הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר צבא

• פותח/ת השרשור ronpak
  • פורסם בתאריך

ronpak

משתמש מתחיל
95
7
נק' מוניטין:
24
95
7
אהלן,יש לי שאלה אם תוכלו לענות אשמח...אני כרגע משרת בצהל בטירונות ואין דרך לאימוני כח כמו פעם...האם אימוני הגוף זא מקבילים מתח שכיבות שמיכה וכ'ו יצליחו לשמור על המסה שלי איכשהו?בנוסף כאשר אני מגיע הביתה אני אוכל כמה חלבון שאני רק יכול(וזה המון)יש לציין שהטירונות קרבית...נראה לכם שהרבה מסה תרד לי?
יש לציין שבכל מקרה זה רק לתקופת הטירונות לאחר מכן כנראה יהיה לי מכון מכיוון שאני עומד להיות במקום קרבי מאוד...תודה רבה:)

אהלן,יש לי שאלה אם תוכלו לענות אשמח...אני כרגע משרת בצהל בטירונות ואין דרך לאימוני כח כמו פעם...האם אימוני הגוף זא מקבילים מתח שכיבות שמיכה וכ'ו יצליחו לשמור על המסה שלי איכשהו?בנוסף כאשר אני מגיע הביתה אני אוכל כמה חלבון שאני רק יכול(וזה המון)יש לציין שהטירונות קרבית...נראה לכם שהרבה מסה תרד לי?
יש לציין שבכל מקרה זה רק לתקופת הטירונות לאחר מכן כנראה יהיה לי מכון מכיוון שאני עומד להיות במקום קרבי מאוד...תודה רבה:)
אכילה מרובה של חלבון לא תיתן לך שום יתרון בשמירת מסת שריר אלא רק תגרום לנזק בארנק.
יותר מ2 גרם פר משקל גוף זה מיותר לך, ובתרגילי משקל גוף בסיסיים יהיה לך קשה לשמור על המסה הקיימת לאורך זמן.

האם אימוני הגוף זא מקבילים מתח שכיבות שמיכה וכ'ו יצליחו לשמור על המסה שלי איכשהו
זה עניין של עומס, יותר קשה להגיע לאותו עומס של אימוני כוח בעזרת אימוני משקל גוף אבל זה בהחלט אפשרי ואפילו תוכל להגדיל עומס ולעלות במסה שרירית אם תעבוד בצורה נכונה של הגדלת נפח מאימון לאימון

זה לא משנה, בטירונות קרבית ובעיקר בשבועות שטח כמעט ואין דרך להגיע למאזן קלורי נייטרלי ובטח שלא חיובי. כל מי שאני מכיר ירד במסה שלו(שריר\שומן) ברמה כזו או אחרת במהלך השירות. צריך לזכור שמדובר במערכת שעובדת על חיזוק מנטלי ומזניחה לחלוטין את נושא התזונה וההתאוששות.

בטירונות קרבית ובעיקר בשבועות שטח כמעט ואין דרך להגיע למאזן קלורי נייטרלי ובטח שלא חיובי
זה לא נכון, בכיף עוברים את הנייטרלי בטירונות, יש לך 3 ארוחות שאין הגבלה בכמות הפחמימה שאתה לוקח, פלוס 2 פריסות ביום בצהרים ובלילה, פלוס שקם שבמבה אחת מכילה יותר מ-400 קלוריות אז בלי בעיה עוברים את הנייטרלי, בשטח זה קצת יותר בעייתי למרות שאם חייל יגיד למפקד שלו שהאוכל לא מספיק לו והוא רעב, יסדרו לו גסטרונום של אורז או כיכר של לחם עם שוקולד וריבה תאמין לי אף חייל לא נשאר רעב.

זה לא נכון, בכיף עוברים את הנייטרלי בטירונות, יש לך 3 ארוחות שאין הגבלה בכמות הפחמימה שאתה לוקח, פלוס 2 פריסות ביום בצהרים ובלילה, פלוס שקם שבמבה אחת מכילה יותר מ-400 קלוריות אז בלי בעיה עוברים את הנייטרלי, בשטח זה קצת יותר בעייתי למרות שאם חייל יגיד למפקד שלו שהאוכל לא מספיק לו והוא רעב, יסדרו לו גסטרונום של אורז או כיכר של לחם עם שוקולד וריבה תאמין לי אף חייל לא נשאר רעב.
בשבועות שטח היינו כיתה של 12 אנשים על 3 קופסאות טונה וכיכר לחם אחד או שניים בכל ארוחה. אתה לא מגיע ככה ל1000 קלוריות ומתזונה ואתה על הרגליים 18 שעות ביום. בשבועות שבהם אתה נמצא בבסיס ואתה אוכל 3 ארוחות מסודרות בחדר אוכל אולי תצליח לאכול כמו שצריך, אבל גם זה לא קורה. (פריסת ערב במקום חדר אוכל וכו').
ושקם? אולי פעמיים בכל הטירונות הזדמן לי להיכנס לשם, וגם זה לא היה באישור:secret:

בשבועות שטח היינו כיתה של 12 אנשים על 3 קופסאות טונה וכיכר לחם אחד או שניים בכל ארוחה. אתה לא מגיע ככה ל1000 קלוריות ומתזונה ואתה על הרגליים 18 שעות ביום. בשבועות שבהם אתה נמצא בבסיס ואתה אוכל 3 ארוחות מסודרות בחדר אוכל אולי תצליח לאכול כמו שצריך, אבל גם זה לא קורה. (פריסת ערב במקום חדר אוכל וכו').
ושקם? אולי פעמיים בכל הטירונות הזדמן לי להיכנס לשם, וגם זה לא היה באישור:secret:
מוזר לי מה שאתה אומר, מה שתיארת היה לי רק רק בשדאות ושבוע מלחמה, בחיים לא שבועות שטח רגילים

אני מאמין שיש לך איך לאלתר משהו דמוי משקולת שיהיה מספיק כבד.
תאלתר עם זה אימון משקל גוף בקצב מהיר וווליום גבוה ( הרבה סטים והרבה חזרות ) כדי שיהיה לפחות משהו.
זה עדיף מכלום...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית