הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר זה אינטרוולים?

DanielNoni

משתמש מתחיל
48
11
נק' מוניטין:
14
48
11
עשיתי על ההליכון היום חימום 4 דקות לאחר מכן דקה ריצה על מהירות 14.0 ואז דקה הליכה מהירה על מהירות 6.5 וככה במשך 12-15 דקות. זה נקרא אינטרוולים? ומה האינטרוולים הכי ממולצים ויעילים ? תודה !
אגב, עדיף לי לעשות מהירות 16.0-17.0 ל30 שניות ואז 30 שניות מנוחה? זה יותר יעיל?

נערך לאחרונה:
היי.
אינטרוולים זה אימון הפוגות - המשמעות היא שיש מקטעים שרצים מהר ויש מקטעי הפוגה בין לבין שבהם רצים לאט, הולכים או אפילו נשארים במקום (טיפה פחות עדיף מבחינת התקררות).
לכן מה שעשית באמת היה אינטרוולים.

לגביי השאלה של יעילות - שהשאלה היא מה המטרה שאת מנסה להשיג באימון.

אינטרוואלים זה לאו דווקא בריצה, יכול להיות באופניים, יכול להיות באליפטיקל, יכול להיות בכל דבר.
בכל מקרה, מה המטרה לשימוש באינטרוואלים ?

לא מבין למה לעשות בהליכון,לכי החוצה תראי קצת עולם תהיי בחוץ,גם ככה לרוץ בהליכון זה הדבר שמרגיש הכי לא אמיתי בעולם.
תמצאי כביש שומם/כל מקום שיש לך 100 מטר לרוץ ללא הפרעה, תרוצי את זה הכי מהר שאת יכולה (לדמיין נמר מאחורייך זה אחלה רעיון).
תחזרי את זה בהליכה ותחזרי על זה כמה פעמים,אם לא הייתי מה פלאפון הייתי נותן לך קישור,אבל חפשי בקילוגרם מאמר ''ספרינטים לא רק לאצנים''

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית