הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ווינסטרול

נ.ב בושה שמחקת לי את ההודעה
אני חושב שהיא מספיק בוגרת ומבינה מה שהיא עושה שאין צורך "להטיף" לה (לגבי החומרים).
אני בטוח שהיא יודעת מה מונח על הכף ואילו שיקולים צריך לקחת , כמו כן גם אני וגם אתה לא יודעים לאילו מטרה בירור החומרים , יכול להיות שזה סתם לידע אישי או לסייקל שמתכונן עוד כמה זמן (נגיד ושנה - שנתיים - 10 ).

אוף טופיק (יחסית)

לא שאני אוהב את הרעיון של שימוש בחומרים, ולא אצדיק אותו באף פורום (גם לא פה), אבל לא הגיע הזמן שתפסיקו להיות שומרי המוסר של sandrik? אני יודע שאתם דואגים לה (מסיבה כלשהיא), אך אלא אם כן מישהו כאן "דוחף" בכח לידיים (ולראש) שלה חומרים כאלה, אני חושב שיש לה שיקול דעת. צעירה ככל שהיא!!

אם יש עניין בנושא, המלצות לכאן או לכאן, אני בטוח שישמחו לקרוא.

אישית אני חושב שכל הנושא של נשים וסטרואידים יכול להכיל וויכוח שלם, אבל לא אפתח אותו מחשש שיצאו כל השדים הקטנים מהבקבוקונים הצרים שהם גרים בהם.

נערך לאחרונה:
ווינסטרול בזריקות לא מומלץ שכן מאוד קשה להשיג חומר איכותי ויש לחומרים שנפוצים בUG להתגבש מתחת לעור וליצור זיהומים

וינסטרול בכדורים יכול לעשות לך טוב ,אבל בפני עצמו הוא לא ייתן לך יותר מדי
מצד שני כאישה כמעט כל חומר אנאבולי עושה הבדל של יום ולילה ,אז באמת שאי אפשר לדעת איזה תוצאות תראי ממנו.

יש להבדיל בכמה דברים,

החומרים ה"מחטבים" הם בעצם חומרים יבשים, כלומר הם לא ארומאטיזים, אין ספיחת נוזלים, לכן מייחסים אותם ל-"חיטוב", אבל זה לא אומר שאין אפשרות להתחטב עם חומרים לא יבשים, מי שיעשה סייקל חיטוב עם טסט+דקה, הוא יעלה נוזלים בזמן הסייקל, אבל לאחר סיום הסייקל הנוזלים ירדו.

דוגמאות לסטרואידים יבשים: אנאבר, וינסטרול, פרימו, טרן, בולדנון, מסטרון.

אבל חיטוב ברמת הנוזלים רלוונטי יותר רק לבנים לדעתי, כי הם יכולים להגיע ל% שומן נמוך באמת ושם זה באמת עושה את ההבדל.

הסיבה שבנות יכולות לקחת וינסטרול/אנאבר/פרימו, כי אלו חומרים לא אנדרוגנים, אין קשר בין אם הם יבשים או לא.

הסיבה שבנות יכולות לקחת וינסטרול/אנאבר/פרימו, כי אלו חומרים לא אנדרוגנים, אין קשר בין אם הם יבשים או לא.

אני סקרן: "יכולות לקחת", או "עדיף שיקחו"?
אני מניח שכל נגזרות ההורמונים גורמות לנזק, בשימוש לא נכון.

מן הסתם לא כדאי שבנות יקחו חומרים אנדרוגנים, אלא אם הם רוצות לשנות את הצורה שלהן לגברית.

תעודת זהות - וינסטרול

וינסטרול הוא סטרואיד מאוד אנבולי= (בונה שרירים) וההשפעה האנדרוגנית=(סימני זכריות) שלו נמוכה לכן יעיל גם לשימוש בנשים הסטרואיד יעיל בעיקר בשביל חיטובים מכיון שיש לו השפעה קטנה (מאוד) של שריפת שומן והוא סופח נוזלים מה שעושה אותו לא טוב לאימונים כבדים כי הוא הורס את המפרקים הרעילות שלו נמוכה באמפולות וגבוהה (באופן יחסי) בכדורים בגלל שהוא שייך לקבוצת ה17 אלפא אלקילייטד כדי להגן עליו מפרוק בכבד צריך להיזהר מאוד באמפולות כי יש המון זיופים שיוצרים גבישים בשריר. ספורטאים מזריקים 2-3 זריקות בשבוע במינונים של 100-300 בשבוע לוקחים אותו לפרקי זמן ארוכים עקב הרעילות הנמוכה לגבי כדורים ספורטאים לוקחים בממוצע בין 20-50 מ"ג וינסטרול בכדורים נותן תוצאות טובות גם במינונים שמיתחת ל 50 מ"ג וינסטרול נוח לקומבינציות(שילובים) בדומה לאוקסנדרולון (anaver‎ ‎‏)‏ כי ראיתי ששאלת עליו מנסיון שלי עם וינסטרול (בכדורים) אפשר לעלות איתו משהוא כמו 2-5 ק"ג שריר תלוי במינונים ובזמן של הסייקל. נ.ב המידע הוא כללי כנ"ל לגבי מינונים והכול .

