הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה בן 17.5 שנה וחצי לגיוס שואף למקסימום עד הצבא

AtelticoMa

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
נתונים:
גיל - 17.5
משקל - 76
גובה - 1.76
מתאמן כארבע שנים מתוכם שנה אחת בחד"כ, לא משתמש באבקות למינהן.
המטרה שלי היא להגיע למקסימום שאני יכול עד לצבא (עוד שנה וחצי), צריך חוות דעת ותוכנית לשנה וחצי הבאות, כלומר האם לחטב/עד איזה משקל לעשות מסה/מתי לחזור למסה/חיטוב. תודה 😵‍💫🥊

קבצים מצורפים

• 2zlyzzngihfn.jpg
    2zlyzzngihfn.jpg
    KB 61.2 · צפיות: 529
  • jmdrygkjjwim.jpg
    jmdrygkjjwim.jpg
    KB 72.5 · צפיות: 531
  • yqjhzzmnry2f.jpg
    yqjhzzmnry2f.jpg
    KB 47.6 · צפיות: 522
עוד אחד שאבקות זה הופך אותך ללא טבעי :S מתי זה יגמר?😵‍💫🥊😵
וכמו שהציעו לך אני הייתי עושה שנה מסה ואז חצי שנה חיטוב (קצת יותר מסה וקצת פחות חיטוב אבל לא נכנס לקטנות).

מעולה אחלה של גב הייתי דווקא מתחיל חיטוב כי יש מסה יפה ועכשיו מתחיל קיץ למרות שהא.ש לא גבוה בכלל

אבל זאת החלטה שלך

• פותח/ת השרשור
מעולה אחלה של גב הייתי דווקא מתחיל חיטוב כי יש מסה יפה ועכשיו מתחיל קיץ למרות שהא.ש לא גבוה בכלל

אבל זאת החלטה שלך
כמה א"ש בערך? ואני לא מעוניין בחיטוב... לא מעניין אותי ממש כל הקטע של הים וכל זה, התוכנית שלי היא להגיע לצבא כשאני במקסימום שלי

גם משהו.. קשה מאוד לפתח מסה בצבא אלא אם כן אתה גובניק עם יומיות.
גם זהלאנכון, יש לא מעט גובניקים שיוצאים הביתה ב7-8 או כאלו שעד שגיעיו הביתה יהיה מאוד מאוחר, בהתחשב בעובדה שלא לכולם יש אמצעים לאוכל ומכון - צריך גם לעבוד, ואז כל הלו"ז שלך מתנגש עם השעות שינה עבודה מכון וצבא

• פותח/ת השרשור
עדיף לך סיבולת וכוח לקראת הצבא, אבל אני מניח שכוח כבר יש לך פשוט תעבוד על סיבולת יותר.
אני עובד על סיבולת בנוסף לפיתוח הגוף, שאלתי חברים שהיו ביום סיירות מה עשו שם ואני משחזר כל צעד וצעד שהם עשו פשוט אוכל יותר, זה לא ממש פוגע בי בביצועים ( ריצת 2000 ב 7 דקות פחות או יותר למשל)

גם זהלאנכון, יש לא מעט גובניקים שיוצאים הביתה ב7-8 או כאלו שעד שגיעיו הביתה יהיה מאוד מאוחר, בהתחשב בעובדה שלא לכולם יש אמצעים לאוכל ומכון - צריך גם לעבוד, ואז כל הלו"ז שלך מתנגש עם השעות שינה עבודה מכון וצבא
יש כאלו יוצאים ב4-5

אני עובד על סיבולת בנוסף לפיתוח הגוף, שאלתי חברים שהיו ביום סיירות מה עשו שם ואני משחזר כל צעד וצעד שהם עשו פשוט אוכל יותר, זה לא ממש פוגע בי בביצועים ( ריצת 2000 ב 7 דקות פחות או יותר למשל)
לצערך זה לא הולך בצוותא. כנראה שאתה כרגע בשיא מבחינת מסת השריר...
אחוז השומן לא ממש מעניין במקרה שלך, אלא יותר מה שאתה מעוניין לראות במראה. אם מדובר בק1בי1ת, כך בחשבון שכנראה שתיאלץ לוותר על חלק ממעט מסת השריר שהרווחת. באופן כללי אתה חטוב יחסית, כנראה תוצאה של תזונה מוקפדת והשקעה מרובה בסיבולת כהכנה לצבא. יכול להיות שאם תמשיך במה שאתה עושה ותוך הקפדה על הימנעות מגירעון קלורי ועם צריכת חלבון מספקת בליווי אימונים מוכוונים תצליח להוסיף טיפה מסה עד לגיוס.

• פותח/ת השרשור
לצערך זה לא הולך בצוותא. כנראה שאתה כרגע בשיא מבחינת מסת השריר...
אחוז השומן לא ממש מעניין במקרה שלך, אלא יותר מה שאתה מעוניין לראות במראה. אם מדובר בק1בי1ת, כך בחשבון שכנראה שתיאלץ לוותר על חלק ממעט מסת השריר שהרווחת. באופן כללי אתה חטוב יחסית, כנראה תוצאה של תזונה מוקפדת והשקעה מרובה בסיבולת כהכנה לצבא. יכול להיות שאם תמשיך במה שאתה עושה ותוך הקפדה על הימנעות מגירעון קלורי ועם צריכת חלבון מספקת בליווי אימונים מוכוונים תצליח להוסיף טיפה מסה עד לגיוס.
בשיא למה? יש לי עוד שנה וחצי עד הצבא, המטרה היא לעלות כמה שיותר מבחינת מסת שריר אבל לא להפוך לבטטון ולשמור על התוצאות מבחינת סיבולת לקראת הצבא. ואיך אתה מגדיר טיפה מסה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית