס עם היד, או שזה בעצם נמצא מתחת לשרירים?
אם זה מתחת לשרירים זה נקרא שומן וישרלי, והוא יותר קשור לבריאות כללית מאשר לכל דבר אחר, או שזה בכלל בטן נפוחה קצת כתוצאה מעבודה יתרה על שרירי הבטן
אם זה שומן שאת יכולה לתפוס, זה קשור יותר לדיאטה נכון, שזה כבר ממש הדברים הקטנים, אבל בעיקר לחץ
תורידי קצת את הלחץ בחיים שלך, תמצאי לך איך, וזה ירד, או לפחות הרוב

• פותח/ת השרשור
השאלה היא כזאת, האם הגבעה הזאת היא גוש שומן שאת יכולה לתפוס עם היד, או שזה בעצם נמצא מתחת לשרירים?
אם זה מתחת לשרירים זה נקרא שומן וישרלי, והוא יותר קשור לבריאות כללית מאשר לכל דבר אחר, או שזה בכלל בטן נפוחה קצת כתוצאה מעבודה יתרה על שרירי הבטן
אם זה שומן שאת יכולה לתפוס, זה קשור יותר לדיאטה נכון, שזה כבר ממש הדברים הקטנים, אבל בעיקר לחץ
תורידי קצת את הלחץ בחיים שלך, תמצאי לך איך, וזה ירד, או לפחות הרוב
אני ניסיתי מה שאמרת, וכשתפסתי אז לא הצלחתי , תפסתי את הבטן ואז ישר זה סוג של ''החליק'' לי מהידיים והחזקתי רק את העור .
מה זה אומר?

אני ניסיתי מה שאמרת, וכשתפסתי אז לא הצלחתי , תפסתי את הבטן ואז ישר זה סוג של ''החליק'' לי מהידיים והחזקתי רק את העור .
מה זה אומר?
אם תראי תמונה של האיזור אולי יהיה יותר קל להבין מה זה

• פותח/ת השרשור
זה החלק הזה, רק שאצלי זה לא ממש ממש ככה אצלי זה קצת יותר שטוח כי גם זה ''מתאזן''
עם הבטן העליונה שלא כמו בתמונה היא ממש שטוחה, אז אצלי העליונה לא ממש שטוחה

קבצים מצורפים

• Screenshot_10.png
    Screenshot_10.png
    KB 8.2 · צפיות: 238
סליחה, התבלבלתי עם משתמשת אחרת.

מפוסטים אחרים אני מבין שמשקלך 40 ק"ג.
מיחס לגובהך ולפוסטים שפתחת, אני מציע לך לפנות למסה. כעבור מספר חודשים לאחר שתעלי מספר קילוגרמים , את תצברי מסת שריר ותוכלי לחשוב על חיטוב , ואז הבטן תראה לך יפה יותר כי תהיה מסת שריר.
ניסיון לחטב במצבך יהיה טעות ולא תקבלי את התוצאות הרצויות.
הקטע שהבעיה שלה זה משהו קצת יותר קטן מחיטוב או מסה, זה משהו ברמת התיקונים הקטנים
בכל מקרה, זה יכול מאוד להיות בעיה של לחץ (אם אני מבין נכון מה הבעיה)
זה משהו שגם לי היה, וברגע שהתחלתי לטפל בלחץ זה נעלם
מה שכן, זה גם יכול להיות מתח ב-hip flexors, שמושכים את האגן אחורה ונותנים לבטן התחתונה מראה קצת עקום וטיפה בולט

• פותח/ת השרשור
הקטע שהבעיה שלה זה משהו קצת יותר קטן מחיטוב או מסה, זה משהו ברמת התיקונים הקטנים
בכל מקרה, זה יכול מאוד להיות בעיה של לחץ (אם אני מבין נכון מה הבעיה)
זה משהו שגם לי היה, וברגע שהתחלתי לטפל בלחץ זה נעלם
מה שכן, זה גם יכול להיות מתח ב-hip flexors, שמושכים את האגן אחורה ונותנים לבטן התחתונה מראה קצת עקום וטיפה בולט
אז מה לעשות?

Back
למעלה תחתית