יש לך הרבה מאוד טעויות בכל מה שרשמת.

וינטסרול ממש לא מאוד אנאבולי(ערך אנאבולי 320 זה לא גבוה מאוד), עובדתי שאצל גברים, השימוש העיקרי הוא בשביל קבלת מראה נוקשה ועליה בכוח, מסה הוא לא יתן.
ההשפעה האנדרוגנית שלו נמוכה, זה נכון, לכן נשים משתמשים איתו, אך הוא חומר יבש ומוציא נוזלים, לא סופח ולכן ישנה הבעיה של כאבי מפרקים עם החומר הזה. הרעילות שלו ממש לא נמוכה, הוא אחד הסטרואידים עם הרעילות גבוהה לכבד.
ישנו 2 גרסאות שלו, בכדורים ובנוזל, ממה שצריך להזהר זה מהנוזל, כי ישנה נטייה לגרום לזיהום באיזור ההזרקה בגלל איכות הגבישים של החומר (בד"כ תוצרת חברות אנדרגראונד). מינון מינמאלי של ויני זה 50 מ"ג ולא בין 20-50 מ"ג.
ולגבי המשפט האחרון, יש לך הוכחה? אין שום ביסוס למה שרשמת על העליה של ה 2-5 ק"ג שריר.

יש לך הרבה מאוד טעויות בכל מה שרשמת.

וינטסרול ממש לא מאוד אנאבולי(ערך אנאבולי 320 זה לא גבוה מאוד), עובדתי שאצל גברים, השימוש העיקרי הוא בשביל קבלת מראה נוקשה ועליה בכוח, מסה הוא לא יתן.
ההשפעה האנדרוגנית שלו נמוכה, זה נכון, לכן נשים משתמשים איתו, אך הוא חומר יבש ומוציא נוזלים, לא סופח ולכן ישנה הבעיה של כאבי מפרקים עם החומר הזה. הרעילות שלו ממש לא נמוכה, הוא אחד הסטרואידים עם הרעילות גבוהה לכבד.
ישנו 2 גרסאות שלו, בכדורים ובנוזל, ממה שצריך להזהר זה מהנוזל, כי ישנה נטייה לגרום לזיהום באיזור ההזרקה בגלל איכות הגבישים של החומר (בד"כ תוצרת חברות אנדרגראונד). מינון מינמאלי של ויני זה 50 מ"ג ולא בין 20-50 מ"ג.
ולגבי המשפט האחרון, יש לך הוכחה? אין שום ביסוס למה שרשמת על העליה של ה 2-5 ק"ג שריר.
‏ ‏
1‏)לגבי האנבוליות שלו אז כן זה הרבה אם טסטוסטרון זה 100 ודקה דורבולין עם אני לא טועה בסביבות ה125 2)לגבי המסה מי שמשתמש בזה במינונים ובתקופה של הסייקל כמו שהוא היה משתמש בטסטוסטרון היה מקבל מסה (כמובן לא כמו אנדרול) אבל התופעות לואי גדולות בעיקר כאבי ראש אבל היה מקבל מסה יפה. 3) לגבי הרעילות הנוזל לא רעיל (כמובן באופן יחסי לסטרואידים) עוד לא נתקלתי בבן אדם שקיבל הרעלת כבד מוינסטרול בנוזל לעומת הכדורים שזה מצוי 4) לגבי ה"סופח" טעות שלי בכתיבה ואתה צודק . 5) לגבי המינון 50 זה הממוצע והמינימלי זה אומר שהמינון שתיקח יתן תוצאה כלשהיא אם תיקח פחות מ20 לא תקבל כלום לעומת 20+ שתקבל (מעט מאוד מאוד. 6)לגבי ההוכחה הגוף שלי הוא ההוכחה.

