עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני חושב שהיא מספיק בוגרת ומבינה מה שהיא עושה שאין צורך "להטיף" לה (לגבי החומרים).נ.ב בושה שמחקת לי את ההודעה
הסיבה שבנות יכולות לקחת וינסטרול/אנאבר/פרימו, כי אלו חומרים לא אנדרוגנים, אין קשר בין אם הם יבשים או לא.
יש לך הרבה מאוד טעויות בכל מה שרשמת.
וינטסרול ממש לא מאוד אנאבולי(ערך אנאבולי 320 זה לא גבוה מאוד), עובדתי שאצל גברים, השימוש העיקרי הוא בשביל קבלת מראה נוקשה ועליה בכוח, מסה הוא לא יתן.
ההשפעה האנדרוגנית שלו נמוכה, זה נכון, לכן נשים משתמשים איתו, אך הוא חומר יבש ומוציא נוזלים, לא סופח ולכן ישנה הבעיה של כאבי מפרקים עם החומר הזה. הרעילות שלו ממש לא נמוכה, הוא אחד הסטרואידים עם הרעילות גבוהה לכבד.
ישנו 2 גרסאות שלו, בכדורים ובנוזל, ממה שצריך להזהר זה מהנוזל, כי ישנה נטייה לגרום לזיהום באיזור ההזרקה בגלל איכות הגבישים של החומר (בד"כ תוצרת חברות אנדרגראונד). מינון מינמאלי של ויני זה 50 מ"ג ולא בין 20-50 מ"ג.
ולגבי המשפט האחרון, יש לך הוכחה? אין שום ביסוס למה שרשמת על העליה של ה 2-5 ק"ג שריר.
* דווקא עשיתי בזמנו בתור ילד שלא הבין בזה ועליתי 3.5 ק"ג שריר ללא נוזלים* סביר להניח שלא לקחת וינסטרול לבד, וגם אם לקחת 2-5 ק"ג שריר לא עלית זה בטוח, יש להבדיל בין עליה כוללת במשקל, שהיא מורכבת מנוזלים, שומן ושריר.
* בן אדם ממוצע עולה בסייקל מסה בסיסי, בהנחה והוא משקיע, בערך 1-2 ק"ג שריר, ואני חושב שאני קצת אופטימי.
עליה טבעית של בן אדם היא 1-2 ק"ג שריר בשנה, במידה והוא משקיע, לרב אנשים עולים הרבה במשקל כי הם מעלים נוזלים, אל תשכח ששריר בנוי מרובו במים. יותר נכון הגוף רובו הוא נוזלים, אאל"ט מעל 80% זה נוזל.
* וינסטרול 20 מ"ג לא יעשה יותר מדיי, לכן יש לקחת לפחות 50 מ"ג, הנוזל גם 17 אלפא-אקיילטד, ז"א שהוא גם רעיל לכבד, אבל הוא לא עובר את השלב הראשון בכבד, לכן הוא פחות רעיל מאשר הגירסה האוראלית.
* טסט+ויני לא ייתן תוצאות יותר מרשימות מאשר טסט לבד, הויני ייתן עליה בכוח, אבל לא יותר מזה, אל תסתכל על הערכים האנאבולים, הם מטעים מאוד, לדוגמא אנאבר הוא אנאבולי 680 והוא רק עוזר בכוח, קח את הדיאנאבול שהוא אנאבולי בין 90 ל210 והוא מעלה במסה פי כמה וכמה מוינסטרול וגם נותן כוח.