* סביר להניח שלא לקחת וינסטרול לבד, וגם אם לקחת 2-5 ק"ג שריר לא עלית זה בטוח, יש להבדיל בין עליה כוללת במשקל, שהיא מורכבת מנוזלים, שומן ושריר.
* בן אדם ממוצע עולה בסייקל מסה בסיסי, בהנחה והוא משקיע, בערך 1-2 ק"ג שריר, ואני חושב שאני קצת אופטימי.
עליה טבעית של בן אדם היא 1-2 ק"ג שריר בשנה, במידה והוא משקיע, לרב אנשים עולים הרבה במשקל כי הם מעלים נוזלים, אל תשכח ששריר בנוי מרובו במים. יותר נכון הגוף רובו הוא נוזלים, אאל"ט מעל 80% זה נוזל.
* וינסטרול 20 מ"ג לא יעשה יותר מדיי, לכן יש לקחת לפחות 50 מ"ג, הנוזל גם 17 אלפא-אקיילטד, ז"א שהוא גם רעיל לכבד, אבל הוא לא עובר את השלב הראשון בכבד, לכן הוא פחות רעיל מאשר הגירסה האוראלית.
* טסט+ויני לא ייתן תוצאות יותר מרשימות מאשר טסט לבד, הויני ייתן עליה בכוח, אבל לא יותר מזה, אל תסתכל על הערכים האנאבולים, הם מטעים מאוד, לדוגמא אנאבר הוא אנאבולי 680 והוא רק עוזר בכוח, קח את הדיאנאבול שהוא אנאבולי בין 90 ל210 והוא מעלה במסה פי כמה וכמה מוינסטרול וגם נותן כוח.

* סביר להניח שלא לקחת וינסטרול לבד, וגם אם לקחת 2-5 ק"ג שריר לא עלית זה בטוח, יש להבדיל בין עליה כוללת במשקל, שהיא מורכבת מנוזלים, שומן ושריר.
* בן אדם ממוצע עולה בסייקל מסה בסיסי, בהנחה והוא משקיע, בערך 1-2 ק"ג שריר, ואני חושב שאני קצת אופטימי.
עליה טבעית של בן אדם היא 1-2 ק"ג שריר בשנה, במידה והוא משקיע, לרב אנשים עולים הרבה במשקל כי הם מעלים נוזלים, אל תשכח ששריר בנוי מרובו במים. יותר נכון הגוף רובו הוא נוזלים, אאל"ט מעל 80% זה נוזל.
* וינסטרול 20 מ"ג לא יעשה יותר מדיי, לכן יש לקחת לפחות 50 מ"ג, הנוזל גם 17 אלפא-אקיילטד, ז"א שהוא גם רעיל לכבד, אבל הוא לא עובר את השלב הראשון בכבד, לכן הוא פחות רעיל מאשר הגירסה האוראלית.
* טסט+ויני לא ייתן תוצאות יותר מרשימות מאשר טסט לבד, הויני ייתן עליה בכוח, אבל לא יותר מזה, אל תסתכל על הערכים האנאבולים, הם מטעים מאוד, לדוגמא אנאבר הוא אנאבולי 680 והוא רק עוזר בכוח, קח את הדיאנאבול שהוא אנאבולי בין 90 ל210 והוא מעלה במסה פי כמה וכמה מוינסטרול וגם נותן כוח.
‏*‏ דווקא עשיתי בזמנו בתור ילד שלא הבין בזה ועליתי 3.5 ק"ג שריר ללא נוזלים
‏*אני מקוה שאתה חוזר בך שבסייקל מסה עולים 2 ק"ג שריר כי זה הזוי לגמרי באנדרול לבד אתה עולה 5 ק"ג בשבועיים מינוס נוזלים=3 ק"ג גם בחומרים פחות חזקים עולים הרבה יותר אבל עזוב אותך מויכוחים (החלפת דעות) אתה מכיר כזה דבר שהוא סוג של סוסטנון שקוראים לו incapen ‎?

אולי זה היה סייקל ראשון שלך היה אז ראית עליה וזה היה משולב עם עוד חומר זה מטומטם לקחת ויני לבד לגברים לנשים ויני לבד זה יותר מידיי אבל ויני הוא מאד חלש למסה וזה הדבר הכי מצחיק ששמעתי אנבוליות 320 מה זה אומר טסט כתוב 100 אתה בא להגיד לי שויני לבד יעלה אותך יותר מטסט לבד ?וזה 320 וזה 100:s59:
אנדרול לעלות 2 קילו שריר בשבועיים? איפה אתה חיי ?? אם ככה תוך שנה אני טס למר אולימפיה והכל בזכות האנדרול תודה על הטיפ

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית